- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.361
Kahvaltı yaparken izliyorumBen arada izliyorum canım iyi seyirler birazdan reklama girer
Yeni mi uyandın kız ,çocuk acından öldüGünaydınnnn pardon
Tünaydınnnnn
Ha ha ha yok kız bu saate nerde çocuk kaç kez dürterYeni mi uyandın kız ,çocuk acından öldü
Çok şükür boş günümüz yokHa ha ha yok kız bu saate nerde çocuk kaç kez dürter
Buraya girmeye anca fırsatım oldu yatakları topladım mutfak toplandı şimdi süpürge yapıcam sonra dışarıda işlerim var sonra eve gel yemek yapişte böyle
Ben zaten dizi izlemiyorum bir tek kırmızı oda izliyorum denk gelirsen. Müzik falan da dinlemiyordum bir tek telefon var uğraştığım. Namazlarımı aksatmadan kılıyorum çok şükürKizlar, ev isi degil de kendime zaman ayirmak cok gerekli bana ya. Aklim cok karisiyor, vitaminler düştü herhalde yine.
Biraz inzivaya cekilesim var.
Kitap, Kur'an bunlara yoğunlaşmak istiyorum. Dizileri de birakcam gayri, zaten kuzuya sinirlendim dün, kumandalari kaldirdim, bilgisayari da kaldircam, sadece telefon kalacak ekran olarak hayatımızda, niyetlendim bu sefer.
İşte öyle amaan, naynara niriniri nay
Bulaşık makinası kötü olmuş dicem ama o da hayatımızda ekşınÇok şükür boş günümüz yokbende süpürdüm sildim veeeee yastıkların yüzünü makineye attım yastıkları da balkona güneşe çıkardım sonra elime bir sopa aldım dövdüm iyice . Balkonda kullandığımız sandalyelerin de tozunu aldım çayda demledim şimdi onu içicem ve kötü bir haberim var bulaşık makinesi doldu ama bir türlü elim başlat düğmesine gitmiyor
Ben de burada geçirdiğim zamanı biraz azaltmak istiyorum 2 3 gündür kitap okumuyorumKizlar, ev isi degil de kendime zaman ayirmak cok gerekli bana ya. Aklim cok karisiyor, vitaminler düştü herhalde yine.
Biraz inzivaya cekilesim var.
Kitap, Kur'an bunlara yoğunlaşmak istiyorum. Dizileri de birakcam gayri, zaten kuzuya sinirlendim dün, kumandalari kaldirdim, bilgisayari da kaldircam, sadece telefon kalacak ekran olarak hayatımızda, niyetlendim bu sefer.
İşte öyle amaan, naynara niriniri nay
Nörmüyoruz kiNörüyonuz burda
Ben görüyodum hep de yeni girdimNörmüyoruz ki
İsteyen yazıyor istemeyen kafasına göre takılıyorBen görüyodum hep de yeni girdimgünlük naptığımızı mı yazıyoz
Heee anladım canım du ben de yazim önce duşa girip sonra ev süpürcem sonra yemek düşüncemİsteyen yazıyor istemeyen kafasına göre takılıyorcan09e beğeni atıyor gidiyor ne yaptığını bilen yok mesela kaç gündür Allah sağlık versin de topiği ayakta tutmaya çalışıyoruz korona vurdu bu ara işler kesat canım
Önce evi süpür sonra duşa gir çünkü evi süpürünce terleyeceksin o terleri duşta at sonra bir güzel gevşersin işte o zaman yemeği yapabilirsinHeee anladım canım du ben de yazim önce duşa girip sonra ev süpürcem sonra yemek düşüncemevet bugün biraz geç kaldım☻☻☻
Ne güzel mâşâallah sanaBen zaten dizi izlemiyorum bir tek kırmızı oda izliyorum denk gelirsen. Müzik falan da dinlemiyordum bir tek telefon var uğraştığım. Namazlarımı aksatmadan kılıyorum çok şükür
Saat erken olsa öyle yapardım da eşimin gelme saatine yakın tutmak istemiyorum duşuÖnce evi süpür sonra duşa gir çünkü evi süpürünce terleyeceksin o terleri duşta at sonra bir güzel gevşersin işte o zaman yemeği yapabilirsin
Evleneyim bornoz ile kahve keyfini bende yapacağım inşallahBulaşık makinası kötü olmuş dicem ama o da hayatımızda ekşın
Oo haya iş yapmışsın ben de evi süpürdüm mobilyaların tozunu aldım şuan dışarıdaki işlerimi hallediyorum eve dönünce duş yemek yapma ee bir de bornozla kahve keyfi
Çok doğruSaat erken olsa öyle yapardım da eşimin gelme saatine yakın tutmak istemiyorum duşu
Evet hadi çıkalımÇok doğruben yemeği koydum ocağa şimdi duşa gireyim ee burdan çıkabilirsem
Kız bekarken de yap nolcak ben bekarken bizim genç odası vardı 2 katlı 2.kat benimdi tepesine çıkar bacaklarımı merdivenlerden sarkıtır öyle keyif yapardım bornozlaEvleneyim bornoz ile kahve keyfini bende yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?