Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah napim ağaç kovuğundan çıkmayacak ya bu cocuk
Valla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyom menapur u , sp...i, yumurta si , ovitrelle si .calisip duriyom.cikacagi yerde hazir. Ben miyom ameliyati olmustum sezeryan ameliyat dr demistiki bebege kapida actik burdan cikacak.o geldi simdi aklima

Kız sanada yazdım orda sendemi kör oldun yaaa
Yazmissin gulum hee,ondan diyomya aradan cikariliyom gibi diye. tek cewap istiyom beeeeennn TURKIYE deyken komsular şunlar gelecek hadi sende gel derlerdi, onlara yaptiginiz hazirlikla benide aradan cikarmak mi istiyonuz gelmem derdim

Hadi gel bebişimiz artık annişin herşeyini hazırlamış bak kapın bile var hangimizin kapısı vardı hee gel şuraya çabuk

Yazmissin gulum hee,ondan diyomya aradan cikariliyom gibi diye. tek cewap istiyom beeeeennn TURKIYE deyken komsular şunlar gelecek hadi sende gel derlerdi, onlara yaptiginiz hazirlikla benide aradan cikarmak mi istiyonuz gelmem derdim
Aşk olsun göbüşün bebişle dolsun
Nolur sanki öyle yazsam benim ççooooğğğccuuumm var gezemiyom tek tek
İnşallahhhhhh bebeğin olurda beni anlarsın fırsat bulamayınca

Demi yeni tımarhane acılırdı devlete katkımız olurdu
Güzel olurdu vallaha can sıkıntımız kalmazdı hiç ay napayım 15 bin gidince ne kalırsa artık elimizde daha olumsuz olursa yeniden denemesi var olumlu olursa doğumu alışverişi var napak kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…