aynen canım hepimiz bitek şey için uğraşıyoruzbenim 5. gün embriyosuydu canım bugün 5. günüm
inş canım hayırlara vesile olur rabbim bol rakamlı pozitifi görmeni nasip eder inşş canımsende ne gibi belirtiler vardı canım:26: senin kaçıncı gün embriyosuydu :44:
Benim 3. Gun embriyosu tatlim..belirti demek icin erken bence sonuca gore cevapliyacam sorunu kuzum...
kızlar benden bu sabah pembemsi kan geldi bugün 3.günüm normal mi? kliniği aradım kullandığınız jelden olabilir dediler ama içim çok huzursuz :S
Canim senin 10. Günde kacti degerin..bende bugun kan verdim senin adina cok sevindim rabbim hep boyle hayirli haberler almani nasip etsin sana insallah..
Cnm telaşlanma jel kullaniyosan jelle birlikte oyle pembe renkte akinti geliyo yada yerlesme kanamasida olabilir panik yapma hemen.kanaman cok yogunlasirsa doktoruna haber ver ama mutlaka.
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
sevin canım sevin hamilesinnnnn işte çok şükür rabbime canım kucağına aldığın günleri de görürsün inşş
darısı benim de inşşş başıma olur canım inşşevet şimdi belirtilerini yazabilirsiniz canım
canım benim bugün 5. günüm pek bi belirtim yok yahafif bi bel ağrım var o kadar olmadı mı acaba
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
bunlar güzel şoklar canım keyfini çıkarCanim yaa hala soktayim...belirti bel agrisi, rahim seyirmesi ve en guzeli icten gelen bir annelik hissi
Hemen moralini bozma cnm benimde 6.gunde filan basladi.hem hic belirti yasamayanlarda var.iyi dusün iyi olsun insallah.
Cnm telaşlanma jel kullaniyosan jelle birlikte oyle pembe renkte akinti geliyo yada yerlesme kanamasida olabilir panik yapma hemen.kanaman cok yogunlasirsa doktoruna haber ver ama mutlaka.
Sonucun guzel cikmis cnm 2 gun sonra tekrarla articak allahin izniyle.bu sonuca gore hamilesin
bunlar güzel şoklar canım keyfini çıkarbenimde çok ilk 3 gün belim ağrıdı ama şimdi yok
inşş canım dediğin gibi olur daha erkendir :18::18:
Sagol tatlim ewt allahtan bi zarar ziyan olmazsa doktorum da onayladi hamileligimi.simdi carsambayi bekle dur gececek zaman da tekrar teste gidecem diye .....
TAtlim gercektende heycana katiliyorum hic belirtisi olmayan da var..bak mesela bende yerlesme kanamasi olmadi..bugunde onun icin cok umutsuz gittim..ama arada rahmimde karincalanma gibi biseyler oluyordu bnde 7. Gunden sonra basladi
ahh canım ya inş dediğin gibi olur rabbim belki de nasip etmiştirçünkü ilk 24 saatte tutunuyomuş bebiş sadece sol ratafıma ani ağrılar giriyor canım o kadar
bAYAnlar neredeyse 4 haftalıkmış bebişim ama hala hamileyim diyemiyorum hiçbir belirtiyi hisstmiyorum bu da beni çok korkutuo.her gün az da olsa lekelenme oluo kahverengi akıntı gibi.acaba sorun mu var bir haftadır hep böyle..bunları yaaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?