🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu sabah küçük çaplı bir şok yaşadık yardım yaptığımız kişinin arazi aldığını görünce sabah sosyal medyada storylere bakarken gördüm Allah'ım kabul versin verdiğimizde hiçbir zaman gözüm olmaz çünkü Allah için veriyorum verdiğin Allah katına gidiyor o kişiye gitmiyor ama gerçek ihtiyaç sahiplerini bulman gerçekten çok zor daha önce de annemin yardım yaptığı kişi 4 katlı ev almıştıböyle görünce soğuyorum ben

Kahvaltı yapıldı evi biraz derleyip toplayıp duş aldıktan sonra çıkalım ee şimdi al kulaklığı son ses ver mehteri hadi başla

Dün akşam kardeşime sürpriz yaptık pasta aldık annemelerde yemek sonrası kutladık hiç beklemiyordu şok oldu pastayı da zor buldu kardeşim hiçbir yerde pasta yok pastacılar da tatilde

Bursa'nın köylerinde yeni bir etkinlik modası başladı bu yıl ikincisi düzenleniyor hıdırellez şenliği bir diğer adı şalvar gecesi böyle şalvar hiç görmedim benim taşlı yeni aldığım bluz yanında halt yemiş geçen sene storylerde gördüm bu yıl katıldım coşup eğlenmeye geldik

Benim yardım yaptığım kişi, koca fabrika kurdu, yanında 50 işçi çalıştırıyor insan bi şok oluyor, kendini enayi gibi hissediyor.

Ev ahalim gittiler kaldım mı işlerle başbaşa ütü beni bekler toz almak beni bekler kalk kariyerine tüm hızınla devam et bakalımşuan balkonda öyle güzel esiyor ki dün akşam çok sıcaktı bu akşam yüzmem de başlıyor akşam sekiz buçuk dokuz buçuk

Tam işlerime tam gaz devam ederken kayinpederim aradı cildiye kontrolü vardı götürür musun dedi tabii ne demek deyip işlerimi bırakıp hastaneye götürdüm kollarında sırtında sivilce tarzı şeyler çıkıyor kaşınıyor kimi geceler uyku uyumuyormuş 2 aydır düzenli doktora gidiyoruz bir doktor uyuz dedi bir doktor değil dedi ilaçlar da fayda etmiyor alerjik de değil dediler ilginç bir şey bakalım bu sefer ki ilaçları fayda edecek mi

Ütü bitti
Evi süpürdüm tozunu aldım
Yemek yapıldı yendi mutfak toplandı
Markete gidildi

Yüzmeye gideceğim çok üşeniyorum ayaklarım ağrıdı

Bu da Mülayim peşimden markete geliyor cadde geçecek diye korktum zorla eve geri gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…