Yaa yarın geliyom bekleAnkara'ya taşının hepiniz hele de benim ilçeme sıcacık yaz kışannemlere geçince üşüyorum ben ilçe degisiyo diye
Erken gebelik yok ya testim de 2 tane var ama yok seni bekliciiiimTestin çokmu evde yap yarın sabah
Erken gebelik testi yap
O daha net ben gebeyiiimm diye bağır burda
Hahahah göremiyom napim
Beni mi canem yaErken gebelik yok ya testim de 2 tane var ama yok seni bekliciiiim
Ben görüyom hemde her şeyi çift çift görüyom o derece iyi görüyomHahahah göremiyom napim
O zaman tek çizgili test atarsam buraya onu da çift gör tamam mııBen görüyom hemde her şeyi çift çift görüyom o derece iyi görüyom
O iş bendeee çift çıkarsa 4 görürüm ama ikiz derim bu defaO zaman tek çizgili test atarsam buraya onu da çift gör tamam mıı
Allahh derim bendeeeO iş bendeee çift çıkarsa 4 görürüm ama ikiz derim bu defa
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah canım benimAllahh derim bendeee
Keşke ikiz olsa
Var ya bi sürü var aslında ama nedense psikolojik yaptıgımı düşünüyorum ben neden böyle düşünüyorum yaRabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah canım benimvarmı belirti bende sıffır hala
Bel ağrısı cogunlukla okudum inşallah vardır yaVar ya bi sürü var aslında ama nedense psikolojik yaptıgımı düşünüyorum ben neden böyle düşünüyorum yaMidem bulanıyo ya kusma hissim var ama boğazımda bişey takılmış hissi var o mı yapıyo acaba ama bişeyde yok boğazımda tuhaf bi his Bi de belim çok ağrıyo şuan
Allahım nolur bunları kafadan atıyo olmayım ya nolurr
Valla bu kadar şey psikolojik çıkarsa bu işin sonunda ben bi psikologa gidiyim artıkBel ağrısı cogunlukla okudum inşallah vardır ya
Valla bu kadar şey psikolojik çıkarsa bu işin sonunda ben bi psikologa gidiyim artık
Haketmedim mi amaGit anlat da seni tımarhane ye yollasınlar huniyle gez
Ebrarı da alalım o da geri kalır değilGeç bile kaldıkkkbenide al
Yaa o değil de bana böyle bi kusma hissi geliyo yaaa
Testi acmadan at Tli olunca biz goruyoz.Kız koca şeritte zor görüyo bizimki çizgiyi bide bölersek nasıl görceeekkk
Bilmem ona sorEbrarı da alalım o da geri kalır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?