• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Siteye girdiğim kilo verilerimi buldum bir zamanlar fitmişim yani şuan dolabımda çoğu kıyafetim olmuyor.
1000084473.webp

Kızım tutturdu köye gidelim de köye gidelim akşamdan çantasını hazırladı ders kitaplarını koydu yavrum yarın baban çalışacak gidemeyiz diyoruz yok gitmek istiyor 😄 sanırım bizi köye götürtecek

Bugün pazar vardı pazarlık düzdüm geldim neleri kaç paraya aldım ;

3 kilo portakal 50 TL
2 kilo mandalina 20 TL
Muz 45 TL
Yumurta 55 TL
Limon 10 TL
Sivri biber yarım 25 TL
Çeri domates 40 TL
Pırasa marul taze soğan 55 TL
Salatalık ve patlıcan 75 TL
Toplam 375 TL harcamışım
Eski mesajlarımı okuyorum Ocak 2024 yılında pazarda harcadığım para miktarı şimdi 1000 TL yetmiyor

Bu yıl ki hedeflerim arasında ;

1. İngilizceyi konuşur hâle gelmek
2. Araç park etmeyi tam yapabilmek
2024 hedeflerimin birini gerçekleştirmişim🤭panik atağım dolayısıyla uzun bir müddettir araba kullanmıyordum ne park kalmıştı ne bir şey bu hedefimi gerçekleştirmişim şimdi en dar yere dahi park ederim hamdolsun kaldı İngilizceyi konuşur hâle gelmek geçen İngilizce arkadaşlarımla buluştum hoca dışına çoğumuz aynıyız ama onlar A2 kursunu da bitirmişler ben daha kayıt olmadım. Kızım istiyorum ki kolayca İngilizce öğrensin şimdiki sistem çok daha farklı konuşmaya yönelik bizim zamanımızda öyle değildi varsa yoksa kalıpları öğrenmek bu sene de okuldaki istediğimiz öğretmen dersimize giriyor Bursa'da güzel ses getirecek aktiviteler yaptı basına yansıdı takdir topladı Galip Teacher geçen sınıf toplantısında sınıfımıza uğradı öğretmeyi bu kadar seven öğretmenleri görünce umutlarım artıyor hoca diyor ki 7 24 telefonum açık istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz yeter ki gruba attığım içerikleri çocuklarla paylaşın çalışın öğrenecek çok şeyimiz var diyor şu Chat gpt yi doğru dürüst kimse bilmezken kendisinden seminer alıp birçok faydalı uygulamayı kendisinden öğrenmiştik iyi ki böyle öğretmenlerimiz var iyi ki🧿biz de 35 yaşımızda hâlâ dil pratiği yapıyoruz vesselam

Kızımla gelirken konuşuyoruz :
-Anne en sevdiğin renk ne?
- Mavi ve yeşil
-Mavinin ablası hangi renk?
-Koyu mavi
-Hayır mor morrr
-Hayır mor olmaz koyu mavi ablası açık mavi kardeşi
-Lacivert görümcesi anne
-Saks mavisi elti olsun
:KK70:

Back
X