🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Erkenden uyumuşum bu gece

Kızımı doktora götürdüm doktor burnuna kamerayla baktı çok şükür damarları iyi dedi 20 yaşına kadar gelişim sürecinde normal kabul ediyoruz ama biz yine kan tahliline bakalım dedi kan verdik o da şükür temiz çıktı iki tane krem yazdı çocuklar bazen eliyle oynayabiliyor oradaki damar da hassas kanama yapabiliyormuş.

Kocam balıktan geldi bir sonraki balık ne zaman en yakın fırsatta balıkları çekemedim
3 tane büyük sazan getirmiş gerisini salmış üçünü de dağıttı ben göl balığı sevmiyorum çünkü

Az önce petshopa gittim erkekler trafikte neden böyle bir kadın onları geçtiğinde dayanamıyorlar ben de biraz daha gaza basıyorum yanımdan dayanamayıp vınnnbiz kadınlarda bu ego yok ego var da gaza gelerek ego yok

Hadi böreği yedin yuttun sonra ağzım tatlansın dedin sevdiğin Casey keke dayanamadın onu da yedin tamam da bu Casey kekin 2.sini neden yedin buna lık demezler de ne derler neyse sporla mecbur eriteceğuk

Güzel bir antrenman oldu kafam su içinde kaldı bir güzel duş öncesinde cilt temizliği duş sonrası yeşil çay ve kapanış yatsı namazı...

Bugün kalbim çok kırık kardeşim kalbimi çok kırdı kız kardeşimle de çıktık onun doğum günü yarın dedim gel kendi hediyeni kendin seç

Bayrama kadar tüm kargolarım geldi mutfağın stor perdesi bozuldu tüm siteleri dolaştım en yakın kargo yapandan seçtim 2 günde geldi mayo aldım o da geldi bugün de kızıma çok güzel bir takım aldım yeni bir çocuk mağazası keşfettim 930 TL ye aldım kumaşı da çok kaliteli

Her arefe akşamı çok geç yatmaktan sabahları çok zor kalkıyordum hâliyle kurban da telaşlı oluyor bu gece geç yatmayacağım dedim ve yatıyorum sabah ola hayrola

Şimdi maden suyunu aldım balkona ay ışığına karşı oturdum Allah'tan gün içinde bir bir buçuk saat uyudum da yoksa çok yorulurdum ki yine çok yorgunum

Ben yaşlanmaya başlamışım sanırım yaa bayramlaşmaya gelmek için arıyorlar benibu bayram baklava sipariş vermedik diyetteyim diye bu bayram da misafir oldu kayınvalidemde de bayramın birinci gününü eda ettik yarın inşallah annemdeyiz

Bayramlaşma merasimine başlamış bulunuyoruz çok pis kin güderim bir kapıyı daha silip silmeme konusunda kararsızım geçmişe vefasızlık yapmak kitabımda olmadığı için açıyorum kapılarını

Tahminime göre ileriki yıllarda bayramlar pek kalmaz yeni nesil çünkü tatile gidiyor kaç kapıya gittik çocukları tatildeymiş anne baba hüzünlü yahu bayramın birinci gününü ailenle geçir sonraki gün nereye gidersen git hiç unutmuyorum bir abimiz vardı rahmetli bayramda gitmiştik hüngür hüngür ağlamıştı bize çocuğu tatilden telefonla bayramlaşmak için aramış keşke okutmasaydım asgari ücretli olsaydı da bayramda yanımda olsaydı diyerek dert yakınmıştı ve şimdi o adam yok öldü o evlat istese de bayramda babasıyla vakit geçiremeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…