🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İyiyiz canım sen nasılsın?
Kitap benim de yavaş ilerliyor sinir oluyorum bu yüzden kendime

Bulaşık makinasını boşalttıysan süper
Bende iyiyim canım sağol
Bulaşık makinasını boşalttım, sanki bütün evi elden geçirmiş kadar sevinçliyim ben de bazı bildirimleri göremiyorum, siteden kaynaklanıyor herhalde

Ay Allah korusun okurken üşüten mi yoksa psikolojik rahatsızlık falan mı
Gecmiste yani arka planda rahatsızlığı olan da vardi. Okurken gördüğü vakalardan etkilenip rahatsizlanan da vardı.
Her zaman söylerim: Fiziksel sağlıktan cok ruh ve akıl sağlığı önemli, bu olmazsa fiziken de güçlü olamayabiliyor insan, örnek ben

Aynen öyle canım ruh sağlığı bedene de yansıyor maalesef nasıl biraz daha iyi misin panik atak azaldı mı

Benim vakada da obsesif ve kaygılı bi Anadolu kadını vardı, evde fasulye pisirmez olmustu. Yillar sonra ben de ayni sorunlari yaşadım. Allah hepimize kendimize benzer vaka cikardi diyordum.
Çok neşeli, mutlu kaygisiz bi arkadasa manik hasta denk gelmişti:))

Yaa erkek kardeşim gün boyu evde birde annem benim bacaklarımı kırarbenim için en risksiz yol evlendiğim zaman yapmak
Bak bu mesajı da yeni görüyorum ben ya geçmişi okumasam bildirimlerin arasında kaynıyor

Ayy güldürdün beni bornozla başka odada otur nolacak annen neden bacaklarını kırsın kardeşin de gelmesin odaya tembihle

Sen aslında ilgili bölümü okumuşsun panik atağa etki etmiyor mu

Sabahin erken vaktinde cabucak bitsin çıksın diye makineye attığı çamaşırı, gecenin bi vakti seren kisiye "emma (parantez icinde tembel)" denir.
Bu da süpper bildirimim olsun

Ayyy öyle ne tadı çıkar tek başımayani demek istediğim rahat rahat bornozumla dolaşmak istiyorum kendime ait bir evde yapmak istiyorum bunu fantaziyi

Sen aslında ilgili bölümü okumuşsun panik atağa etki etmiyor mu
Yok bacım, terzi ve sökük hesabi bakiyoduk olaya. Eski bilgilerimi de unutmusum zati, şimdi açıp bakiyorum neler yapabilirim diye.
Devlette randevu çıkmıyor, özele gitmeye karar verdim.

Ayyy öyle ne tadı çıkar tek başımayani demek istediğim rahat rahat bornozumla dolaşmak istiyorum kendime ait bir evde yapmak istiyorum bunu fantaziyi
Doğru bu konuda hak veriyorum sana olur o da zamanla canım bornozu eskitirsin bile anlamazsın
Zerre çok sevdim ben seni neden ya cidden çok sevdim

Yok bacım, terzi ve sökük hesabi bakiyoduk olaya. Eski bilgilerimi de unutmusum zati, şimdi açıp bakiyorum neler yapabilirim diye.
Devlette randevu çıkmıyor, özele gitmeye karar verdim.
Yok çıkmaz sık sık mhrs den kontrol edersen iptal eden olursa denk gelebilir devletteki doktorların hepsi çalışmıyormuş şuan öyle biliyorum

Doğru bu konuda hak veriyorum sana olur o da zamanla canım bornozu eskitirsin bile anlamazsın
Zerre çok sevdim ben seni neden ya cidden çok sevdim
Canım yaaakarşılıklı hislerimiz varbirde neden ya yazmış beni sevdiği için sitem ediyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…