Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26::26::130::130::130::130::130:
kesınlıkle.
ya herkese el kalksada anaya babaya ataya asla asla asla
Ben Allaha siginmaktansa mantik yurutmeyi tercih ediyorum. El kaldirmak benim icin de rezil bir davranis olsa da, insan kopek yerine konup binbir hakaret gorunce durmaksizin saatler boyu, el kaldirmak tek care oluyor. Ya cikip gideceksin, eger gidemiyorsan da ya intar edeceksin ya el kaldirip karsindakinin kendine gelmesini saglayacaksin. Anne baba sirf sizi dogurdu diye kolesi olmani gerekmiyor. Kanunlar var dunyanin cesitli yerlerinde aile ici soz ve fiziksel siddete karsin. Hicbir cocuk bu tarz siddeti gormek zorunda degildir, tum hayatini etkiler. Buyuyup kendi kisiligini edindiginde, neyin yanlis neyin dogru olduguna karar verdiginde, ona cok buyuk yanlis yapiliyor ise, buna oturup cekirdek citlatarak cevap vermek imkansizdir.
yani anaya babaya el kalkmaz diyip neden boyle dusundugunuzu soylememek de cahillik bence. madem birsey diyorsunuz, benim gibi nedenini yazin. biri size oyle demis veya oyle duymussunuz yillardir bunlar neden degil beyin yikamasi.
evde şiddetli bi tartışma vardı. babam ablamın üstüne yürümüştü. ablamda panik olduğunda elleri kitlenir yığılır . o haldeyken babam hala ablamın üstüne yürüdüğünde babamın sırtından yumrukladım yere devrildi.pişman mıyım ? hayır
gıdemıosun nereye gıtceksınsende ona karşılık verınce sanıyomusun ki kendıne gelicek birdaha yapmıcak işler dahada kötüye gider..böyle durumlarda en iyisi çekip gitmek kendi hayatını kurmak olurdu sanırım..başında varsa böyle bi bişey gercekten çok büyük sınav
ne olursa olsun iki yanlış bir doğru etmez
bu gibi durumlarda Allaha sığınmak en güzeli
ayıp günah be.....
neden el kalkmaz onu da söyleyin demişsin... emzirdiği süte altını değiştirmelerine uykusuz kalmalarına hiç olmazsa karnında taşımalarına say. saymıyor musun? çek git o zaman gururlu ol. hem evlerinde kalıp ekmeklerini yiyip hem de vuramazsın annene babana!
Ben Allaha siginmaktansa mantik yurutmeyi tercih ediyorum. El kaldirmak benim icin de rezil bir davranis olsa da, insan kopek yerine konup binbir hakaret gorunce durmaksizin saatler boyu, el kaldirmak tek care oluyor. Ya cikip gideceksin, eger gidemiyorsan da ya intar edeceksin ya el kaldirip karsindakinin kendine gelmesini saglayacaksin. Anne baba sirf sizi dogurdu diye kolesi olmani gerekmiyor. Kanunlar var dunyanin cesitli yerlerinde aile ici soz ve fiziksel siddete karsin. Hicbir cocuk bu tarz siddeti gormek zorunda degildir, tum hayatini etkiler. Buyuyup kendi kisiligini edindiginde, neyin yanlis neyin dogru olduguna karar verdiginde, ona cok buyuk yanlis yapiliyor ise, buna oturup cekirdek citlatarak cevap vermek imkansizdir.
yani anaya babaya el kalkmaz diyip neden boyle dusundugunuzu soylememek de cahillik bence. madem birsey diyorsunuz, benim gibi nedenini yazin. biri size oyle demis veya oyle duymussunuz yillardir bunlar neden degil beyin yikamasi.
neler dıosun.. babana nasıl uzuldum kıyamam basım agrıdıyapılırmı hıc
ben ablamın yuzune kaynar cay fılan fırlatıom bazen sınırden cay bardagınndakı cayı tabı. oyle caydanlıktakı kadar kaynar olmuyo
AMA Bunu anneme babama yooo hayır yapamam.evde benı esir etmelerıne ragmen yapamam
bende öyle dusunuorum
annneye vur babaya vur ataya vur cocuguna vur sevgılıne vur karına vur dısardakı adama vur eee sen kıme mınnet edıpde ellerınden öpceksın ?
olrmu hıc oyle sey
sözlu kavgalar oluo olmaazmı
ddelırcek haldeyım nabıyım
artık
AMA VU RA MAM VURULMAZ VURANDA RUH HASTASIDIR BEN BUNU IDDIA EDER VE SAVUNURUM.. ısterse konu sahıbı buraya bı psıkıyatr getırelım aynı seylerı söyleyecektır ...
öyle bi saptırmışsınız ki konuyu sanki insanlar canları sıkıldıkça anne baba dövüyor. Ruh hastası gibi bi genelleme yapmanızda mantıksız. İnsanlar zorda kalmadıkça yapmazlar. Hiç mi kendini korumayacaksın. Dayak yiyip oturmak mı lazım? Ağzın gözün hış olup sokaklara çıkamayacak duruma gelsen bile mi sessiz sedasız kalacaksın yuhhh artık. Sonra bu insanın öz güveni yerinde. Kendi ayakları üstünde durabilecek konuma gelmesi bile imkansız. Bu bi insanı ezikliğe mahkum etmek gibi bişi.
Bence arkadaş konuyu saptırmamış Dayak yiyip oturun da demiyoruz.Şikayet edersin evi terk edersin çözüm yolu var vurmakla olmaz sen beni dövdün bende seni döveyim o sinirle mutfaktan bıçak al yada silah kim öle kim kala karşındakini vurunca mı öz güven geliyor aman ezikliğe mahkum olmasın da hapishane de mi mahkum olsun yuhhh artık.Her çocuk doğuran da anne baba olmuyor maalesef
............................. ŞİDDET ÇÖZÜM DEĞİL..................
Ha şunuda belirtmek isterim . Üzücü bi durum ama çocuğunu parayla satıp fuhuşa zorlayan BABALARDA! Var malesef . Ki ben bunları babadan bile saymıyorum asıl onlara herşey müstahak