🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Yaşadığımız stresin tarifi yok şuan öyle yorgunum ki anlatamam yani ne istedin bu yavrulardan daha 3 4 günlük anca bu kediler sana ne zararı olabilir ki sevmeyebilirsin ama kullanmadığın çatıda dursalar ne zararı olacak bak kaç saattir uğraşıyoruz bi çatıya bi sokağa yok biberonla beslenecek gibi olsalar besleyelim yedi tane yavru hangi birini besleyelim anne sütüne muhtaç anne yavruları arar durur ki saatlerdir o çatıda gezip duruyor meğer yavrularını arıyormuş karşı çatıda

Ya şimdi ben bu yavru kedileri anneyle birlikte kendi terasıma almak istiyorum ama nasıl taşırım yavrularla anneyi nasıl birlikte alabiliriz komşu umarım yarın gördüğünde kedileri yine sokağa atmaz anne bulamıyor çünkü yavruları sokakta yavrular çocukların ellerinde nolur

Şimdi gökyüzünde yıldızları izleyip sessizlikte balkonda oturuyordum ki yüksek sesler gelmeye başladı Şen Ola Düğün Şen ola çalıyor araba konvoyu geçti peki bu ne bunun adı Bursa'da bir gelenek; Tavuk Alma gelin tarafı tavuk almaya gelir sonra damat tarafı da baklava almaya gider. Şuan davul zurna çalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…