hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

allahım meleğini bu yıl göndrsin inşşş
benim de bir akrabam 40 yaşında 2. çocuğuna hamile kaldı. doktorlar mucize bu. bebek bu rahimde nasıl büyüdü. rahmin süzgeç gibi demiş. Allah'ım mucizeni bizlere de nasip et artık lütfen
bizede nasip et yarabb böyle bi mucizeee

çok korkuyrmmm ya anne olmassam die.hr gören laf sokuoo daha bide benim çevrem tüp bebeğe çok dğeişik gözle bakıolarrrbenle eşimi eşimin halası tanışırdıı bugün eşimin halasıyla karşılaştıkkk bilmem kim de tüp bebek yaptırmışş bizimki öyle olmasında ama artık olsun sonra bak halası bulduda çocuğu olmadıı derler dioooo

kızlar ben incir kürüne başladım bir ümit işte onuda denicem eşime de keçiboynuzu kürü yapıyodum çok kızmıştım yapmıyalım dedim yok yap içicem deyince devam ediyoruz bakalım İnşallah bi faydası olur Allah böyle derdi can düşmanıma vermesin üzüntüden bişey olucak diye korkuyorum kahrediyorum kendime bi gece çok ağladım üzüldüm Annemide çok üzdüm kadıncağız bütün gece uyuyamamış sabahı sabah etmiş sen üzülme gerekirse olmazsa ben veririm parasını tüp bebek yaparsınız diyo

merak etmeğin alah bigün bizede evlat nasip edecek inanıyorum ne zaman olur bilmiyorum etrafın lafına sözüne çoğu zaman kulağım tıkalı ama bazende okadar kızıyorum sonra düşünüyorum rabbim bu sözler duymayı nasip etmiş allah kuluna okalbinin en kırık üzgün halinde o insana tecelli edermiş bunlarda belki dua vesilesi olur rabbim bebeği olmayan arkadaşlarımada ve banada hayırlı evlat nasip etsin

ben üzüntüden zehirli guatır oldum ömür boyu çekeceğim bi hastalığa yakalandımmm

rabbbim bütün isteyenlere nasip etsin ...........

inşşş

benile beraber hamile kalamayan bir arkadaş vardı.tek tesellim o oluyordu.yanlız değilim diyordum ama yanlız kaldım o da hamileymiş.insan bir taraftan sevinirken bir taraftan da kahroluyor ya

hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.3 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu.aslında çok takmamaya çalışıyorum ama etraftan çok söyleniyolar arkadaşlarım falan hepsinin çocuğu var tabi anlamıyolar onlar da illa ki isteyecekler ikinci çocuğu bu duyguyu tatmalarını istiyorum.sanki bizim elimizde olan bişeymiş gibi.Rabbim hepimize sabır versin...

benimde evliliğm 7yıl olacak ve hiç gebelik yaşamadım.şimdiye kadar söylenen açıklanamayan infertilite idi.aşılama yada tüp bebek dendi.şimdide polip sorunu çıktı ameliyat olmam gerekiyor.
herşey para para para .
para olacak ki işleme başlayalayalım.
nasıl biriktiricez o kadar parayı.sabır sabır

Son düzenleme:

canım kul sıkışmaynca Hızır yetişmezmiş. bulursunuz bir yerden parayı. üzme kendini

kızlarr daha öncede yazdığım gibi lütfen ümitsiz olmayın
Allahtan ümit kesilmez Allahın rahmeti o kadar büyükki inşallah biz boll bol dua edelim rabbim isterse olmayacak şey yok
inşallah hapimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir

haklısın canım onun rahmeti çok büyük ama bazen insanın canına tak deyiveriyor. bir dönem böyle geçiyor.

kıyamam yaaa

unutma allah sıkıntıyı kederi sevdiği kullarına verir.. bu da senin bi sınavın... dua et yetrki sen allah mutlkaka kabul eder...

İnşallah canım ben bebek için dua ederken artık benimle aynı kaderi paylaşan herkes için dua ediyorum gerçekten sabır gerek sağlam bir psikoloji gerek moral çok önemli rahat olmak gerek ama nasıl bazen yaşamayı istemediğimi anne olamayacağımı düşündükçe çok üzülüyorum Allahım sabır ver bizlere de nasip et hayırlı evlatlar sağlıkla kavuşalım İnşallah bebişlerimize

geçmiş olsun canım ben de yeni ameliyat oldum laparoskopiyle tek tüpüm kapalıydı açıldı hsg çekilmişti öncesinde onu hiç anlatmayım kadın olduğuma isyan ettim o kadar acılar çekiyo geçiyo gidiyo canım maddi durumlar bizi de çok sarstı kredi ödüyoruz ameliyatı özel hastanede oldum doktor bize aşılamada ısrar etti eşimin sprem ileri hareket yüzdesi %37 i eşimle tartıştılar 5-6 ay bekleyelim dedik bakalım dediğin gibi herşey para vallahi aşılama 3 kere deneriz 1 er milyar sonra tüp bebeğe geçeriz tek deneme 3 milyar Allah darda bırakmasın doktor maliyetlerini söyleyince eşim hemen bekleyelim yaza gelelim dedi o an yıkıldım resmen bileziklerim var düğünden bana kalsa hemen razıyım bu yolda tek kuruşu kalmasın harcamaya eşim izin vermez asla çok üzgünüm canım İnşallan Allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum

herşey gönlünüzce olur inşlah bende 7aylık evliyim ve bende acaba diyorum bir proplem çıkcakmı çocuğum olmıycakmı ama allah bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açarmış bence içini ferah tut verende allah alanda tek ölüme çare yok öncelikle sağlık sonra hayırlı bir evlat allah her isteyene nasip etsin işlah sonrada bana amin

Canım İnşallah hiç proglem olmaz yüreğini ferah tut Allahın izniyle evladına kavuşursunuz ama korunmayın derim ben benim eşim istemedi başta biz korunduk 8 ay ama çok pişmanım şimdi dediğin gibi evladımız bile emaneti Rabbimin kısmet ama çok istiyorum duygusal bir yapım var nebileyim onu içimde hissetmek kalp atışını duymak emzirmek bunları düşününce anne olmayı çok istiyorum Rabbim İnşallah nasip eder çok zor bu arada gözlerim dolu dolu yine Allah kimseye aratmasın sınavımız bu olmasın nolur

İnancınızı yitirmeyin..Moral çok önemli...Zehirli guatrın da çaresi var..Tiroid bezini aldırırsınız olur biter..O kadar çaresiz dert değil..Benim 15 yıl önce tiroid kanseri yüzünden tiroid bezim alındı..Her gün dışardan hap şeklinde tiroid hormonu alıyorum..Rahim filmi falan çok hafif bir ağrı kalıyor daha sonraki hamilelikte yaşananlarda onu söyleyeyim....Kendinizi çok kasmamaya ve bebek için katlanıcam,geçici bir durum diye düşünmeye çalışın...Ben bu ameliyatımın üstüne yıllar sonra evlendim 2007 de ve çocuğum da oldu..Tüp bebekle de olsa...pco lu,azospermli kimler kimler çocuk sahibi oldular bu sitede....
Akupuntur ve biorezonans tedavisi öneririm..Sizi rahatlatır,gevşetir tedavi öncesi....Bende çok işe yaramıştı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…