hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

inşş bi gelselerdiii
amin allah hepimizin yadımcısı olsun inş.ben o ameliyatı olana kadar tüp bebek yaptrısam dahi ii olmaz mı kızlar.
ben önce ameliyqt ol derim çünküü he bebek istediğinde tüp bebeğin oz orlu aşamasından geçmek zorunda kalmazsın
ben 5 bine yaptırdım mayıs ayında ama benim 2binim yumurta geliştirici iğnelere gitti yumurtamm hemen gelişseydii o kadar vermezdikkkk

cnmmmmmm aslındaa kendimizie yapıyroz böyle uyaparak ben kendime diyorumkii 3yıldır totonu yırtın eline ne geçtiii ağlamaylaa neyi elde ettin diyorum ama işte eld eolsaaaaa.allahtan ümit kesilmezzzzz nolur böyle düşünme

canım ya sıkma canını benim de eşim istemiyodu başlarda şimdi baktı olmuyo ama o gayet rahat yani hiç olmassa evlatlık alırız diyo ben anne olmayı çok ama çok istiyorum Allahım bizim sınavımız bu olmasın çok güç buna sabır göstermek vallahi anlamadım çok tanıdığım var korunuyo oluyo istemiyo oluyo biz bu kadar uğraşıyoz ilişkiye girmekten bıktım yani o derece olmuyo İnşallah bizim de olur kızlar hala ümit var her ay hüsranda olsa da sonucu

kayınvalidem bizdeeeyine çocuk mevzusunu açtııı.sankii ben istemiomuşum,benim elimdede ben yapmıomuşum gibi davranıoooderdine düşecem artık diooobende dedimki oğlun ilişkiye girmiooo ozmn nasıl çocuk olsun dedim.oğlum korkuyordur yaparımda yine olmaz die dioşuu saçma düşünceye bakınnn yaparda olmazmış benim eşimdede isteksizlik varyaaa.bende dedimkiii yapmazsa nasıl olucakk dedimmm

Son düzenleme:
kaynanalaruı derdi bitmez cocuk olsa başka olmasa başka..aman allaha havale et

Son düzenleme:
sanki bizim htamız biz bilerek yapmıyoruz çocuğu insanların acımaklı bakışları iğneleyici sözleri.kim hakkımızda ne düşünüosa iyi ye iyi veya kötü ye kötü allah onlara 1000 katını versin inş.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim ilk 6 ay düşünmedik sonra yeğenim oldu baktık gördük çok güzel bişey hadi dedik bizimde olsun ama hiç olmadı ilk bir sene kendimiz denedik sonra dr danıştık 4 yada 5 ay klomen+pregnyl sonra 1 aşılama hep negatif hep negatif sonra rahim filmi tek tüp tıkalı ..olsun tek tüpde yeter dedi dr ama hala olmadı.. sonra bir rahim filmi daha bu sefer 2 tüpümde kapanmış doktorum beni başka bi hastaneye başka bir doktora yönlendiridi laparoskopi için ama biz oraya değilde kendimiz ününü duyduğumuz başka bir doktora gittik bana lap. yaptı çok kolay denilen laparoskopide ben neler çektişm neler idrar enfeksiyonu 15 gün sondayla gezdim nerdeyse mesanem patlayacakmış ..ürtiker kaşıntı kanlı idrar ..hemen gününde çıkılan laparoskopiden ben bir girip bi çıkıp 10 gün uğraştım sonrada 1 ay boyunca annemde kaldım anca kendime geldim.. sonra doktorum tekrar rahim filmi çekmeden tüpler geri tıkanmış sizin anca tüp bebekle olur dedi bizde hemen başvurmadık aradan epey zaman geçti geçen sene tüp bebek için tedaviye başladık ama galiba laparoskopi esnasında yumurtalıklarım zarar görmüş şimdide yumurta elde edemiyoruz kaç kere başladık her seferinde tedavim iptal oluyor... bir sürü ilaçlar boşuboşuna vuruluyorum 1.5 2 milyar ilaçlar tutuyor bu arada oda bir yada iki tane yumurtayı büyütmek için ..hani öbür tüp ebek sayfalarında yazıyorya 10 ,15 ,20 yumurta toplandı diye benim anca 2 yada 3 Allah herkese hayırlısını versin inşallah onlarınkini kıskandığımiçin yazmıyorum sadece benim durumumu bilin diye yazıyorum.. benim hikayem bu çok zor tabi ama ne olur arkadaşlar isyan etmeyelim bu bizim sınavımız kendimizden yukardakine değil aşağıdakine bakalım.. tamam bebeğimiz yok ama sağlıklıyız çok şükür :) çaresiz bir hastalığımız olsa yada herhangi bir uzvumuz eksik olsa ne yapacaktık..yada çocuğu hasta sakat olanlar var onlar bizden daha çok üzülüyorlardır değilmi söz söyleyenleriyse boş verin o kendini bilmezlerin söylediğini takmayın kafanıza onlar Allahtan korksa zaten karışmazlar inşallah hepimizin tüm isteyenlerin olur HAYIRLI SAĞLIKLI evlatalrı allahtan ümit kesilmez O yoktan var eden herşeye gücü yetendir rabbim ol derse olmazlar olur ..ne olur atın o ümitsizliğinizi içinizden tüm gücünüzle yalvarın Allaha booll boollll dua edin dua etmekle ne kaybederizki aksine kazanırız inşallah rabbim sonsuz kudret ve rahmet sahibidir inşallah bizlerede tattırır anne baba olma duygusunu

kızlar yapmayın insanı ayakta tutan umutları ve hayalleridir.asla karamsar olmayın.ben umudumu asla kaybetmiyorum günün birinde olacak ama biraz uğraştıracak işte.sizde bence böyle düşünün...

