- 20 Eylül 2013
- 7.608
- 16.470
- 448
- 42
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.321
Öpülür tabii ovvvvKediler aşk ya benim de var kızım gece sarılıp yatarız aşığım ona resmen oda bana tabi
Annemlerın orda da beslediklerim var her gittiğimde hepsini tek tek alıp öpüyorum gerçi ben köpek civciv fılanda öpüyorum sevmediğim hayvan yok hatta böcek bile seviyorum
Ekmekleri leğende suya sokuyorum sıkarak çıkarıyorum canım sonra çiçek saksılarına koyuyorumKuşlara ekmekleri nasil veriyorsun canım?Niloyatospikk Kuru sekilde yiyorlar degil mi. İlhan Şeşen'in şarkısı aklima takildi, "ıslak ekmek attığım kuşlar" diyordu ya.. İslatip mi koyulacak acaba dedim.
Fırını temizlerken hafif ısıtıyor musun bir de onu soracağım.
Amin sağolasın canımHadi bakalım kazasız belasız gidin de gelin insallah
Ben birşey kırmayasın diye dediydim ammaAmin sağolasın canım
Gezdim geldimtencere tava almaya gittim analı kızlı polar pijama aldım bakır cezve kahve alıp döndüm kızıma oyuncak aldım yine dayanamadım
Sorma kız gene düşürdüm bişey hatta iki şeyBen birşey kırmayasın diye dediydim ammaEki Görüntüle 2790270
Allah'ım sen herkesi bu kadar iyi çalışanlar ile karşılaştırSorma kız gene düşürdüm bişey hatta iki şey
Karaca mağazasında stantlar arası dardı etiket oluyor ya dik dik mikadan sırt çantam ona çarptı düştü
Sonra kahve mağazasında kolonya kokularına bakacaktım kaç tane birden düştü görevli yok yok onlar düşüyor dedi
Çünkü o kardeşimdi canımAllah'ım sen herkesi bu kadar iyi çalışanlar ile karşılaştır
Ama benim suçum değildi üst üste çeşit çeşit kolonyalar bakayım dedim bi tanesine o da ne yuvarlandılar yereYaaaaa çok iyiydi bu
Cana geleceğine mala gelsinAma benim suçum değildi üst üste çeşit çeşit kolonyalar bakayım dedim bi tanesine o da ne yuvarlandılar yereKaraca mağazasında da suç benim değildi dar dar yapmışlar araları sırt çantam var dönerken değdi ay bu ara çok sakarlığım üstümde ya dün bir bugün iki
Ekmekler tamamdir, teşekkür ederim.Ekmekleri leğende suya sokuyorum sıkarak çıkarıyorum canım sonra çiçek saksılarına koyuyorum
Fırını ısıtmıyorum ama öyle daha mı etkiliymiş temizlerken ben de öyle yapayım
Çook geçmiş olsunEkmekler tamamdir, teşekkür ederim.
Fırının kullanma kılavuzunda 50-60 derecede hafif ısıtın diye yaziyordu, öyle yaptıydım fekat elimi yaktim da ondan sordum sanagerci bendeki hata, firinin kapağını cikarmadan işe girismekten oldu, rahatca uzanamayinca icine... Sonra kocaya kapağı söktürüp rahatca temizlediydim.
Maşallah. Bende 2 gündür yürüyorum Safiye gibi hissettim ama çıkıncaBugünki adımım
Maşallah çok iyi yürümüşsün süper bayadır evden çıkmadıysan Safiye gibi hissedersin normal yaniMaşallah. Bende 2 gündür yürüyorum Safiye gibi hissettim ama çıkınca
Ellerine sağlık geçmiş olsun ayrıcaEkmekler tamamdir, teşekkür ederim.
Fırının kullanma kılavuzunda 50-60 derecede hafif ısıtın diye yaziyordu, öyle yaptıydım fekat elimi yaktim da ondan sordum sanagerci bendeki hata, firinin kapağını cikarmadan işe girismekten oldu, rahatca uzanamayinca icine... Sonra kocaya kapağı söktürüp rahatca temizlediydim.
Aynen öyle ama bu kadar sakarlık da iyi değil yaCana geleceğine mala gelsincanın daha önemli hatta en önemlisi o
Tabi canım ondandır ondan. Sen çantanla reyonları devirmişsin bu senin değil reyonların suçuAynen öyle ama bu kadar sakarlık da iyi değil yanereden bu çıktı bu böyle bilmem ama çok dar yapmışlar mağazaları ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?