- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.421
Bende görmüyorum bazenBen arada bazı mesajları görmüyorum bildirimlerde mi kaynıyor anlamadım ben bu işi ya
Bende iyiyim canım sağolİyiyiz canım sen nasılsın?
Kitap benim de yavaş ilerliyor sinir oluyorum bu yüzden kendime
Bulaşık makinasını boşalttıysan süper
Ellerine sağlıkBende iyiyim canım sağol
Bulaşık makinasını boşalttım, sanki bütün evi elden geçirmiş kadar sevinçliyimben de bazı bildirimleri göremiyorum, siteden kaynaklanıyor herhalde
Gecmiste yani arka planda rahatsızlığı olan da vardi. Okurken gördüğü vakalardan etkilenip rahatsizlanan da vardı.Ay Allah korusun okurken üşüten mi yoksa psikolojik rahatsızlık falan mı
Aynen öyle canım ruh sağlığı bedene de yansıyor maalesef nasıl biraz daha iyi misin panik atak azaldı mıGecmiste yani arka planda rahatsızlığı olan da vardi. Okurken gördüğü vakalardan etkilenip rahatsizlanan da vardı.
Her zaman söylerim: Fiziksel sağlıktan cok ruh ve akıl sağlığı önemli, bu olmazsa fiziken de güçlü olamayabiliyor insan, örnek ben
Benim vakada da obsesif ve kaygılı bi Anadolu kadını vardı, evde fasulye pisirmez olmustu. Yillar sonra ben de ayni sorunlari yaşadım. Allah hepimize kendimize benzer vaka cikardi diyordum.Gecmiste yani arka planda rahatsızlığı olan da vardi. Okurken gördüğü vakalardan etkilenip rahatsizlanan da vardı.
Her zaman söylerim: Fiziksel sağlıktan cok ruh ve akıl sağlığı önemli, bu olmazsa fiziken de güçlü olamayabiliyor insan, örnek ben
Evde azaldı çok şükür. K.valide evine gidersem artiyor, daraliyorum biraz yalnizsam, esimle gidersek sorun yok, rahat oluyorum.Aynen öyle canım ruh sağlığı bedene de yansıyor maalesef nasıl biraz daha iyi misin panik atak azaldı mı
Bak bu mesajı da yeni görüyorum ben ya geçmişi okumasam bildirimlerin arasında kaynıyorYaa erkek kardeşim gün boyu evde birde annem benim bacaklarımı kırarbenim için en risksiz yol evlendiğim zaman yapmak
Sen aslında ilgili bölümü okumuşsun panik atağa etki etmiyor muBenim vakada da obsesif ve kaygılı bi Anadolu kadını vardı, evde fasulye pisirmez olmustu. Yillar sonra ben de ayni sorunlari yaşadım. Allah hepimize kendimize benzer vaka cikardi diyordum.
Çok neşeli, mutlu kaygisiz bi arkadasa manik hasta denk gelmişti:))
Ayyy öyle ne tadı çıkar tek başımaBak bu mesajı da yeni görüyorum ben ya geçmişi okumasam bildirimlerin arasında kaynıyor
Ayy güldürdün beni bornozla başka odada otur nolacak annen neden bacaklarını kırsınkardeşin de gelmesin odaya tembihle
Yok bacım, terzi ve sökük hesabi bakiyoduk olaya. Eski bilgilerimi de unutmusum zati, şimdi açıp bakiyorum neler yapabilirim diye.Sen aslında ilgili bölümü okumuşsun panik atağa etki etmiyor mu
Doğru bu konuda hak veriyorum sanaAyyy öyle ne tadı çıkar tek başımayani demek istediğim rahat rahat bornozumla dolaşmak istiyorum kendime ait bir evde yapmak istiyorum bunu fantaziyi
Yok çıkmaz sık sık mhrs den kontrol edersen iptal eden olursa denk gelebilir devletteki doktorların hepsi çalışmıyormuş şuan öyle biliyorumYok bacım, terzi ve sökük hesabi bakiyoduk olaya. Eski bilgilerimi de unutmusum zati, şimdi açıp bakiyorum neler yapabilirim diye.
Devlette randevu çıkmıyor, özele gitmeye karar verdim.
Bu kadar mı bana benzerSabahin erken vaktinde cabucak bitsin çıksın diye makineye attığı çamaşırı, gecenin bi vakti seren kisiye "emma (parantez icinde tembel)" denir.
Bu da süpper bildirimim olsun
Canım yaaaDoğru bu konuda hak veriyorum sanaolur o da zamanla canım bornozu eskitirsin bile anlamazsın
Zerre çok sevdim ben seni neden ya cidden çok sevdim
Yok kız sitem olarak değil oCanım yaaakarşılıklı hislerimiz var birde neden ya yazmış beni sevdiği için sitem ediyor resmen
Yok yok burçlar ile alakası yok. Tamamen insani duygularYok kız sitem olarak değil obir nedeni olmalı hani yıldız barışıklığı burçlar murçlar öyle yani
Ama bazı insanlara karşı daha çok sevgi duyuyoruz o neden peki söyle bakayım cimcimeYok yok burçlar ile alakası yok. Tamamen insani duygular
Şimdi şöyle ki senin kanın kaynadı bana ben öyle hissediyorum. Ama cimcime dediğin kızı bir görsen varyaAma bazı insanlara karşı daha çok sevgi duyuyoruz o neden peki söyle bakayım cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?