Hi Einizi bakalarnn eleriyle karlatrdnz oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
hiç eşinizi başkalarının eşleriyle karşılaştırdığınız oldu mu? bir yönlerini beğenip, keşke benim eşim de böyle olsaydı dediğiniz oldu mu? olduysa genelde hangi konularda

benim bi yönden oldu.
benim eşim çekingndir.
ailesinden herhangi birisi olsun, hatta sülalesinden biri olsun elimi tutmaz yada sarılmaz ya da ne bileyim samimi davranmaz.
bende bazen özeniyorum.
neden böyle yapıyorsun deyincede "aşkım benim hoşuma gitmior diyor"

başkalarının eşi adı üzerinde başkalarının eşidir..benim olan benim eşimdir.
onları takdir edecek ya da eleştirecek olan kendi eşleridir...
mesela eşimin iki arkadaşını da abisini de çok takdir ederim ben... başkalarının eşleri oldukları için değil parmakla gösterilecek karakterde insanlar oldukları için...
eş olarak ne yaptıkları ne yapmadıkları beni alakadar etmez...eş olarak nasıl olduklarını bilmem...
eşimin eş olma durumundan da memnunum... o yüzden kimseyi kıyaslamam eşimle...

esimi kimse ile kiyaslamam,o bana ozel benim esim ,adi ustunde (benimşakkıdı)
banada ayni sey yapilsa cok kizarim,,

yok ben eşimi başkalarının eşiyle karşılaştırmamda babamla karşılaştırırım ahhh babam ne güzel ev geçindiriyormuş meğersem ev geçindirmenin zor olduğu evlenince anladımda:)))

Nefret ederim kıyaslamadan..
onun için de ne kızım için,ne de eşim için
böyle birşey düşünmem bile...
herkes elindekilerle mutlu olmayı bilse,
sanıyorum aileler de parçalanmalar da olmaz..
sevgiler...

cevap verenlere tesekkur...kıyaslanmak kotu olur gercekten

asla kıyaslamadım..kıyaslamamda hiçbiri benim eşimin tırnagı bile olamazlar.....:lepi:
eşleri bile benim ne kadar şanşlı oldugumu söylerler.....

çok iyi eşi olan arkadaşlarım var. arkadaşlarım adına mutlu olurum sadece, eşimde de şu olsaydı, bana böyle davransaydı demem.

karşıma çıkan, en iyi anlaşacağım erkekle evlendim zaten. :asigim:

eleştirdiğim yönleri mutlaka vardır ama, x in kocası ne güzel davranıyor, y nin kocası böyleyken benim kocam neden böyle değil... vb düşünmem, söylemem.

kullanıldığına denk geldim, itici duruyor gerçekten.

Düşündüm de kıyaslanır elbette , bunda kötü birşey yok .Belki dışarı vurulmaz ama keşkeler olabilir .Bu kıyaslamalar nelerdir diye düşündüğümde ; Eşiniz eve geç geliyordur kumar oynuyordur , başka kadınlara bakıyordur .Çevrenizdeki insanların kocalarına baktığınızda bu olumsuz örnekleri görmezsiniz.Bu bir kıyaslama değilmidir ? Keşke benim eşimde böyle olsaydı diye her insan düşünür .Bunda bir kötülük yok .
Yine aynı şekilde tersi de olabilir :))) Eşiniz çok iyidir , gözü sizden başkasını görmez , evine zamanında gelir .Böyle bir eşe sahip olduğunuz için şükredersiniz.Başka eşlerle kıyaslandığında o bir melektir :)) ışte bu da bir kıyaslama :)
Bu şekilde düşünürsek hepimiz kıyaslama yapıyoruzdur .Erkekler de yapyor zaten .Bunda bir kötülük yok arkadaşlar .

hiç kimse için kıyaslama yapmam bunu tasvip de etmem.hele eşimi asla kıyaslamam.evet benim eşim ,benim özelim . ,ama insanlar eşlerini , benim eşimle kıyaslarlar bunu duydum :))

Karşılaştırsaydım eşimle evli olmazdım.
Ben evlenırken de boyleydı sımdı de boyle.
Onun ozellıklerını huylarını bılerek evlendım.
Zaten ben karsılastırmaya kalksam ben bu kadarım benı bılıyorsun der kı bu cevap da hakkını vermıs olur karşılaştırmanın

arkadaşlarım eşleriyle problemlerini anlattıklarında bazen eve gidip eşime sarılıyorum ve ne kadar şanslıyım diyorum
onun dışında kıyaslama yapmam iyisiyle kötüsüyle beğenip aldım ben onu

en hoşlanmadığım ve tepki göstediğim şey beni birilerinin başkalarıyla kıyaslamasıdır... kötü anlamda
olmayan kıyaslamalara bile tahammülüm yok...ben benim işde kabul eden etsin....:umursamaz:
karşı tarafdaki kişileride o yüzden asla kıyaslama yoluna gitmem hele bu eşimse ....
kendime yapılmasını istemediğim hiçbişeyi başkasına yapmam sevmediğim huyları olabilir
mutlaka her insanın vardır...ama bunu kimseyle karşılaştırarak başına vurmam...

hayır. :1closedeyes:
eğer ben karşılaştırılırsam git o zaman onunla evlen derdim herhalde

eşlerine kaba davranan erkekleri gördüğüm zamanlarda yada çocuklarıyla ilgilenmeyenleri halime şükrederim ve şanslı olduğumu düşünürüm ...beni benden daha çok seven bir eşim var diye:asigim:

Nefret ederim kıyaslamadan..
onun için de ne kızım için,ne de eşim için
böyle birşey düşünmem bile...
herkes elindekilerle mutlu olmayı bilse,
sanıyorum aileler de parçalanmalar da olmaz..
sevgiler...

:lepi:
aza burun kıvıran çoğu bulamaz haklısın canım..

ASLA..
demedimm..o da beni baskalariyla kiyaslamadi kiyaslamazda eminim..
biliyorum ki beni iyi kotu her yonumle kabul edip sever..

hayır ama şu aralar saglıgı konusunda başkalarıyla kıyaslıyorum..
kımbılebılırkı nasıl bır rahatsızlıgı oldugunu emınım şuankı sorunları boyle bır saglık olsaydı şukur ederlerdı gıbı duşuncelerı ıcımden gecırıyorum...
fakat her daımde sukrumu edıyorum..
şukur yaradanıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…