Akşam 7 gibi yapcamN Neslhannn bebiş yaptın mı ikinci testi kızz.. Allam ne zormuş böyle ara vermek bi dahil olamıyom konuya ben gideli 40 sayfa konuşmuşunuz nasıl okucam ben onları
O diğer sayfanın sahibine nolmuşş napmışız bizz hem ben dedim sana rahatsız ediyoruz başka bi yere geçelim diye. Dalga geçmek falan filan ne alaka anlamadım beynim yandı ya ne demek istiyo o
Canım akşam yapcam tekrar test bende de aynı sizin belirtiler var bel ağrısı adet sancısıİnşallah en kısa zamanda görürsünüz
Çok teşekkür ederim inşallah
Ben adete 2 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrendim. 4-5 gün öncesinde sürekli bel ağrım ve adet olacakmış gibi ağrım vardı. Bir acaba demiştim ama çok umutsuzdum:) hatta yine gebelik testi almıştım öğleden sonra hiçbir şey çıkmamıştıertesi sabah çok şükür çizgi gözüktü ve koyulaştı.
biliyorum siz de tecrübeli bir annesiniz. İnşallah ikinci bebek de en kısa zamanda gelir
GöreriiimAkşam 7 gibi yapcam
O arkadaşıda boşver canım alınganlığı üstündeydi sanırımyapınca özelden sana yazarım burdan göremezsin sen
Kıl gibi bir çizgi var gibi inşallah yüzünüzü güldürürCanım akşam yapcam tekrar test bende de aynı sizin belirtiler var bel ağrısı adet sancısı
Bende incecik silik bir çizgi gördüm şimdi mi yaptın cnmCanım akşam yapcam tekrar test bende de aynı sizin belirtiler var bel ağrısı adet sancısı
Hatırlıyomusun bende umutsuzdummGöreriiimtakipteyim artık pek dışarda kaldım
geldim evimee bende yarın sabah yapcam ama cıkss çıkmıcak bende bişey biliyorum yaa
Neslihan kuzumm ben de görüyorum ince çizgi. Daha da koyulasacaktir,inşallah bebeğin seninle.Canım akşam yapcam tekrar test bende de aynı sizin belirtiler var bel ağrısı adet sancısı
Canım o gecenki testtt akşam yeniliycem,Bende incecik silik bir çizgi gördüm şimdi mi yaptın cnm
Canım eski testim o akşam yapcam yenisini idrarımı tutmaya başladım bileNeslihan kuzumm ben de görüyorum ince çizgi. Daha da koyulasacaktir,inşallah bebeğin seninle.
Olsun olsuuun ayy çok heyecanlı hemen paylaş bizimleCanım o gecenki testtt akşam yeniliycem,
EvetttHatırlıyomusun bende umutsuzdumm
Tamam canımmOlsun olsuuun ayy çok heyecanlı hemen paylaş bizimle
Benimde sen gittikten sonra belim bir agrıdı sormma adet olacak gibi hissettim olmadım zaten rahimde hep bi nokta var batıyo agrıyo kasılıyo sağ tarafta bide az az beyaz akıntım var sarı yoğun akıntı yok gecen aylarki gibiEvetttVar mı yeni belirtiler en son belirtisizlikti belirtin
Benim bildiğin adet belirtilerim var
Olur olurr benim bile gördüğüm çizgiden bahsediyoz burdaaBenimde sen gittikten sonra belim bir agrıdı sormma adet olacak gibi hissettim olmadım zaten rahimde hep bi nokta var batıyo agrıyo kasılıyo sağ tarafta bide az az beyaz akıntım var sarı yoğun akıntı yok gecen aylarki gibibakalım ne olur sonuç
Oda doğruOlur olurr benim bile gördüğüm çizgiden bahsediyoz burdaa
Ben ovulasyon yaptım negatif yaaa neyse yarın şu gebeliği de yapim de göreyim şu negatifi önümüze bakalımOda doğru
Uğrasırım benBen ovulasyon yaptım negatif yaaa neyse yarın şu gebeliği de yapim de göreyim şu negatifi önümüze bakalım
Artık hamile ve cocuklu olarak bizle nasıl ugrasırsın bilmem
Hadi sen de yap şu testi artık akşamı nasıl beklicezUğrasırım beno iş bendee
Elimde yokk eşim alıp gelcek canım burda uzak eczane oğlum var gidemiyorum çokta Rüzgar cıktı ucacaktım az önceHadi sen de yap şu testi artık akşamı nasıl beklicez
Oy oy oy tatlı telaşlarElimde yokk eşim alıp gelcek canım burda uzak eczane oğlum var gidemiyorum çokta Rüzgar cıktı ucacaktım az önce
Folikasit de ısmarladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?