• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Küçükler de iyice küçücük minik ped şişelere kuracağım onları
1000083756.webp

Şimdi oturdum desem kim inanır he kim inanır ev hanımlığında ek mesai sezonluk çalışma az önce de kızıma istediği kurabiyeyi yaptım kakaolu ıslak kurabiye çok seviyor.

Geçen hafta kızıma öğle yemeğine hiç gelmedim bugün söz verdim okulda piknik yapacağız. Sonra da kardeşlerimle kahve içeceğiz düğünden beri görüşemedik.

Bugün altın günü eltimde hanımefendi bana sarma ve Arnavut böreği yapıp getirdiği için şimdi mutfağa geçmem gerekiyor ben o kadar hamarat değilim ama :KK70: o kadar büyük şeyler yapamam :110:müziği açıp mutfağa gireyim çünkü üşengeçlik binbeşyüz:110:

Sosyal medyada "delalım" şarkısıyla paylaştım arka planda delalım çalışıyormuş gibi düşünelim bu platforma müzik özelliği de gelse keşke 🤭
1000084002.webp

Efenim bugün ben kuşburnunun nasıl bir bitki olduğunu öğrendim şöyle ki ;
Pazarda kuşburnu görüyordum bu ara fiyatı da 150 TL gibi bir şeydi bana da pahalı geliyordu almıyordum hatta görünce de şöyle diyordum "aa aaa ne kadar pahalı almayım kalsın" kayınvalidem de verdiği için almadım her neyse biz bugün annemle köyde tarlaya gittik kırmızı kırmızı gördüklerimi anneme sordum nedir bunlar diye kuşburnu dedi ben de anneme "hadi canım gerçekten mi? Chat gptye sorarım bak" dedim :KK70: annem de dedi ki "aa aaa chat gpt benden daha mı iyi bilecek benim çocukluğum burada geçti" dedi ben de o sırada fotoğrafını çekip gpt ye sordum kuşburnu dedi :KK70:dedim hadi biraz toplayım "ayol dikenli bu yahu" sonuç
1000084268.webp

Ee şimdi gördün mü neden kuşunburnu 150 TL 😄toplayıp satanları hürmetle selamlıyorum saygılar efenim:KK52:

Back
X