🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şekerli ürünleri özellikle market abur cuburlarını fazla tükettiğim zaman böyle vücudum dövülmüş gibi yorgun oluyor zinde kalkmıyorum ama bunları tüketmediğimde olmuyor ara vericem bir müddet yine çünkü inanılmaz yorgun kalkıyorum 600 metre okula iki gündür yürümeye üşeniyorum

Tam yüzmeye başladım adet oldumhava çok sıcak bugün bir adım yere bile arabayla gittim şimdi eve gelince açtım klimayı her gün yıkan her gün yapış yapış mevsimi gelmiştir bu denizin olduğu bölgelerde böyle geçen yaz Afyondaydık orada böyle bir bunaltıcı sıcak yok yani sıcak var da öyle bunaltıcı değil birkaç yaz Aydındaydık onda da aynı Bursa gibiydi hatta daha bunaltıcıydı öğle sıcağında dışarıda durmak pek mümkün değildi sanırım deniz olan yerlerde bunaltıcı bir hava oluyor eşimin köyünü hele hiç söylemiyorum yazın yorgan örtünüyoruz o derece

Şimdi biz evdeki kalan defter kaplarını kullandık kızım diyor Azerbaycan bayrağı renkleri oldu hakikaten de öyle olmuş birazdan terasa çıkaralım çekicem resmini

Jane Eyre 626 sayfalık kitabın 346.sayfasındayım bunca zamandır kitabımı elime alıp niye doğru dürüst okumamışım hiç anlamıyorum şuan heyecanla okuyor kitabın acaba nasıl bitti diye arka sayfalarına bakmamak için kendimi zor tutuyorum en son bir gece geç saate kadar Suç ve Cezayı okumuştum sonunu çok merak ederek

Şu hasırlardan bir tane almak istiyorum çok güzeller

Eklentiler

• 1000064584.webp
    61 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000064582.webp
    153,7 KB · Görüntüleme: 15
Bobinin önceki hâli
Sonraki hâli
Uçurtma uçurmak da çok kolay değilmiş aslında bobini sararken zorlandım eşim çekti rüzgar artınca uçurtma daha da gideceğim diyor çok heyecanlandırıcıydıen son korona zamanında uçurtma uçurmuştuk o hayatımın ilk uçurtma uçuruşuydu benim için çok özel uçurtma uçurmak çünkü küçükken babam hep uçurtma uçurtmaya götürse keşke diye içimden geçirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…