8 görüyorum dediğim an vurun beni8 e kadar sıkıntı yok
Òp beni ewetTaaam taaam gel sarılda barışalımısrar etme yalvarma bu kadar
SaklamışsındırBizim hormonlar ele geçirdi sayfayı eyvaah
Sopaam nerdeee
Ben yüzsüz küsmem ki sadece biraz kırılırım o kadar oda cabuk gecer bişey olmamış gibi devamÒp beni ewettmm baristik
AyneenSaklamışsındır
Deli deliyi görünce değneğini saklar derler ya
Çıkmadı yaa yeri beyaz da ama daha iyi bu akşamAyneen
Çıkardı mı kuzum oğluş dişini nasıl oldu
Yaaa bende istiyom aynısındanÇıkmadı yaa yeri beyaz da ama daha iyi bu akşam
Uyuyo yanımda serildi yataga ben ufacık minicik yerdebesleme gibi takılıyom sabaha kadar
Bide kas gevşetiicii ben biraz alabilirim bundan çok ihtiyacım varda
İnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındaYaaa bende istiyom aynısından
Ben yüzsüz küsmem ki sadece biraz kırılırım o kadar oda cabuk gecer bişey olbilla
Daha cooooookkkkkk cesitleri var balimBide kas gevşetiicii ben biraz alabilirim bundan çok ihtiyacım varda
Gönder gelsin bakar teyzeleri ona sen de yat 10 günİnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındayataklara sığamayın kocanızdan ayrı kalında görünn ben biriyle zor sığıyorum yataga 2. Yi yapcam bide

Önce sana o zamann
Kafa yapan varsa birazda ondanDaha cooooookkkkkk cesitleri var balim
İnşallahhhhhh bu ay sağlıklı bir bebek haberini alırız senin de ebrarındayataklara sığamayın kocanızdan ayrı kalında görünn ben biriyle zor sığıyorum yataga 2. Yi yapcam bide
Kız habire dogurak Şaban gibi habire para alak ondan sonra demiYok hepiniz Berlin e tasinin.Merkel cocuk parasi veriyo heray 210 euro10sene durdukmu gideriz hepberaber memlekete.
Emiyo emmese biliyorum yapacagımı kardeşime vercemGönder gelsin bakar teyzeleri ona sen de yat 10 gün
 gell merdanemi bezbol sopasımı daha iyi hadi gel kılıç kalkan yapalım
Iyyy hiçde yatamam onun karısıylaEger oglan olursa ewlenince bende onun karisiyla ortasina yatarim kiiii, gorur o gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?