Bu yıl üniversite sınavından ortalama bir puan aldım ve hayalim olan tarih bölümünü tercih etmek istiyorum.(Evet biliyorum İŞ YOK)
Annem küçümseyip duruyor.Ben neden seninle gururlanamıyorum diyor.Daha iyi bölümlerde okumamı istiyor yani.
Ben de kendi kendime söz verdim.O kadar başarılı olacağım ki gururlanacaksın anne!
2. sınıfta matematikten özel ders almayı planlıyorum.3. sınıfta ise Kpss ye hazırlanmaya başlayacağım.Ekstra olarak da Ales için İngilizce öğrenmek istiyorum.Önceliğim tabiki Kpss çünkü hayalim her zaman öğretmen olmaktı.
Tanısanız evet sen bu iş için yaratılmışsın diyeceğiniz kadar başarılıyım ama annem inatlaşıyor.İçim rahat etmiyor bu yüzden.
Sizce hedeflerim hayal mi?Gerçekten de küçümsenecek bir bölüm mü?İsteyen bir insan başaramaz mı?
ayrica kpss yi falan sallama en basindan itibaren akademisyenlik icin kas kendini. seminerleri konferanslarivtakipbet. sadece ders gecmek icin okuma arastir ogren gez. tarihi yerleri kendin kadar iyi tani mesela. bi blog bile acabilirsin tarih uzerine. iyi tarihcilerin kitaplarini oku. matematik falan sallmma madem hayal kuruyorsun buyuk kur. dil ogren matematik yerine.Hukuk psikoloji bile sıkıntılı artık dediğiniz gibi sıkıntı çekeceksem istediğim şey için çekmem daha doğru olacak :)
Kesinlikle tavsiye etmem hobi olarak ilginebilirsin senin kararin tabi ki herturlu tarih te uzmanlasabilirsin uni de geleceginde rahat edecegin bolum sec ve dunyayi gezerek ogrenBu yıl üniversite sınavından ortalama bir puan aldım ve hayalim olan tarih bölümünü tercih etmek istiyorum.(Evet biliyorum İŞ YOK)
Annem küçümseyip duruyor.Ben neden seninle gururlanamıyorum diyor.Daha iyi bölümlerde okumamı istiyor yani.
Ben de kendi kendime söz verdim.O kadar başarılı olacağım ki gururlanacaksın anne!
2. sınıfta matematikten özel ders almayı planlıyorum.3. sınıfta ise Kpss ye hazırlanmaya başlayacağım.Ekstra olarak da Ales için İngilizce öğrenmek istiyorum.Önceliğim tabiki Kpss çünkü hayalim her zaman öğretmen olmaktı.
Tanısanız evet sen bu iş için yaratılmışsın diyeceğiniz kadar başarılıyım ama annem inatlaşıyor.İçim rahat etmiyor bu yüzden.
Sizce hedeflerim hayal mi?Gerçekten de küçümsenecek bir bölüm mü?İsteyen bir insan başaramaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?