merhaba arkadaşlar. 3yılımı doldurdum bebek özlemiyle. 1 kez tüp bebek denemem oldu. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. kadın doğumcular aşılama yada tüp bebek dedi ürologlar sakın yaptırmayın sizin çocuğunuz olur dedi biz 2 arada 1 derede 3yılı geçirdik.1 kez tüp bebek yaptırdık o da tutmadı. sizleri çok iyi anlıyorum. ben kendimi tren istasyonunda bekleyen biri gibi görüyorum. hep yanıma birileri geliyor biz de bebek istiyoruz diyor onarın hep bebeği oluyor ben olduğum yerde duruyorum. artık hamileymiş kelimesini duymak beni çok üzüyor. psikolojim okadar bozuldu ki "senin için dua ediyorum" diyenlere bile kızıyorum.onların bana acıdıklarını düşünüyorum.

hepimizz aynı duyguları yaşıyoruz demekki.insanlara olan inancım bile gitti bu dert yüzünden.

dün yeni yılın ilk günü adet oldummmm

mrblar bende bu konudan muzdaribim bende çok mutsuz oluyorum bebeğim olmıyacakmış gibi geliyor ve kendimi dışarıya kapatıyorum 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor cok üzgünümmmmmmm

mrblar bende bu konudan muzdaribim bende çok mutsuz oluyorum bebeğim olmıyacakmış gibi geliyor ve kendimi dışarıya kapatıyorum 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor cok üzgünümmmmmmm

mrb sizde sorun ney:26: acaba

evet canım bizler gibi olan da eminim çok arkadaş vardır. her adette yaşanılan üzüntü tarif edilemiyor.bazen o kadar isyan ediyorum ki dinden falan çıktım galiba bile diyorum.tabi hakaret anlamında isyanlar değil bunlar.bebeği olan çiftlere bebek ziyareti bile yapmak istemiyorum
maonya canım üzülme. inşallah Allah bizleri görür de ya sabır,dayanma gücü yada bebişler verir.

aynen öyle ya aynı duygular aynı apartman da bir arkadaşın bebeği olucak nasıl gidicem hiç bilmiyorum dün adet sancım çok oldu hayattan bezdirdi beni bu adet sancısı hiç bir proglem yok dedi yine uzman ama serum falan hala kötüyüm biraz yan yatakta bir bebecik vardı burnu tıkalı hava veriyolardı kadının 3 bebeği 15 yıl sonra tekrar anne olmuş 35 yaşında kucağıma verdi annem sana da bulaşsın diye gülmeye başladı 4 aylık ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzülüyorum Allahım nolur bize de nasip et imtihanımız bu olmasın nolur

bebeşin verisn artık dayanamıyrm

bizde apartmanda aynı ılın gelinleri olarak 3 gelin üst üste oturuyoruzz ben tam ortalarında oturuyrm onlar hemen hamile kaldı ilk aydan şimdi çocuklarını kreşe götürüp getiriolar bense hala bebek için kendimi doktora götürüp getiriyrrmmmüstümün oğluyla oynama sesi gelio bazen ben uyurken yataktan ağlayarak kalkıyrm kıskandığımdna değil ben nie bu kadar çapalıyrmm benim suçum ney die.geçen kapıcının karısı gördü bendii spora gidiyrm yaa hadi artık zayıflada bi tane doğur dio derdim kapıcıuya kadar düşmüşş yaniiisporda bi kadınn 3çocuğuda erkek olmuş 4cüyü istio 40 yaşlarına yakınn kadın 3yaşındaki oğluna getirioo hiç önem vermio oğluna erkek oldu buda dieee çocukla gelene kadar benim çocuğum gibi ben ilgileniyrmm.ahh diyorum annen kıymetini bilmio nolurdu benim oğlum olsaydınnn

benim herhangi bir sorunumun olmadığını söylüyo doktarlar çok az prolaktin hormon yuksek olduğunu söylüyolar buda çok engel teşkil etmez diyo psikolojik galiba diyo 1 kere aşılama oldum olmadı şuanda beklemeı deyim hem kendim sıkıntı ediyorum bu durumdan dolayı bi de etrafta kendini bilmezlerin derdi

benim de bir akrabam 40 yaşında 2. çocuğuna hamile kaldı. doktorlar mucize bu. bebek bu rahimde nasıl büyüdü. rahmin süzgeç gibi demiş. Allah'ım mucizeni bizlere de nasip et artık lütfen

valla benimde 10 yıl olacak evneli olmadı sıkıldım artık her şeyden nasıl bi derttir anlamıyorum benden sonra evlenen herkesin çocugu oldu benden küçüklerinde millet senesine hamile kalıyo inanırmısınız tanıdıklarımın içinde tek çocugu olmayan benim bazen tv de filan çocuk görünce aglıyorum kahrediyorum kaderime öle kolay degil umudu kesmemek insanların haline şükret demesi de beni deli ediyo milletin tuzu kuru lafda sokarlar eltim ben 4 yıllık evliyken evlendi şuan 2 çocugu oldu ne bileyim nasıl geçer bu günler bilemem hayatın yükü o kadar büyük ki sırtım da ALLAH herkese sabır versin yanındada dermanını bıktım artık yeminle bıktım.............

yanlış avatar koymuşum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…