Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

erkeklerde etten kemikten onlarında duyguları var,onların ağlamasıda çok normal değilmi

öldüm buna öldüm :gitme:

Benim kocam, hemde nasil aglama oyle, birincisi gerdek de
birisi de annesini iki sene gormeyip de izine gittimizdebayilmisti bile, hic oyle gormemistim onu (

gördüm o da benim sevgilim cok nadir aglayabilen bi yapısı var oysa ki askere giderken öle cok agladı kiiii dayanamadım yaaa ben kendimi tutmalıydım ve tuttum da ama o cok agladııııı hiç durmadı göz yaşlarııı mafoldumben

sevgilim ağlamisti benim yuzumden:)
ağlattim baya ama hak etmisti yani... birde babami gordum ağlarken benim ağlamama dayanamadigi icin ağlamisti o da

canımın için bal aşkm aglamıstı yanımda :'( cok kötü olmustum bi şaka yapıyım demiştim bana bişey oldu diye cok korkmus yanıma geldiginde hıckıra hıckıra aglamıstı sarılıp hala kızıyrm kendime öyle bi şaka yaptıgım için:'(

ilk babamı görmüştüm babaannem vefat etmişti
abim askere gittiğinde ağlamıştı
ablam ilk kurs için evden ayrıldığında ağlamıştı

eşimide ilk kez eniştesi ölünce ağladığını görmüştüm.aniden beyin kanaması geçirmişti ve o gün anneler günüydü.hepimiz şok olmuştuk

birde yaprak dökümü dizisinde fikreti evden adapazarına gitmek için tren garına gitmesi ve orada babasının onu aradığı sahne vardı.o sahnede ağlarken yakaladım

babam ve esımı gordum... :çok üzgünüm:
dedem yanı babamın kendı dedesı vefat ettıgınde aglamıstı.. mafoldumben hemde belkı de hıc aglamadıgı kadar.. :1no2: canım benım cok uzulmustu.. :teselli:

bırde esımı gordum bana yasattıgı kotu gunlere o kotu gunlerde doktugum goz yaslaraına karsılık gıdecegım zaman aglamıstı.. :umursamaz: hıc de uzulmemıstım ılk defa.. :sinifsinif: cunku kırgınlıgım herseyın onune gecmıstı.. mafoldumben dondugumde cok fazla degıl 2-3 hafta surdu zaten.. lmaz: yenıden aglatmak lazım..
:mymeka:

Ilk kez babami dugunumde, sonra da annemi acil ameliyata yolcularken gormustum..bir de sevgilimi cok tatli birsekilde cok duygulandiginda gordum..hepsi o cok icten anlardi..aglamak kadar insani birsey olabilir mi?

babam amcam vefat ettiğinde kaç gün ağladı babamı hiç öyle görmemiştim onun ağlamasına dayanam yaaa hem çok seviyorum hemde hiç anlaşamıyoruz kendisiylemafoldumben
eşim kavga edittiğimiz zaman hep ağlar nedense
ama çoğunlukla benimle çok mutlu olduğunda ağlamıştır bana sarılıp kaçkez ağladığını farkettim kıyamam ona yaa :asigim:
bide eski nişanlım çok ağlamıştı yüzügü attığım zaman gerçi hala ağlıyomuş haberi geliyor arada kötükedihüso

benimde eski sevgilim ağlamıştı bikaç defa nedense hiç inanmamıstım yapmacık gelmişti

eski erkek arkadaşım ağlamıştı ayrılırken. ailesinin istemediğini çözüm yolu bulamadığını artık hiç bişeyden keyif almadığını söylemişti. offffffff çok özlüyorum onu

Tam ayni seyleri bende yasadim, gordum!
Yalniz ben gittikten sonra esim beni geri dondurmek icin gelmisti ve o zaman ilk defa gormustum agladigini..

Bunun disinda gormedim, ama telefonda duydum aglayanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…