• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Muzaffer
1000082786.webp

Olta malzemelerinin üstüne oturmuş baba görmesin aşko hiç biti piresi yok maşallah tertemiz kucağıma geldi mır mır hemen alıştı bana çünkü ev kedisi çok belli
1000082811.webp

Annem düğün fotoğraflarını paylaşmış ardından da durumuna teşekkür mesajı yazmış hâlâ düğün bittiğine inanamıyorum son bir hafta sırf koşturmacaydı hatta şuan balkonda oturup kahvemi içiyorum tuhaf geliyor😂iş yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ee zaten gene ütü çıktı kaç tane 🫣ama içimden hiç iş yapmak gelmiyor çarşıya gidip sakin sakin gezesim var çünkü çarşıda bile koşa koşa gezmiştik ee aynı hafta okullar da açılmıştı eve gel kitap kapla derken hâlâ ayak altlarım sızlıyor. Turşu sezonu açıldı dün pazara gidip turşuluk almadım ki evdekiler salatalık turşusu bekliyor benden kurmaya dötüm yemedi🫣tarhana 3.320 kg çıktı isteyenler var sanırım bir kez daha karmam gerekiyor bir sene 11 kilo satmıştım nasıl yapmışım o zaman hayret ediyorum şimdi içimden yapmak gelmiyor yani satmak için uğraşasım yok kendime zorla yaptım onca koşturmada bu sezon salça yapamadım daha

Eşlerimiz arkadaş biz de tanıştık arkadaş olduk onun çocuklar küçük hafta içi görüşmeseydik iyiydi dedik bir yandan ders yapmaya çalışıyoruz bir yandan ufaklıklar bizi izliyor izlemekle kalsa uuuu işler güçler çok şöyle bir düşündüm de acaba böyle küçük çocukları olanlar nasıl ders çalışıyorlar 😂 ufak olan yeğenimle yaşıt büyüğü 4 yaşında küçük olan illa kalem kutuyu açacakmış büyüğü derse yardım edeceğim diyor 😂ahğhğh hâlimiz çok hoştu😂 arkadaşım da Erzurumlu çay içmeden gitme çay içelim dedi bugün çay içme rekoru kırdım🤭

Hayırlı sabahlar🌞 hayırlı cumalar🌸

Bugün İngilizceden arkadaşlarla Merinos Burulaş kafede kahvaltı yapacağız ilk ben gelmişim 11'de buluşacaktık 🤭ilk defa bir yere en erken ben gelen oluyorum :KK70:

1000083344.webp

Bursa'da bir çilek kıtlığı var hayrolsun reçel yapacaksın çilek yok enişte sağolsun Ankara'dan getirdi.

Eklentiler

• 1000083562.webp
    1000083562.webp
    162,5 KB · Görüntüleme: 25
Pazara gittim kelem 100 TL turşuluk salata küçük boy 80 TL orta boy 70 TL ikisinden 100 TL lik aldım incir 150 çilek bir iki yerde vardı 130 TL ayy güzelim topraklarda meyvelerin bu denli pahalı olması yorumsuz mandalina bi ucuz 35 TL

Mutfakta balık pişiriyorum açtım güzel bir şarkı ya bu arada ben böyle iri sardalye ilk defa gördüm koca koca maşallah bir sezon güzel kocam tuttu demek isterdim ama az önce işten geldi 😔

Back
X