• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kuaförümden yine memnun kaldım saçlarımı ombre yaptırdığım kuaförüme gittim yine kirpik taktı kızımın saçını topuz yaptı kızıma hafif bir şeyler sürdü bana makyaj yaptı 2000 TL ödedim 1500 makyaj 500 çocuk saç yapımı bir yöntem uyguladı bana saçlarımı bir noktadan çekti güzelce bağladı kaşlarım yukarı kalktı eve gelince eşim o tokayı söktü kirpikleri de çıkartınca diyor ki oh be normal hâline döndün🤣 kül kedisi hikayesi var ya gece 12'de eski hâline dönüyor heh aynen öyle :KK70:

Düğün salonundan da çok memnun kaldık hemen Google haritalarda değerlendirmemi yapacağım klimalar iyi çalıştı sadece hızlı tempoda terledik ikramlıklar hepsi lezzetli ve tazeydi ben bu salona daha önce hiç gitmemiştim hizmetten çok memnun kaldık paranın hakkını verdiler kanun,keman ve org vardı olumsuz yanı davulu yok davulu sen ayrı tutuyorsun davulcu da güzel çaldı :halay:

Birikmiş ütüler başlasın.

Tarhana bir haftadır koparılmayı bekliyor kopardım kurumaya bıraktım.

Eklentiler

• 1000082064.webp
    1000082064.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 1000082065.webp
    1000082065.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 45
Yine çok yoruldum 1.5 saat ütü yaptım. Tarhanayı iki kez robottan geçirdim ardından da elekten geçirdim ki toz hâlinde olması için birazdan bir güzel duş alıp çikolata yersem yatsı namazımı da kılınca o ferahlık hissiyle balkonda biraz oturmak istiyorum.

Tarhanamı kuruması için serdim bu sene satmak istemiyordum kendime yapmıştım aslında geçen sene hiç yapmamıştım bu sene yine soruyorlar tarhana var mı diye bakalım bu kaç kilo çıkacak çünkü evde şuan hiç tarhanam yok tahminime göre de bu 3 3.5 kilo ancadır yarın tartarım

Fotoğrafta çok kırmızı çıkmış bu kadar kırmızı değil tabii

Eklentiler

• 1000082269.webp
    1000082269.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 52
Sadece di gel gel kelimesi aklımda kalmış tarattım buldum evet yeni bir şarkı daha listeme ekledim ben bu kadar Erzurum halayı çekmedim :halay: yalnız hızlısı iyi kalori yakıyor 😀

Yalnız şarkıda ne güzel diyor "evliye gönül vermem"

5.dakikada Nargele Nargele müthiş 🤩 :halay:

Sinir olmak isteyen şehir merkezinde araba kullansın otopark parası da 100 TL den 150 ye çıkmış 😱doğum günü hediyesi almaya çarşıya kadar çıktım 2 metre siyah olanından hediye aldım.

Eklentiler

• 1000082371.webp
    1000082371.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000082373.webp
    1000082373.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 51
masallah enerjıne düğün sahi olarak cmt düün yaptın hemen hayata devam ediyorsun
Bilsen o kadar çok yorgunum ki bir haftadır eve bakamadım çoğunluk annemdeydim ev rezil gibiydi üstün körü iş yapıyordum dün eve giriştim mecburdum tarhana bir haftadır çekilmeyi bekliyor ütüler yığıldı mecbuurrr🤣şuan pert bir şekilde yatıyorum Allah'tan annemden düğün yemeklerinden getirdim yemekten yırttım 😂 çarşıya da arabayla bir saatte gidip geldim gezmedim yani 😂 geziyorum sanma yataktan ayaklarımı çekip atarım 😂

Kayınvalidem ve kayınpederimin ilaç raporları bitmiş hastaneye geldik hiç park yeri bulamadım otoparka girdim 150 TL nedir yani bir saat için otopark işine mi girişsek napsak bi ara kardeşimle araç yıkama yeri açsak diye düşündük köpük durulama 100 TL :110:

Sosyete pazarına geldim kart da geçiyormuş 😬
Çanta 100 TL 🤩her model var.

Eklentiler

• 1000082523.webp
    1000082523.webp
    119 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000082527.webp
    1000082527.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 38
Trafonun yanında masum masum bakıyordu ya evden kaçtı ya sokağa saldılar çünkü buralardaki kedileri biliyoruz tekir ve British kırması gibi duruyor geçen paylaştığım yedi kedinin annesi de öldü ya hastaydı ya zehirlemişler arkadaş görmüş baygın baygın yatıyormuş yavruları iki kişi bölüştü bakacaklar bir tane verin bakayım dedim renkler güzel olunca vermediler 😬
1000082779.webp

Sokak kedimiz olan Osman'ı da araba ezdi öldü bu sarı olan Muzaffer araba onu da ezerse diye terasa aldım Osman Muzaffer'in arkadaşıydı şimdi bu kediyle hemen arkadaş oldular koşturuyorlar Muzaffer çok uyumlu bir çocuk o kadar sev hiç ısırmaz bizim evdeki Pamuk kızgınlığa girince yanına bıraktım karıyla kızla da hiç işi yok :KK70:işi gücü oyun oynamak kendini sevdirmek bir yaşında olmasına rağmen hâlâ çocuk böyle sarı iki kedimiz var diğeri de Mülayim bir erkek kedi daha gelirse adını Muharrem koyacaktım bu da erkek bundan sonra senin adın Muharrem 😄
1000082781.webp

Ayy Muharrem dedim baktı :KK70:birkaç gün burada durdu mu öğrenir adını keşke sahiplendirebilsek bakalım durursa güzel fiyakalı bir fotoğrafını çekmek lazım

Back
X