Hibe

2020de ödeme çok uzun bir süre. Şöyle yapın verdikleri paraya ihtiyaçları yoksa, bu parayı dolar ya da altın kuru üzerinden 2020 yılında ödeyeceğinizi söyleyin. Örneğin 30bin tl 150g altın ediyorsa onlara altın olarak ödeyin. Çünkü şu an tl de kimse kalmadı herkes piyasaya göre şekil aldı.

eşimde siz bana o parayı borç olarak vermediniz şimdi ne parası istiyonuz istemem diyerek verdiniz. Benim o kadar borcum vardı. Borç olarak verdiğinizi deseydiniz,hiç almazdım o parayı dedi.
Baba çocuga hibe etmez o kadar para,enişte niye etsin? Demek ki enişte borcu hatırlatmasaymış safa yatıp ödemeyi de düşünmeyecektiniz.

Hibe etmez kimse o kadar parayı zenginde olsa.
Bence onlara zaman verin ödeyin parayı bir şekilde.

Eğer hibe ediyoruz demedilerse o verilen para borçtur.

Zaten borcunuz varmış, o parayla toplu Ödemiş oldunuz. Aslında 6 ayda olsa iyilik yapmışlar.

Sizde belli bir zaman söyleyin o zaman ödeyin.

Hibe etmez kimse o kadar parayı zenginde olsa.
Bence onlara zaman verin ödeyin parayı bir şekilde.
Ben burada ödeyecez dediğim halde neden halen herkes bu şekilde yazıyor ama şuanda durumumuz yok oradan önce bankaya toplu odemelerimiz var bu sene o kadar çok paramız olsa hergün huzursuz etmeyiz kendimizi

Gerçek mi bu inanamiyorum okuduğuma... yazdıklarınızı bence bi okuyun....

Eğer hibe ediyoruz demedilerse o verilen para borçtur.

Zaten borcunuz varmış, o parayla toplu Ödemiş oldunuz. Aslında 6 ayda olsa iyilik yapmışlar.

Sizde belli bir zaman söyleyin o zaman ödeyin.
Son yorumumda da yazdım eşim demiş bireysel emekliliğim var günü bitsin o parayı çekiyim veriyim diye bugün yine aramış oğlu çekmedinmi parayı öde diye 6 ay bizi rahatlattılar ama şimdide bunu burnumuzdan getirdiler biz para istemediğimiz halde kendileri verelim dedi bizi şimdi zor durumda bırakıyorlar

Ben burada ödeyecez dediğim halde neden halen herkes bu şekilde yazıyor ama şuanda durumumuz yok oradan önce bankaya toplu odemelerimiz var bu sene o kadar çok paramız olsa hergün huzursuz etmeyiz kendimizi
Sizi Anlıyorum ama keşke hiç kabul etmeseydiniz parayı.
Bunu bu şekilde anlatsanız zor durumda oldupunuzu falan

Günün şakası mı?
Valla saka gibi.
Kim kime bu devirde 30 bini al senin olsun der.
Bunlar karikoca ya cok saflar(iyi niyetli) ya da cok genis insanlar.

Adam ..al bunu ama borc veriyorum haaa
Bak borc haa
Ona gore borc bu bak haa..diye soylemesine gerek yok ki.

Ihtiyaciniz varsa vereyim .demek
Borc vereyim demektir zaten

Ben bile o paranin size verilirken borc verildigini anladim siz nasil anlamadiniz.
Aynen.
Biz bile ilk mesajda yazilan konusmalardan zaten borc verildigini anladik sanal ortamda olmamizs ragmen
Konu sahibi ve kocasi bu paranin kendilerine hediye edildigini nasil dusunurler valla cok komik

“Yok istemeyiz vallahi istemeyiz “derken amca bey size “Bugün verdik yarın hemen kapınızı çalmayız ,istemeyiz “demek istemiş .Peyder peyder ödersiniz diye hesap etmiş bu tatliş amca bey.

E size faZlası ile de vermiş ama amca bakmış 6 aydır ne geleeen var ne giden.

Amca sizi dürtmüş başlayın artık yavaştan ödemeye taksit taksit diye .Adamcagız dememiş ki hepsini çıkarın verin.

Adam bonkörlüğünü tebrik ettim .Ben senetsiz menetsiz birine 30 bin versem valla sabahadek uyuyamam

Olsun , sonuçta başkasına o kadar para ödeyecektiniz borç varsa.

Peki para verildiğinde hiç mi demediniz biz bu kadar parayı odeyemeyiz v.s diye ?

Direkt hibe olarak mi düşünüp aldınız ?

Ee şimdi bozun. Mahçup olduğunuza değer mi?

Zaten şuanda bizden gelecek paraya ihtiyaçları yok ihtiyaçları bir şekilde ödemeye çalışırdık elimizde olan ürünü satar para ederse zaten bu sene en azından yarısı kadarını öderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…