🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu ne zamandır böyle duruyordu kullanmadığımız oda olunca da kocam pek sallamıyordu odada başka 3 tane priz olunca tabii daha da önemsemedi dün işler bitti evde de yedek priz varmış takıver şunu dedim oralı olmadı birkaç saat sonra geldi dedi ben balığa gideceğim tabii ki git şu prizi yapmazsan şurdan şuraya gidemezsin sonuç ne mi oldu priz yapıldı.

Harcamalarımı yazıyorum belki biraz daha tasarruf yaparım diye ki tam tersi oldu daha çok harcıyorum Ağustos ayı harcama tutarım 35.606.5 TL eşimin harcamaları, faturalar hariç

Harcamalar

Nisan 23.224.5 TL
Mayıs 32.605 TL
Haziran'da 10 gün yazmışım 10.576 TL
Temmuz 35.606.5 TL

Temmuz ayında harcamalara ek genç odası

Kınada giyecek olduğum abiyeyi aldım düğün için abiye bakıyorum ayakkabıyı ikisinde de giyilebilecek bir şey almaya çalışacağım kızıma gelinlik ve ayakkabı bakacağım eşimin takım elbisesi var kuaföre randevu alacağım kına salonu kır düğün salonu fakat camekan bir kafe var beni kadınların pistini görüyor bu yüzden açık bir abiye alamadım müsait bir ara abiyenin fotoğrafını buraya atacağım.

Arabanın kliması için usta 5 ila 7 bin arası masraf çıkardı eşim arkadaşıyla yaptı malzeme parası bin iki bin arası tuttu bunları harcamalarıma yazmıyorum eşimin harcamaları kısmına giriyor bu

KIZINA ABİYE ÖNERİSİ VEREBİLİRİM :) FİYAT PERFORMANS ÜZMEZ

Bu postu buraya bırakıyorum yangında kurtulan köpekcikler var bir hayalim bakalım belki ileride olursa "ya ben burada da paylaşmıştım oldu hamdolsun Mevlam" derim.

Bugün çarşıya gittim kızıma gelinlik araştırması yapayım biraz dedim bir ara ağzım açık kaldı sinek falan kaçacaktı kapalı çarşının altında yer altı çarşısı var oralarda çocuk abiyeleri mevcut bir yer demez mi 5 bin içimden dedim yok az bu 10 bin de şaşırmışlar bunlar iyice çocuk topuklu ayakkabı sordum 750 TL sonra başka bir dükkana girdim aynı ürün 2900 nakittte 2500 yahu fiyatlar arasında nasıl bir uçurum var kendime de birkac model beğendim fiyat 5 bin civarı pazarlıkla 4 bin 3500 civarı hallederim diye tahmin ediyorum hep diyorum fabrikada işçilik falan hikaye yapacaksan ticaret yapacaksın.

Sabah 8 gibi kalkıp vakitlice yola çıkacaktık ama nerdee 10'da anca çıkabildik Pamuğu annemlere bıraktık yavrum ya her yeri kokluyor.

Ya bir de adet oldum her zaman birkaç gün evvel gelir bu sefer tam gününde geldi dün kotexin tamponundan aldım bakalım ilk defa deneyeceğim kardeşim geçen kullanmış çok rahat ettim dedi görevli kadın da bana havuz için mi alıyorsunuz dedi evet dedim alışınca normalde de kullanıyorsunuz büyük rahatlık dedi bakalım kullanıp anlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…