🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Tabi canım ondandır ondan. Sen çantanla reyonları devirmişsin bu senin değil reyonların suçuşaka bir yana dikkat et yine de ne olur ne olmaz .
Kız reyonu devirmedim hani şu kadar fiyat indirim diye mikadan bişey dik duruyor o devrildi dapdar mağaza sinir oldum bi fincana tabağa değseydi olmuştu olan yani

Kız reyonu devirmedim hani şu kadar fiyat indirim diye mikadan bişey dik duruyor o devrildi dapdar mağaza sinir oldum bi fincana tabağa değseydi olmuştu olan yani
Gitti paracıklaray benim param çok kıymetli kuruşu kuruşuna hesap ederim harcamalarımı da ona göre yaparım yani bir ürünü kırıp ona da para ödersem eğer bu çok yıkıcı olur benim için

Birde ben chocolita üyesinin profiline yorum yazmıştım ama o yazı benim profilimde görünüyor neden öyle?

Gitti paracıklaray benim param çok kıymetli kuruşu kuruşuna hesap ederim harcamalarımı da ona göre yaparım yani bir ürünü kırıp ona da para ödersem eğer bu çok yıkıcı olur benim için
Ay sorma ben de öyleyim biraz pintilik var bende eşim de tam tersidir bonker dün metroda eğer para ödeseydim cuk otururdu içime eşim yine kırıldıysa kırıldı cana geleceğine mala gelsin dedi yok ben nasıl oldu da kırdım onu sözde odaya asmaya güzel saat bakıyordum istemem kalsın dedim sinirlendim

Yok silinmez pro olanlar siliyor kendi profilinde gözüksün istersen etiketleyip yapıyorsun eğer onun duvarına yazmak istiyorsan onun profilini açıp oraya yazıyorsun
Teşekkür ederim bir daha birşey yapmadan önce araştıracağım bu bana ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…