- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.861
Şu amcanın mücadelesini hiç unutmam patlak tekeriyle çıkmış yola ders alana anlatır birçok şeyler ders alamayana ise gölgelendiği ağacı yaktırır, ateşe verdirir.Patlak tekeriyle yardıma koşan köylüm
Köylü milletin efendisidir!
nasıl yardım edebiliriz acabaHarmancık'ta durum hâlâ vahim oldukça vahim hem de ilçe kül oldu resmen
güle gülle kullansın kızın odasını, tamamlanınca foto atar mısın:)Nasıl bir yoğunluk içindeyim yazayım ;
Perşembe günü için yani bugün için Bellona genç odasını kurmak için gelecekler diye sözleştik. Benim misafir odası koltuk takımını yani odayı boşaltmam lazım kayınvalideme gidecek koltuk takımını kayınvalidemin koltuk takımını da sattım dün akşam teslim aldılar dün akşam 22.30 civarı biz taşıma işlemi yapıyoruzpert olduk hava da sıcak bildiğin yağ yaktık yani oda boşaldı kaldı oyuncaklar hepsini balkona taşıdım bir kısım temizliğini yaptım daha bugün de oyuncak ayıklayacağım. Envai çeşit boyama kitapları hepsini geri dönüşüme gönderdim inanılmaz yoruldum. Sabah da uyandık ama dünden beri içimden diyorum Allah'ım nolur sabah erkenden ilk bize gelsinler kursunlar sabah uyandık hemen telefon çaldı şimdi kurulum bitmek üzere temizliğe birazdan geçeceğim bu arada da halılar için aradım normalde ertesi günü gelip alırlar demezler mi gün içinde alacağız az önce de onlar geldi aldılar halıları Allah bu sıcakta çalışanlara da yardım etsin bugün 4 genç odası kuracaklarmış en zor olan bizimkiymiş sabah saatlerine bırakmışlar bende de şöyle bir durum var çalışanlar sıcakta çalışıyorlar diye sürekli içecek ayarlıyorum rahat çalışsınlar diye
Yangın söndürüldü canım bir müddet oralara ağaç da dikilmez Mudanya yolunda çıkmıştı yıllar önce çok uzun sürdü toprakların yeşermesi ama benim hedefim var ağaç dikeceğim araştıracağım nerelere dikilmesi gerekiyor diyenasıl yardım edebiliriz acaba
Sağol canım teşekkür ederimgüle gülle kullansın kızın odasını, tamamlanınca foto atar mısın:)
GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN, NEVRESİM DE PEK TATLIYMIŞSağol canım teşekkür ederimyatak başlığı ve döner koltuğumuz eksik henüz eksiklerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?