Yok kuzumm bence yok olsa ovulasyon pozitif çıkardıCanım inşallah pozitif cıkar karsına ben gibi şok olursun inşallahhhhhh
Çok şükür ne kadar sevindimmmE EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktıÇarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi
YaaTelefon trafiğinden eşimle aglaşmaktan girip yazamadım sizlere
Evet ısındım.Teşekkür ederim canım benimm
Çok sevindim adına canımm sağlıkla ilerler inşallah
Sağlıkla al kucagına inşallah meleğinişimdi biraz annelik duygusu tadmışsındır belki?? Alıştınmı biraz
tebrik ediyorum sağlıkla al kucagına inşallahE EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktıÇarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi
Aklıma geldikçe ağlıyorumYaatadını çıkar her anının
AyyyyuKızlaaaar beta 800 çıktıııııŞuan her şey güzelmiş. Folikasit verdi. Cuma günü keseyi görürüz muhtemelen dedi
Canım ne güzel ya bizde alalım sizin gibi böyle güzel haberler inşE EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktıÇarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi
Teşekkür ediyorum hayatım. Bebek istemeyen ben şimdi nelere heyecanlanıyorumAyyyyuCanım gözün aydın hayırlı olsun
Yaa içine o sevgi nasıl düşüyor bir anda değil miiiiTeşekkür ediyorum hayatım. Bebek istemeyen ben şimdi nelere heyecanlanıyorum
Canımmmm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallahE EbrarAsell N Neslhannn ve diğer kizlaaaar beta 149 çıktıÇarşamba tüp yaptirdigim doktora gidecem randevu aldimmmm şükür namazımı kıldım arkasından sizlere de dua ettimmmm aglayarakkk doktorumu aradım hemen güzel değerin Çarşamba gel bı daha kan alalim dedi
Gozunuz aydin saglikl ilerler insallahKızlaaar
JOYz E EbrarAsell eklinac @kediseverkadin ve B Bilgi012 diğer kızlarrr adını hatırlamadıgım varsa kusura bakmayımmm
YaaaaaKızlaaar
JOYz E EbrarAsell eklinac @kediseverkadin ve B Bilgi012 diğer kızlarrr adını hatırlamadıgım varsa kusura bakmayımmm
Darısı başınıza en kısa zamanda hadi inşallahGozunuz aydin saglikl ilerler insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh canlarım benim teşekkür ederimYaaaaaBak dedim sana içini ferah tut göreceksin tabi diye Çok sevindim canım, sağlıkla gelsin inşallah. Tebrik ederim Allah bizlere de nasip etsin
Tabikii çarşamba adetim geçsin kana gitcem canım teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhhGozunuz aydin saglikl ilerler insallahben direkt tebrik ettim ama cizgi var yani:) en garantisi kan testi tabi.
Ayağının tozuyla biz de görelim inşallah çift çizgileri ya. Allah'ım bize de umut ol inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh canlarım benim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?