🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hayvanların gözlerine baktığınızda o kadar çok şey anlatıyorlar ki aynı bu fotoğrafta da olduğu gibi defalarca şahit oldum Allah'ın sessiz kulları

Arabadaki geçen gün çıkan dumanla birlikte puf sesinin kaynağı bulundu arabada klima çalışmıyor klima borusu yanmış mı patlamış mı ne olmuş

Yemek yapmaya üşendim dedim ki vişne caddesindeki İnci pideye gideyim cantık alayım geleyim eve servisi yok oranın yemek yapaydım daha iyiydi her yer araba kamyon sinir küpü oldum geldim

Az önce sosyal medyada gördüm ve yangın sonunda söndürülmüşçok mutluyuz gözyaşım pıtgerisi Bursa halkı olarak üzerimize düşen görevleri yapmakta Allah'ım bir daha yaşatmasın o mücadele edenleri gördükçe bir nebze Kurtuluş Savaşı'nı hissettik köylülerimizin, Bursa halkının varıyla yoğuyla elinden ne geldiyse yaptı Allah emeği geçenlerin ayağına taş değdirmesin birini bin yapsın amin bunları yazarken bile boğazım düğüm düğüm oldu

Nasıl bir yoğunluk içindeyim yazayım ;

Perşembe günü için yani bugün için Bellona genç odasını kurmak için gelecekler diye sözleştik. Benim misafir odası koltuk takımını yani odayı boşaltmam lazım kayınvalideme gidecek koltuk takımını kayınvalidemin koltuk takımını da sattım dün akşam teslim aldılar dün akşam 22.30 civarı biz taşıma işlemi yapıyoruz pert olduk hava da sıcak bildiğin yağ yaktık yanioda boşaldı kaldı oyuncaklar hepsini balkona taşıdım bir kısım temizliğini yaptım daha bugün de oyuncak ayıklayacağım. Envai çeşit boyama kitapları hepsini geri dönüşüme gönderdim inanılmaz yoruldum. Sabah da uyandık ama dünden beri içimden diyorum Allah'ım nolur sabah erkenden ilk bize gelsinler kursunlar sabah uyandık hemen telefon çaldı şimdi kurulum bitmek üzere temizliğe birazdan geçeceğim bu arada da halılar için aradım normalde ertesi günü gelip alırlar demezler mi gün içinde alacağız az önce de onlar geldi aldılar halıları Allah bu sıcakta çalışanlara da yardım etsin bugün 4 genç odası kuracaklarmış en zor olan bizimkiymiş sabah saatlerine bırakmışlar bende de şöyle bir durum var çalışanlar sıcakta çalışıyorlar diye sürekli içecek ayarlıyorum rahat çalışsınlar diye

İnanılmaz yorgunum şimdi kızımın yatağına yattım tertemiz çok güzel oldu diye bakıyorum yatak başlığı ve döner sandalye eksik şuan 45 gün tedarik süresi demişlerdi yoğun oldukları için yetişmemiş biz de o ürünlerin acelesi yok montajı yapabilirsiniz dedik

Bu akşam Ata Demirer'in Bursa'da gösterisi var gelmiş Bursa'ya story paylaşmış aylar öncesinden bilet fiyatlarına bakmıştım 3.900 küsür nedir arkadaş 2 civarı falan hadi 3 olsa gitmeyi düşünüyordum Bursa'ya ne zaman gelecek diye bekliyordum ama bana çok pahalı geldi üzüldüm neyse ben bir çarşının oralara gideyim belki rastgeliriz

güle gülle kullansın kızın odasını, tamamlanınca foto atar mısın:)

güle gülle kullansın kızın odasını, tamamlanınca foto atar mısın:)
Sağol canım teşekkür ederim yatak başlığı ve döner koltuğumuz eksik henüz eksiklerimiz var.

Eklentiler

• 1000073042.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000073229.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000073039.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…