- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Valla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyomAhahahah napim ağaç kovuğundan çıkmayacak ya bu cocuk
Gut gut lara baksenValla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyommenapur u , sp...i, yumurta si , ovitrelle si .calisip duriyom.cikacagi yerde hazir. Ben miyom ameliyati olmustum sezeryan ameliyat dr demistiki bebege kapida actik burdan cikacak.o geldi simdi aklima
Sewmiyom ben ulusa seslenisi , aradan cikariliyom gibi hissediyom.Pekiii bi yaparsan benden habersiz yerim seni he
Öyle cevaplamak daha kolay ya
Kız sanada yazdım orda sendemi kör oldun yaaaSewmiyom ben ulusa seslenisi , aradan cikariliyom gibi hissediyom.
Gecen kadinin biri de gebelik testi cubuklarijni dikleme ortadan ikiye kesip 1testi 2tane yapiyom yazmistiVay beleşçi vay
Gecen kadinin biri de gebelik testi cubuklarijni dikleme ortadan ikiye kesip 1testi 2tane yapiyom yazmisti
Yaa o değil de bana böyle bi kusma hissi geliyo yaaaİnsan kür ilaç kullanınca daha bi umutlu oluyo haklısın canım amaaa üzülme nolaaayyy
Yazmissin gulum hee,ondan diyomya aradan cikariliyom gibi diye.Kız sanada yazdım orda sendemi kör oldun yaaa
Yarın yap testi dicem sonra cıkmaz üzülcenYaa o değil de bana böyle bi kusma hissi geliyo yaaa
Oluyomus valla deneyelim bizde buayDaha neler duyacagımmm
Hadi gel bebişimiz artık annişin herşeyini hazırlamış bak kapın bile var hangimizin kapısı vardı hee gel şuraya çabukValla gulum ben ona her turlu imkani konforu sagliyommenapur u , sp...i, yumurta si , ovitrelle si .calisip duriyom.cikacagi yerde hazir. Ben miyom ameliyati olmustum sezeryan ameliyat dr demistiki bebege kapida actik burdan cikacak.o geldi simdi aklima
Aşk olsun göbüşün bebişle dolsunYazmissin gulum hee,ondan diyomya aradan cikariliyom gibi diye.tek cewap istiyom beeeeennn TURKIYE deyken komsular şunlar gelecek hadi sende gel derlerdi, onlara yaptiginiz hazirlikla benide aradan cikarmak mi istiyonuz gelmem derdim
Güzel olurdu vallaha can sıkıntımız kalmazdı hiçDemi yeni tımarhane acılırdı devlete katkımız olurdu
HahahahaYarın yap testi dicem sonra cıkmaz üzülcen
NE HALİN VARSA GÖR BEEE
BENİM BEYNİMİ EROR VERDİRTMEYİN BEEEHHH
Kız koca şeritte zor görüyo bizimki çizgiyi bide bölersek nasıl görceeekkkOluyomus valla deneyelim bizde buay
O zaman taşının boluya hadiGüzel olurdu vallaha can sıkıntımız kalmazdı hiçay napayım 15 bin gidince ne kalırsa artık elimizde daha olumsuz olursa yeniden denemesi var olumlu olursa doğumu alışverişi var napak kız
Testin çokmu evde yap yarın sabahHahahahaSenin beynini yakalı çok oldu bizz napalım aramızda tek çocuklu sen olmasaydın
Bölsem demekki tek çizgi de kaybolacak ortadanKız koca şeritte zor görüyo bizimki çizgiyi bide bölersek nasıl görceeekkk
Bölsem demekki tek çizgi de kaybolacak ortadan
Ankara'ya taşının hepiniz hele de benim ilçeme sıcacık yaz kışO zaman taşının boluya hadi
Ama yaz gelince taşının çok soğukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?