Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

evet eskiden çıktığım çocuk ayrılalım demişti böylesi daha iyi demişti ve biz ağlayarak ayrılmıştık.türk filmi gib yani.ama 1 hafta 10 gün sonra başkasıyla sözlenmiş olduğunu öğrendim ve nefret dolu mesajlar yazdım bana gözyaşlarım yalan değildi lütfen inan diye msj yollamıştı.güya yaptığı bi hata varmış.geber inşallah demiştim.alsanaalsanasmile

iyi demişsinalkisalkisalkis

ben de hem erkek arkadaslarımı hem de dostumu gördüm aglarken, özellikle arkadaşımın ağlaması içimi parçalamıştı elimden birşey gelemediği için çok kötü olmuştum. eski sevgilimin de timsah gözyaşlarına kanmıştım ama sonra da aptallığıma yanmıştım:) herkesi kendim gibi görmemem lazım, bazı insanlar cidden rol icabı ağlamayı çok güzel becerebiliyormuş sayesinde öğrenmiş olmuştum.

ebuuuş ayrılık istemediğin bir zamanda gerçekleşmiş sanıyorum ama senin için hayırlısıymış bakarmısın çocuğa ne güzel de hem yazmış hem de oynamış. umarım seni hakeden biriyle çok mutlu olursun tatlım

Malesef gördüm nişanlımı:(:(
o günü hatırlamak dahi istemiyorum,,kafasını defalarca duvarlara masalara vurmuştu ah ah anlatsam roman olur:D

moralim bozuldu birden:(

ebuuuş ayrılık istemediğin bir zamanda gerçekleşmiş sanıyorum ama senin için hayırlısıymış bakarmısın çocuğa ne güzel de hem yazmış hem de oynamış. umarım seni hakeden biriyle çok mutlu olursun tatlım

ah canım sorma salak gibi hissetmiştim kendimi yani epey üzülmüştüm.şimdi eşim var çok şükür 6 yıllık evliyim.bide ayrıldık yolda karşıklaştığımızda sarılır hatrımı sorardı bir iki kez de aramıştı naber diye.bende diyordum sanırım geri dönecek.meğer ne su yılanıymışşşşşşş:mymeka:

bende ereke arkadaşıma ayrılalaım demiştim kavga etmiştik yüzüğü çıkarmaya kalktım ağlamaya başladı ya ben ağlayanlara dayanamam bende başlarım hemen sonra bende ağlamıştım barışmıştık

Erkekler ağlamaz diye bir etiket var ve insan ister istemez psikolojık olarak etki altında kalıyor. Yoksa onlar insan değil mi ağlayamazlar mı. Ama tuhaf duruyor işte,bende eşimin ağlamasına dayanamam asla, kendi ağlamam onun ağlaması kadar koymuyor bana.

Benım esım cok sulu gozlu ben aglım baslar aglamaya hatta ılk ewlendıgımız gunler ben sureklı aglıyorum annem aklıma geldıkce ben tesellı beklerken oda aglıyor bu sefer ben ona tesellı werıyorum tamam askım zamanla alısıcam ılk gunler anne ozlemı dıye cok guzel komık anılarımdan bırısıdır bu :kedi:

ooo çok gördümmm
babamm :)) teyzem gelin giderkenn ağlamıştıı.e tabi dier eniştelerimde .ben o hallerine çk gülmüştümm kaydirigubbakcemile3

bnm için ağlayann tek bi erkek olduu.onu öle görünceede içim parçalanmıştıı

bide amcaoğlummm askere giderkennn nası ağlamıştııı.kaç saat önceden ağlamayaa başladıı cnm bnm ya

benim sevgilimde tee bi sene önce ben geçerli sebebim olmadığı halde ayrılmak istediğimde o kadar çok ağlamıştıki kollarımda bayılmıştı :gitme:

evet gördüm ablamın eniştemi kıskanması sonucu kavga edıp,annemler yok dıye yanıma geldıgınde eniştem kapıda barışalım dıye sabaha kadar bekleyıp ağlamıştı.Zavallı enişteminde bir suçu yoktu ama gördüm.

erkeklerde aglar neden aglamasin onlarda insan onlarda etten,kemikten kandan yaratilmis.onlarinda kalpleri, ruhlari,vicdanlari ve duygulari ve benim esimde aglar bazen duygularini ifade ederken

aglayan erkek iyidir ben aglamayandan korkarim ruhsuz duygusuz diye,,hem herseyi icine atip patlicagina aglasin daha iyi
boshayallersmile

En sevdiğim halam vefat ettiğinde eşi yani eniştemle sarılıp ağlamıştık.Çünkü halamla birbirimize çok düşkündük.Eniştemde halamı çook severdi onu ağlarken görmek çok kötü yapmıştı beni.

babamı 4 sene önce dedem vefat ettiğinde ağlarken görmüştüm koştum sarıldım hemen dayanamadım o haline beraber ağlamıştık sonra mafoldumben
aynen amcamıda görmüştüm odasında gizlice ağlıyodu yengem gitti sakinleştirmeye sonra bende girdim içeri teselli için...tesellisi ne olacaksa artık....

sevgilimide çok gördüm ağlarken sarılıp ağladık birbirimize hele askere gitmeden önceki gün arabada vedalaşırken ben hıçkıra hıçkıra ağladım tutamadım kendimi daha fazla tam döndüm sarılıcam baktım buda sessiz sessiz ağlıyor yüz kıpkırmızı o an iyice kopmuştum zaten mafoldumben
bekle beni 460 gün sonra gelicem bir daha da ayrılmıcaz Allah'ın izni ile demişti canım aşkım senağlama

gördüm ayrıldığımızda ağlamıştı... ama zamanı geçmiş gözyaşlarının hiç bir anlamı olmuyor.

gördüm.ilişkimiz boyunca ikimizde çok ağlamıştık.çok tatlı oluyordu ağlarken.o masumluğun altında bir şeytan varmış oysa.ama hala çok seviyorum hala..

Back
X