TamamdırTesti acmadan at Tli olunca biz goruyoz.demi @ birbebekmeselesi
Yok hepiniz Berlin e tasinin.Merkel cocuk parasi veriyo heray 210 euroO zaman taşının boluya hadi
Ama yaz gelince taşının çok soğukkkkk
At canım ben her türlü görürüm
Yeni belirti alinganlik Neslhannn bizi sewmiyo , hormonlarim oyun oynuyo bana dimi
Reis diyon banaNiye soguk soguk yaziyon ,sewmiyonmu artik bizi
Tamam ya sıkıntı yokÇift görcen ama söz verdin
OlabilerYeni belirti alinganlik Neslhannn bizi sewmiyo , hormonlarim oyun oynuyo bana dimi
buyukluk le ne alakaReis diyon banademee
Biyere etiketleyince size emir vermiş gibi hissettim kendimi siz benim büyüğümsünüzcanım de balım de kuzum de reis ne beeehhh
Heeee, ya, Ben buyuklugu yine dõtûmle anladim.buyukluk le ne alakadeli kiz. Saka yaptim kuzucugumaaaa bnde etiketliyom ya ,ilginc gelen yerlere balıımmmmmmm
Yeni belirti alinganlik Neslhannn bizi sewmiyo , hormonlarim oyun oynuyo bana dimi
Öyle mi kızz sevmiyon mu biziReis diyon banademee
Biyere etiketleyince size emir vermiş gibi hissettim kendimi siz benim büyüğümsünüzcanım de balım de kuzum de reis ne beeehhh
Taaam taaam gel sarılda barışalımbuyukluk le ne alakadeli kiz. Saka yaptim kuzucugumaaaa bnde etiketliyom ya ,ilginc gelen yerlere balıımmmmmmm
Öyle mi kızz sevmiyon mu biziReis diyon banademee
Neslhannn da hormon patlamasi yasiyo sanirsamÖyle mi kızz sevmiyon mu biziAmaan yaş dediğin rakamdan başka bişey değil bee
Hem ben okucam gece onları tek tek emir vermiş gibi hissetmiş deli misin kız sen
Al sana yeni belirti
8 e kadar sıkıntı yokTamam ya sıkıntı yokama dediğim gibi çift çıkarsa 4 görürüm o sıkıntı
Delimisin sorusu en son sorulacak kişiyim benÖyle mi kızz sevmiyon mu biziAmaan yaş dediğin rakamdan başka bişey değil bee
Hem ben okucam gece onları tek tek emir vermiş gibi hissetmiş deli misin kız sen
Al sana yeni belirti
Yorgunluk var yaa böyle kendimi atasım var yataga bi on gün cıkmayasım varNeslhannn da hormon patlamasi yasiyo sanirsam
Bizim hormonlar ele geçirdi sayfayı eyvaahNeslhannn da hormon patlamasi yasiyo sanirsam
Sopaam nerdeeeDelimisin sorusu en son sorulacak kişiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?