🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Yaşadığımız stresin tarifi yok şuan öyle yorgunum ki anlatamam yani ne istedin bu yavrulardan daha 3 4 günlük anca bu kediler sana ne zararı olabilir ki sevmeyebilirsin ama kullanmadığın çatıda dursalar ne zararı olacak bak kaç saattir uğraşıyoruz bi çatıya bi sokağa yok biberonla beslenecek gibi olsalar besleyelim yedi tane yavru hangi birini besleyelim anne sütüne muhtaç anne yavruları arar durur ki saatlerdir o çatıda gezip duruyor meğer yavrularını arıyormuş karşı çatıda

Ya şimdi ben bu yavru kedileri anneyle birlikte kendi terasıma almak istiyorum ama nasıl taşırım yavrularla anneyi nasıl birlikte alabiliriz komşu umarım yarın gördüğünde kedileri yine sokağa atmaz anne bulamıyor çünkü yavruları sokakta yavrular çocukların ellerinde nolur

Şimdi gökyüzünde yıldızları izleyip sessizlikte balkonda oturuyordum ki yüksek sesler gelmeye başladı Şen Ola Düğün Şen ola çalıyor araba konvoyu geçti peki bu ne bunun adı Bursa'da bir gelenek; Tavuk Alma gelin tarafı tavuk almaya gelir sonra damat tarafı da baklava almaya gider. Şuan davul zurna çalıyor.

Sabah sabah bir macera yaşadık komşuyu gördük kedilerin teraslarında olduğunu bir komşum kedilere bakacağını söyledi anneleriyle birlikte alacağız dedik kedileri yavru kedileri alıp caddeye uzaklaştırmışlar daha önce evlerini pireler basmış dedim biz arkadaşla bunca senedir kedi besledik büyüttük bit mi temizlemedik bir kez bile eve bulaşmadı kediden değil dedik kedileri niye bize vermediniz komşumuzun kocası koştu eşim koştu gitti kedileri bulduk onların terasa çıkardı komşum anneyi de yavruların yanına çektiler tam anne yavrulara kavuştu dedik anne bir yavruyu aldı yine kaçtı bakalım beklemedeyiz bugün diğer yavrular için gelmezse arkadaşla yavruları bölüşüp bakacağız inşallah

Anne kedinin son olarak bir yavruyu alıp kaçtığı balkonu tahmin edip o komşu da sağolsun hep kedilere bakar dede geldi diğer yavruları da aldı annenin yanına götürdü çok mutlu olduk

Evde kedi olunca iki günde bir evi süpürmek zorundasın dipköşe süpürdüm mobilyaların tozunu aldım bugün arkadaş da kahve içmeye gelecekti kahvenin yanına kek yaptım arkadaş aradı çocuğu bisikletten düşmüş parmağı şişmiş acile gidiyorum dedi inşallah mühim bir şey yoktur

Kardeşimle işimiz uzun sürer diye otopark parası vermeyelim diye ki merkezde otopark ücretleri baya yüksek otobüsle gidelim dedik otobüsün en arka koltuk kısmına ilerledim kadının birinin üç çocuğu var sağ koltukta bir çocuğu oturuyor sol kolltukta bir çocuğu oturuyor bir tanesi de kucağında diyor ki biz ilk duraktan bindik oturduk milletin çocuğu oturuyor ya benimkiler de oturur diyor ben kadına ağzımı bile açmadım halbuki valla 3 çocuk doğurmuşsun ama bir büyüğe yer vermeyi öğretememişsin hani hep diyorum bir çocuk ama kaliteli insan yetiştirmek çok başka bir şey şunu da şuraya ekleyim saçını başını yolmamak için zor tutuyorum yanımda şuan

Abiye bakmaya diye gidip kek kalıbı aldım geliyorum çünkü hiçbir şey beğenmedim beğendiklerimde de beden yok olmuşum 44 beden abiyeler de dar kalıp olunca 46 beden bakman gerekiyor kardeşim de beğenmedi ayaklarımıza kara sular indi yemek yiyelim bari oturalım dedik kuyruk var

Saatim şuan 12935 adım gösteriyor dün 3 binlerdeydi Bursa'daki çarşıların altını üstünü gezdik yine bulamadık erkekler bir takım elbise giyiyor mis hâlâ ayaklarım ağrıyor. Aslında bir tane buldum tam alacaktım eşime fotoğrafını attım beğenmedim alma sakın dedi haftaya beraber bakarız dedi ay ne beraber bakarız ya ikimizin de fikirleri tarzı o kadar farklı ki

Çok yorgunum Ahsen karnım ağrıyor deyip duruyor birkaç gündür hastaneye tahlil sonuçları için gittik idrar, idrar kültürü, ultrason,tam kan sayımı 6 tüp kan aldılar o kanı alırken bağırmak ama ne bağırmak idrarda biraz iltihap çıktı bir de kanda alerjisi çıktı zaten bizde genetik baba da anne de alerjiye sahip doktor antibiyotiği kullanın sonra yine kontrol dedi kaç gündür çok yoruldum bir de panik atak anksiyete var işte halimi yaşayanlar az buçuk bilir. Şimdi bir kahve keyfi ve uzandım.

Pazara gittim çok fazla bir şey almadım çünkü arada civar manavlardan da alıyorum şeftali olmuş 100 TL incir en ucuzu 120 TL çilek mevsimi olmasına rağmen piyasada yok reçel yapacağım bir aydır çilek bakıyorum yani insanlar şeftali, incir yiyemeyecek duruma gelmiş bizim köy sırf incir ağacı pazarlarda ucuz olması gerekirken fiyatlar uçuk

Pazar alışverişim şöyle;

‎Yumurta 15 li 90 TL
‎Muz kilosu 85 TL 130 TL
‎Şeftali kilosu 100 TL 115 TL
‎Yağ biberi 2 kilo 50 TL
‎Limon file 50 TL
‎Mandal oyuncak 115 TL
‎Soğan 1 kilo 15 TL
‎Salatalık 1 kilo 35 TL
‎Toplam 600 TL

Taş, pul payet sevdiğimi söylemiştim elbise pul payet altına sade ayakkabı alır mıyım almam o da taşlı olacak Arnavutluk var mı yok Romanlık var mı yok nereden geliyor bu benim abartı aşkım 1400'den pazarlıkla 1100'e aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…