Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim vakti zamanında çok arkadaşım vardı .Ancak hayatımdan çoğunu çıkardım .Heleki günümüzde insanlardan ne kadar uzaksan o kadar rahatsın .Hayatınıza sonradan insan katacaksanız çok dikkatli olun .Dedikoducu insanlardan uzak durun .Tabi bir de dost görünümlü düşman tiplerden .Bu konuda çok kazık yiyen biri olarak bence yalnız kalın daha iyi .Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
Eskilerde komşuluk adabı varmış daha doğallar cana yakınlar. Bizim gibi telefon nesli değiller :)Benim mahallede komsu teyzelerim var..inanin hepsi benden daha canli.Daha sosyaller..Onlara takilsam ohooo..Biz yeni nesillerde var sorun..Cagin hastaligi.
Geleyim bari :) madem kızlarımız da atlanmış havalar biraz daha ısınsın sizin oralar mükemmel olacaktır o zaman tekrar rahatsız edeyim :)Arabaya binin, selcuklu ardicli'ya gelin, cay kahve mesrubat ne bulursak icelim, benim kiz da 6 yaşında.
Öyle mi o zaman özele geliyorum ben bu tesadüfü değerlendirelim :)Ben size çok yakınımtesadüf gordum konunuzu
Meram şuan çok soğuk sürekli kar varKonyanin en güzel yerindesin.
Ben o yolları sokakları manzarayı yesilligi yalniz bile kabul ederim sanırım.
Bugün konustugum 2 kisiden iyi elektrik ve laf alamadim zira, şu an canım sıkkın.
Biraz uzaklasip baska cevreye kayma imkanı vardir illaki. Meram hanimlar lokali işine yarar belki. Olmazsa Konevi kültür merkezi kurslarini dene.
Meram en faaliyetli yer, çocuklara süper kresler, oyun grupları, kurslar var, feysbuuktan, instagramdan arama yapin bulursunuz, aramis miydiniz?
Ah nasil oralar iyi mi Meram, alavardı? (Özledim)
Estagfirullah rahatsizlik degil :)Geleyim bari :) madem kızlarımız da atlanmış havalar biraz daha ısınsın sizin oralar mükemmel olacaktır o zaman tekrar rahatsız edeyim :)
Özendim size valla, bende kolay samimiyeti kuramıyorum insanlarla,Hastaneye gideyim bir kahve arkadaşı bulurum ben ya
Yani çalışma hayatı konu komşu eş dost akraba hiç kimse mi yok
Bence olmaması sizin tercihiniz
Ev hanımı olsan oturacağın evi komşulara göre seçersin vs.Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok