🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şimdi kocamla diyoruz ki bi Çanakkale'ye gidip sardalye ekmek yiyelim o yol gözümde büyüyor niye böyle bıkkınlık oldu bende bazı arkadaşlar fellik fellik geziyorlar

Aaa bu senin günlüğün gibi mi? İlginç sevdim akşamları okurum

Şimdi de Çanakkale Kepez yanıyor lan biz kirpiler bir avuç mama yesin, karınları doysun diye uğraşıyoruz kim yakıyorsa parmağı varsa Allah bin belalarını versin sosyal medyaya girmek bile istemiyorum artık

Pamuk'u çok özledim ne yapıyor acaba annemlerde şuan gayet iyi diyor ama özlemiştir o bizi köyde bahçemize gelen komşu köpeği dün akşam ziyaretimize geldi o kadar çok sesimi tanımış ki ben seslenince dönüp bakıyor başkası seslenince bakmıyor sahibi tasma taktı artık yoksa köpüş bu gidişle benim olacak

Pamuk bizi hiç özlemiş durmuyor yaş maması bitmiş diye annem babamı petshopa yollamış sabahları bir kaşık dedim sabah akşam vermişler bitince de yenisini almışlar annem mutfağa gidiyor Pamuk koşa koşa mutfağa gidiyor yani yaş mama nerede patron oradaaslında bu tatil bizim için de Pamuk için de bir deneme oldu evi çok arar mı acaba eve çok alıştı mı onu denemiş olduk ki annemlerde de gayet rahattı aslında Pamuğu sahiplendireceğim çünkü dışarıdan başka bir yavru ihtiyaç sahibi bir kediyi eve getirmem zor oluyor çünkü Pamuk dövüyor kızımı da ikna ettik Pamuğu sahiplendireceğiz inşallah ilanlara koyacağım ve içlerinden eleme yapacağım önümüze gelene vermeyeceğiz onu gerçekten sevecek ve sahip çıkacak bir aileye sahiplendireceğiz inşallah

Dün akşam valizleri boşalttım. Bir posta makineye çamaşır attım bu sabah da 2.posta yıkanıyor çünkü evdeki çamaşır sepeti de dolmuş ön balkona terasa çamaşırları astım çıkmayan lekelileri elde yıkadım terasta çiçekleri suladım biberler büyümüş koparttım akşama da yeğenimin doğum günü ve 6 ay kınası organizasyonu var yakınımızda bir kafede olacak Bursa daha sabahtan sıcak rüzgar var ama sıcak esiyor.

Doğum günü ve 6 ay kınamızı yaktık biraz da eğlendik çok güzel oldu iyi ki doğmuş Öykü İpek'imiz

Eklentiler

• 1000074520.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…