- 23 Ocak 2016
- 35.099
- 51.058
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.381
Tamam ben de çıkıcam diyorum bildirimler salmıyorEvet hadi çıkalımben de geç kaldım kaçtımmm
Bende buraya yazıyorum ama mutluyum buraya yazmaktan seviyorum sizler ile konuşmayıNe güzel mâşâallah sanaAllah daim etsin.
Ben buraya cok yazar oldum, o konu bu konu derken bayağıKK forumu yasak günleri yapacağım kendime Burda bi arkadas, Mikan miydi acaba, teknoloji orucu diyordu, aynen öyle bir şey yapacağım, belli günler girecegim foruma ve nete (forumdan baska nette bi sey yapmiyorum gerci). Plan yaptim, yeni kararlar aldim hayata yetişebilmek icin umarim uygularım.
Yaa erkek kardeşim gün boyu evde birde annem benim bacaklarımı kırarKız bekarken de yap nolcak ben bekarken bizim genç odası vardı 2 katlı 2.kat benimdi tepesine çıkar bacaklarımı merdivenlerden sarkıtır öyle keyif yapardım bornozla
Duş aldım geri geldim şimdi evi süpürcemTamam ben de çıkıcam diyorum bildirimler salmıyordur hemen çıkıyorum ben de
Ne çabuk duş aldın yahu ben daha şimdi çıktımDuş aldım geri geldim şimdi evi süpürcemkocam galiba azcık geç gelebilir bu da benim işime gelebilir
Afiyetler olsunKayfem dibek
Bornozla kayfe keyfi çok severim çikolata da olurdu ama malum diyet
G.t kadar saçım var ondandırNe çabuk duş aldın yahu ben daha şimdi çıktım
Dibek kayfesi en sevdiğim şey ve bitti şuan evde yok diğer kahveler fulllKayfem dibek
Bornozla kayfe keyfi çok severim çikolata da olurdu ama malum diyet
Sağol canımG.t kadar saçım var ondandıryoksa 2 şampuan 1 krem ve duş jeli kullanıyorum yine de 15 dk demeden çıkıyorum
Dibek kayfesi en sevdiğim şey ve bitti şuan evde yok diğer kahveler fulllafiyet olsunnnnn canım
Çok değilmiş ozaman normalSağol canım
Benim de saçım çok uzun değildir ama nedense bi 20 dk duruyorum
Kız sen beni ne yaptın?Bende buraya yazıyorum ama mutluyum buraya yazmaktan seviyorum sizler ile konuşmayıbir arkadaşım anlatmıştı yengesi de müzik seslerinden uzak tutmuş kendisini bir ay boyunca ,daha sonra birgün çamaşır makinesini çalıştırmış oturuyormuş ve makineden farklı sesler duymaya başlamış . Yani makine zikir ediyormuş falan bayaa ilginç bir olay.
Bende ne var biliyo musun, ayy Safiyemsi seyler bunlar bende, temizlenmiyor tam durulanmiyor hissi oluşuyor, iki saat ovuşturup duruyomSağol canım
Benim de saçım çok uzun değildir ama nedense bi 20 dk duruyorum
Ya şimdi sizde yazmışsınız başına bu tarz değişik olaylar gelen insanlar var. Arkadaşımın yengesi de bir dini grubun içindeymişKız sen beni ne yaptın?3 aylar var diye biraz ibadete özen göstereyim, hayatımı da işte özellikle kitap okumak olarak duzenleyeyim istiyorum. Müziksiz duramam ben, burda da is yaparken paylasigim videolar olmustu:) Ara versem de duramam, acarim, bi de söylerim. Benim stresimi en iyi şarkı söylemek alıyor zaten sesim kötü olsa da söylemem lazim ki içimden sıkıntıyı atayim.
