Aynen yaaaOy oy oy tatlı telaşlar
Zaman geçmez artııık
Ben napim ya karışık duygular içindeyimAynen yaaasen napıyon
Bilmiyorum canım ovu testini hiççç anladığım bir konu değilBen napim ya karışık duygular içindeyim
Ovulasyon negatif olup da hamile olan var mıdır yoktur dimi
Beklicem artık sabahıBilmiyorum canım ovu testini hiççç anladığım bir konu değil
ne tatlı kadınsın sen ya valla ne içten samimisinİnsan öyle oluyo canım @kediseverkadin ın testini görünce gözlerim dolmuştu kendimin olmus gibi sevinirim hepinize benncanlarım benimm iyiki tanımışım hepinizi E EbrarAsell senide kuzumm
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım.Kızlaaaar beta 800 çıktıııııŞuan her şey güzelmiş. Folikasit verdi. Cuma günü keseyi görürüz muhtemelen dedi
Teşekkür ediyorum canım ilk defa bu kadar heyecanlandım yaAyyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım.
Allah'ım ne güzel heyecanlar. Tadını çıkar benceTeşekkür ediyorum canım ilk defa bu kadar heyecanlandım ya
Amin canım inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsinAllah'ım ne güzel heyecanlar. Tadını çıkar benceAllah bizlere de nasip etsin bu heyecanları ya
Her zaman pozitif düşünceGidip gelip teste bakıyorum belki hayalet neyim görürüm diye yokama bişey diyim mi sanki o çizgiyi görcem ya
Iyimisin9 olsa iyi akşam 7 gibi eşim alıp gelcek
Sabah başım döndü midem bulandı 1 saat yattım kaldın oldugum yerde ya cok kötüydü
Canım iyi misin9 olsa iyi akşam 7 gibi eşim alıp gelcek
Sabah başım döndü midem bulandı 1 saat yattım kaldın oldugum yerde ya cok kötüydü
Ahhh kuzuummm. Cikmicam tabi ki.. sen bize güven. Guzelinden iki çizgi atacaksain buraya, olumlu düşün. Yüreğini ferah tutE EbrarAsell @kediseverkadin iyiyim merak etmeyin biraz halsizim sadece birazda korku sarmadı değil bu kadar umutlandım test negatif çıkarsa diye bakalim az kaldı
Ay beni etiketlemissin ama ve de yazmış bulundumAhhh kuzuummm. Cikmicam tabi ki.. sen bize güven. Guzelinden iki çizgi atacaksain buraya, olumlu düşün. Yüreğini ferah tut
Teşekkür ederim canım benimmne tatlı kadınsın sen ya valla ne içten samimisin
Çok sevindim adına canımm sağlıkla ilerler inşallahKızlaaaar beta 800 çıktıııııŞuan her şey güzelmiş. Folikasit verdi. Cuma günü keseyi görürüz muhtemelen dedi
İnşallahhhhhh canım teşekkür ederimAhhh kuzuummm. Cikmicam tabi ki.. sen bize güven. Guzelinden iki çizgi atacaksain buraya, olumlu düşün. Yüreğini ferah tut
Olsun canım ben hepinizin mesajına atlıyom ya sizde atlayın nolcakAy beni etiketlemissin ama ve de yazmış bulundum
Canım inşallah pozitif cıkar karsına ben gibi şok olursun inşallahhhhhhBeklicem artık sabahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?