🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bende buraya yazıyorum ama mutluyum buraya yazmaktan seviyorum sizler ile konuşmayıbir arkadaşım anlatmıştı yengesi de müzik seslerinden uzak tutmuş kendisini bir ay boyunca ,daha sonra birgün çamaşır makinesini çalıştırmış oturuyormuş ve makineden farklı sesler duymaya başlamış . Yani makine zikir ediyormuş falan bayaa ilginç bir olay.

Kız bekarken de yap nolcak ben bekarken bizim genç odası vardı 2 katlı 2.kat benimdi tepesine çıkar bacaklarımı merdivenlerden sarkıtır öyle keyif yapardım bornozla
Yaa erkek kardeşim gün boyu evde birde annem benim bacaklarımı kırarbenim için en risksiz yol evlendiğim zaman yapmak

Benim gibi kıvırcık saçlı olsaydınız garanti veriyorum 30 dk sürerdi duş almanız.

Kız sen beni ne yaptın? 3 aylar var diye biraz ibadete özen göstereyim, hayatımı da işte özellikle kitap okumak olarak duzenleyeyim istiyorum. Müziksiz duramam ben, burda da is yaparken paylasigim videolar olmustu:) Ara versem de duramam, acarim, bi de söylerim. Benim stresimi en iyi şarkı söylemek alıyor zaten sesim kötü olsa da söylemem lazim ki içimden sıkıntıyı atayim.
Arkadaşının yalan söylemediğine güveniyorsan doğrudur, olabilir öyle seyler ama belki yengesinin hayatında kullandığı zikirler de cok olabilir, o zaman denk geliyor öyle vakalar esim tarikattaydi, bi adamdan bahsetmisti, adam gelip hocaya sormus. Adam, amcasinin yaşadığı kabir azabını kabirden duydugunu söylemiş, hoca hemen sen ne zikirleri cekiyorsan hemen bırak, cekme onlari demis. Her zikir her zaman olumlu sonuc dogurmayabilir, özellikle esmaül hüsnaları tek cekmek, sayıyla cekmek sakıncalıymış, forumda da cok görüyorum ceken kızlar ama bana laf düşmez, fikir isteyene söylenir :))
Cok konustum gıı, gideyim de bi su içeyim, oruç açayım

Sağol canım
Benim de saçım çok uzun değildir ama nedense bi 20 dk duruyorum
Bende ne var biliyo musun, ayy Safiyemsi seyler bunlar bende, temizlenmiyor tam durulanmiyor hissi oluşuyor, iki saat ovuşturup duruyom 1 saatten aşağı çıkmam banyodan klinik vaka mıyım neyim...

Ya şimdi sizde yazmışsınız başına bu tarz değişik olaylar gelen insanlar var. Arkadaşımın yengesi de bir dini grubun içindeymiş o zamanlar öyle anlatmıştı,dediğiniz gibi farklı zikirler çekiyor olabilir .

Allah kabul etsin canım orucunu 3 aylar girdi ben de hergün Kuran okumayı hedefliyorum inşallah Allahım okumak için yardım etsin

Bende ne var biliyo musun, ayy Safiyemsi seyler bunlar bende, temizlenmiyor tam durulanmiyor hissi oluşuyor, iki saat ovuşturup duruyom 1 saatten aşağı çıkmam banyodan klinik vaka mıyım neyim...
Ay Allah korusun dikkat et 1 saat uzun bir süre eşim böyle bir obsesyon yaşamış daha önce çok zor kurtulmuş

İnsan yaptığı şeyleri yazınca mutlu oluyor biliyor musun ben ajandam var oraya da yazmaya başladım bu topiği açtığımda o kadar düzensiz iş yapıyordum ki buraya yazdıkça rutine döndü yani önceden çok sündüktüm öyle söyliyim

Şuna oruç yerine detoks desek daha iyi olacak ya geçen gün birinin yazısını okuyordum normal oruç yazmış acaba normal oruç derken nedir tam anlayamadım çeşit çeşit oruçlar türedi tövbe Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…