- 23 Ocak 2016
- 35.100
- 51.060
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.341
Kız reyonu devirmedim hani şu kadar fiyat indirim diye mikadan bişey dik duruyor o devrildiTabi canım ondandır ondan. Sen çantanla reyonları devirmişsin bu senin değil reyonların suçuşaka bir yana dikkat et yine de ne olur ne olmaz .
Gitti paracıklarKız reyonu devirmedim hani şu kadar fiyat indirim diye mikadan bişey dik duruyor o devrildidapdar mağaza sinir oldum bi fincana tabağa değseydi olmuştu olan yani
Ay sorma ben de öyleyim biraz pintilik var bende eşim de tam tersidir bonker dün metroda eğer para ödeseydim cuk otururdu içime eşim yine kırıldıysa kırıldı cana geleceğine mala gelsin dedi yok ben nasıl oldu da kırdım onu sözde odaya asmaya güzel saat bakıyordum istemem kalsın dedim sinirlendimGitti paracıklaray benim param çok kıymetli kuruşu kuruşuna hesap ederim harcamalarımı da ona göre yaparım yani bir ürünü kırıp ona da para ödersem eğer bu çok yıkıcı olur benim için
Onun profilini açıp oraya yazacaksın canımBirde ben chocolita üyesinin profiline yorum yazmıştım ama o yazı benim profilimde görünüyor neden öyle?
Aslında oraya yazmıştımOnun profilini açıp oraya yazacaksın canım
Yok silinmez pro olanlar siliyorAslında oraya yazmıştımama bir baktım benim profilimde görünüyor. Hayır silinmiyor da
Teşekkür ederimYok silinmez pro olanlar siliyorkendi profilinde gözüksün istersen etiketleyip yapıyorsun eğer onun duvarına yazmak istiyorsan onun profilini açıp oraya yazıyorsun
Rica ederim araştır tabi yaTeşekkür ederimbir daha birşey yapmadan önce araştıracağım bu bana ders oldu
Sitede var bi bozukluk gene.Aslında oraya yazmıştımama bir baktım benim profilimde görünüyor. Hayır silinmiyor da
Evet bana da tuhaf şeyler oluyorSitede var bi bozukluk gene.
Fotolar bi garip açılıyor bende de birkaç gündür.
De mi, oh be bi tek ben degilmisim, bende degil sitede sorunEvet bana da tuhaf şeyler oluyor
Anladım kız sen de
Ne uyumadın kız sonra başlayacak horoz ötmeyeAnladım kız sen de
Şey indirim ne zamana kadarmış, cüce şubat bitene kadar mı
Ben arada izliyorum canım iyi seyirler birazdan reklama girerEki Görüntüle 2790703 Kimler izliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?