Arkadaşının yalan söylemediğine güveniyorsan doğrudur, olabilir öyle seyler ama belki yengesinin hayatında kullandığı zikirler de cok olabilir, o zaman denk geliyor öyle vakalaresim tarikattaydi, bi adamdan bahsetmisti, adam gelip hocaya sormus. Adam, amcasinin yaşadığı kabir azabını kabirden duydugunu söylemiş, hoca hemen sen ne zikirleri cekiyorsan hemen bırak, cekme onlari demis. Her zikir her zaman olumlu sonuc dogurmayabilir, özellikle esmaül hüsnaları tek cekmek, sayıyla cekmek sakıncalıymış, forumda da cok görüyorum ceken kızlar ama bana laf düşmez, fikir isteyene söylenir :))
Cok konustum gıı, gideyim de bi su içeyim, oruç açayım
Allah kabul etsin canım orucunu 3 aylar girdi ben de hergün Kuran okumayı hedefliyorum inşallah Allahım okumak için yardım etsinKız sen beni ne yaptın?3 aylar var diye biraz ibadete özen göstereyim, hayatımı da işte özellikle kitap okumak olarak duzenleyeyim istiyorum. Müziksiz duramam ben, burda da is yaparken paylasigim videolar olmustu:) Ara versem de duramam, acarim, bi de söylerim. Benim stresimi en iyi şarkı söylemek alıyor zaten sesim kötü olsa da söylemem lazim ki içimden sıkıntıyı atayim.
Arkadaşının yalan söylemediğine güveniyorsan doğrudur, olabilir öyle seyler ama belki yengesinin hayatında kullandığı zikirler de cok olabilir, o zaman denk geliyor öyle vakalaresim tarikattaydi, bi adamdan bahsetmisti, adam gelip hocaya sormus. Adam, amcasinin yaşadığı kabir azabını kabirden duydugunu söylemiş, hoca hemen sen ne zikirleri cekiyorsan hemen bırak, cekme onlari demis. Her zikir her zaman olumlu sonuc dogurmayabilir, özellikle esmaül hüsnaları tek cekmek, sayıyla cekmek sakıncalıymış, forumda da cok görüyorum ceken kızlar ama bana laf düşmez, fikir isteyene söylenir :))
Cok konustum gıı, gideyim de bi su içeyim, oruç açayım
Ay Allah korusun dikkat et 1 saat uzun bir süre eşim böyle bir obsesyon yaşamış daha önce çok zor kurtulmuşBende ne var biliyo musun, ayy Safiyemsi seyler bunlar bende, temizlenmiyor tam durulanmiyor hissi oluşuyor, iki saat ovuşturup duruyom1 saatten aşağı çıkmam banyodan klinik vaka mıyım neyim...
Ya sen bir de kıvırcık saçlı mısın ben seni şimdi daha bi çok sevdimBenim gibi kıvırcık saçlı olsaydınız garanti veriyorum 30 dk sürerdi duş almanız.
İnsan yaptığı şeyleri yazınca mutlu oluyor biliyor musun ben ajandam var oraya da yazmaya başladım bu topiği açtığımda o kadar düzensiz iş yapıyordum ki buraya yazdıkça rutine döndü yani önceden çok sündüktüm öyle söyliyimBende buraya yazıyorum ama mutluyum buraya yazmaktan seviyorum sizler ile konuşmayıbir arkadaşım anlatmıştı yengesi de müzik seslerinden uzak tutmuş kendisini bir ay boyunca ,daha sonra birgün çamaşır makinesini çalıştırmış oturuyormuş ve makineden farklı sesler duymaya başlamış . Yani makine zikir ediyormuş falan bayaa ilginç bir olay.
Şuna oruç yerine detoks desek daha iyi olacak ya geçen gün birinin yazısını okuyordum normal oruç yazmış acaba normal oruç derken nedir tam anlayamadım çeşit çeşit oruçlar türedi tövbe YarabbimNe güzel mâşâallah sanaAllah daim etsin.
Ben buraya cok yazar oldum, o konu bu konu derken bayağıKK forumu yasak günleri yapacağım kendime Burda bi arkadas, Mikan miydi acaba, teknoloji orucu diyordu, aynen öyle bir şey yapacağım, belli günler girecegim foruma ve nete (forumdan baska nette bi sey yapmiyorum gerci). Plan yaptim, yeni kararlar aldim hayata yetişebilmek icin umarim uygularım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?