- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Gercekten ustune yatmamissiniz. Vay be eniste ne kotu adammissin senKimsenin parasının üstüne yatmıyoruz birkaç ay önce yardım etti elimizi rahatlattı simdi o parayla bizi geri zor duruma sokuyor
O kadar borcun içinde 30 bin daha borcumuz oldu derken siz parayı diğer acil borçlarınizı ödemek yerine yediniz mi?
Elbette öderim zaten borcunuzu kapatmışsınızMerhaba arkadaşlar sizin bu konudaki düşüncelerine ihtiyacım var. Gecen sene eşimin halasıgil misafirliğe geldiler. Halasının kocası bize durup dururken paraya falan ihtiyacınız varmı veriyim dedi birileri onlara paraya sıkışgınlar yardım edin falan demişler. Eşimde yok amca sağ ol istemez falan dedi.Ama ısrarla ne kadar istersen veriyim vallahi istemem falan diye üsteledi. Eşim ısrar edince artık 25 bin lira kadar falan borcum var dedi ama daha fazlaydı eşim o kadarını dedi ve o gün 25 bin derken 30 bin lira para verdiler ama bu parayı biz onlardan istemedik borçta istemedik biraz sıkıntımız vardı onuda bir şekilde hallederdim. Kalkıpta o kadar borcumuz varken birde başkasından borç istemeye gerek yoktu. Halasıgilde sonra öderseniz şu zaman verir edersin böyle bir konuşma yapmadılar. Bu arada kendilerinin durumlarda çok iyi daireleri dükkanları var ikişer emekli maaaşları var bankada falanda paraları bulunuyor. Aradan 5 6 ay geçti ve amcası aradı parayı ne zaman ödeyeceksin birazını falan versen ödesen diye eşimde siz bana o parayı borç olarak vermediniz şimdi ne parası istiyonuz istemem diyerek verdiniz. Benim o kadar borcum vardı. Borç olarak verdiğinizi deseydiniz,hiç almazdım o parayı dedi. Karşımızdaki insanların konuşmaları çok kırıcı laf konuşmayı bilmiyorlar insanın kafasına taş vurur gibi cümleler ediyolar. Biz bu kadar sıkıntının içinde birde 30 bin tl borç sahibi olduk. Yok diyorsun şu anda ödeyemeyiz diyoruz ama anlamıyorlar birgün halası arar bir gün oğlu parayı ne zaman ödüyon birazını getir diyorlar. Şu anda bizden gelecek 30 bintlye muhtaç kalmışda değiller zenginler. Böyle bir durumda siz napardınız ödermiydiniz.biz bu parayı verecez ama şu anda verecek durumumuz yok.
Zor zamaninizda size kredisiz 30 bin vermiş bence sukretmeniz gerek. Belki borç dememistir ama aldiysaniz sizin geri vermeniz gerekirMerhaba arkadaşlar sizin bu konudaki düşüncelerine ihtiyacım var. Gecen sene eşimin halasıgil misafirliğe geldiler. Halasının kocası bize durup dururken paraya falan ihtiyacınız varmı veriyim dedi birileri onlara paraya sıkışgınlar yardım edin falan demişler. Eşimde yok amca sağ ol istemez falan dedi.Ama ısrarla ne kadar istersen veriyim vallahi istemem falan diye üsteledi. Eşim ısrar edince artık 25 bin lira kadar falan borcum var dedi ama daha fazlaydı eşim o kadarını dedi ve o gün 25 bin derken 30 bin lira para verdiler ama bu parayı biz onlardan istemedik borçta istemedik biraz sıkıntımız vardı onuda bir şekilde hallederdim. Kalkıpta o kadar borcumuz varken birde başkasından borç istemeye gerek yoktu. Halasıgilde sonra öderseniz şu zaman verir edersin böyle bir konuşma yapmadılar. Bu arada kendilerinin durumlarda çok iyi daireleri dükkanları var ikişer emekli maaaşları var bankada falanda paraları bulunuyor. Aradan 5 6 ay geçti ve amcası aradı parayı ne zaman ödeyeceksin birazını falan versen ödesen diye eşimde siz bana o parayı borç olarak vermediniz şimdi ne parası istiyonuz istemem diyerek verdiniz. Benim o kadar borcum vardı. Borç olarak verdiğinizi deseydiniz,hiç almazdım o parayı dedi. Karşımızdaki insanların konuşmaları çok kırıcı laf konuşmayı bilmiyorlar insanın kafasına taş vurur gibi cümleler ediyolar. Biz bu kadar sıkıntının içinde birde 30 bin tl borç sahibi olduk. Yok diyorsun şu anda ödeyemeyiz diyoruz ama anlamıyorlar birgün halası arar bir gün oğlu parayı ne zaman ödüyon birazını getir diyorlar. Şu anda bizden gelecek 30 bintlye muhtaç kalmışda değiller zenginler. Böyle bir durumda siz napardınız ödermiydiniz.biz bu parayı verecez ama şu anda verecek durumumuz yok.
Sonuç olarak siz onlardan aldığınız 30 binle diğer borcunuzu kapattınız. Sizi ekstradan bir borca sokmuş değiller. Sadece eliniz rahatlasın diye kendilerince iyilik yapmak istemişler.Ödedik ama konuda da yazdım biz tüm borcumuzu söylemedik acil olan kısmı dedik 25 bin tl dedik 30 bin tl verdiler hatta bu paranın dışında başka borclarımızda vardı birde mesleğimiz çiftçilik olduğu için giderimiz çok oluyor geçidinden çok gideri oluyor o yüzden de borcumuz hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?