• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç ailenizden dayak yediniz mi?

daha yeni yedim.babam şeker hastası ama öncesindede sinirli hep onun dediği olsun isteyen bir adamdı bende babamı çok severdim hep unuturdum halende öyleyim ama artık yoruldum hiç yere bağırmaları tokat atmaları yoruldum gerçekten daha kasımda sözlendim belki değişir dedim ama daha kötü oldu bu sabah halsizim yorgunum evleri toparladım engelli kardeşm var altını aldım o yoruyr birde insanı kahvaltıya geldiler annemle çarşıya çıkmışlardı niye yüzüm gülmüyrmuş baba hastayım diyorum yok ne küfürler bağırmalar en son biz kimin arabasıyla geldik biliyomusn dün akşam evlenen ahmetin arabasıyla dedi bir şey demedim yine küfürler etti napıyım dedim bende başladı bağırmaya ben hastaym dedim yatıyım ozaman gel burayada yine dayak ben napıyım şimdi sözlüme söyleyim diyorum evlilik işini hızlandıralım babama ne yapsam yaranamyorum artık ne olur bana akıl verin :(((

annemden klasik çocuk şımarıklıkları neticesiyle,terlik yemişimdir epey.
babamdan hiç dayak yemedim...fakat keşke dayak atsaydı da bunları söylemeyeseydi dediğim şeyler duydum.
dayaktan daha çok acıttı canımı....
şimdi aramız iyi çok şükür ama insan unutamıyor.

Küçükken oklavaları saklardım ben. Çok hırpalanmışlığım vardır. Hakettim mi bilemiyorum ama hiçbir çocuk nolursa olsun en hafif şekilde bile dövülmemelidir diye düşünüyorum. Dayaksız çocuk durmaz etmez anlamaz vs. çok yaramaz laftan sözden anlamıyor diyenler var çocuk nasıl yetiştirilir bilemiyorum ama dayakla olmaz bence.

Çok ağır dayaklar olmasa da anne nolur vurma çok acıyo diye ağladığımı bilirim, benim psikolojimi bozduğu kesin. Özgüvenim sıfır.

Bu yüzden midir bilmiyorum ama insanlarla en ufak temastan bile hoşlanmıyorum, annem sinirlendiğinde eli kolu durmaz kendine hakim olamaz baskın bir karakterdir zaten, o kadar içime işlemiş ki artık kavga ettiğimizde en ufak dokunuşunda bile dokunma bana diye bağırırım. O da inadına dokunur ve zıvanadan çıkarır beni. Kimse anam babam bile olsa beni dövme hakkına sahip değil, çocuklar da mal değil hayvanlara bile vurulunca içim gidiyor benim. Çocuğum olsa asla el kaldırmam.

Ha bir de dayağın çocuklara terbiye verdiğine inanmıyorum, genellikle daha arsız yapıyor. Ya da çocuk içine kapanıyor siniyor.

yazdıkların beni ağlattı çok üzüldüm..umarım atlatırsın..
Bir şey sormak istiyorum, eşiniz yan odadan hiç mi duyup müdahele etmedi? Abinizi de allah ıslah etsin, adamlığı erkekliği şiddetle gösterebileceklerine inananlar var hala.

Yanlış alıntılamışım sanırım. Abisi tarafından eşi yan odadayken şiddet gören ablaya yazmak istemiştim :(

Ne annemden ne de babamdan dayak yemedim hic ama kizkardesimi ben cok doverdim kiskaniyoduk sanirim birbirimizi simdide canim cigerim cocukluk iste:)

Back
X