- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.661
heheyokk beeee kız sen hiç saç teline düğüm atılıpta çözüldüğünü nerde gördün
lisede keklerdik böyle saç teline düğüm at sonra çöz falına bakıcam diye
halbuki düğüm çözülemiyor kiiiiimkansızz yaniii
bende cidden var böyle bi şey sandım
Günaydın Kızlarr :80::80:
Çook karışığım kafam çok karışık ne düşüneceğimi , ne yapacağımı bilmiyorum :2::2:,
Dün benden ses çıkmıyo diye herşeyi sildi kaldırdı diye düşünüyorum ama yine de mesaj atmadım hiç bir şey yapmak istemedim bilmiyorum öneceden olsa tutuşurdum hemen mesaj atardım ne bu falan diye ama atmak gelmedi içimden çünkü ilk o atsın istiyorum'' bak ne yaptım ettim yine sen mesaj attın benim umrumda olmadı sen pişman oldun '' durumuna gelmek öyle demesini istemiyorum , umrunda değilmiş gibi yapıyo ama aslında o da deliriyo benden bir mesaj görmek için yapıyo bunları ama gel gör ki kendi atamıyo
şimdi ne yapmalıyım böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum :44: ne bittiği ne devam ettiği belli değil en azından yarın gelipte bir konuşulması gerekmiyo mu bu konuların , anlamıyorum neyi bekliyo atmak için aslında çook kötüyüm ama iyi olmaya çalışıyorumm
ortak bir arkadaşımız yok canım anca ablası bulabilir ama onlarda karışmazlar pekkGünaydın tatlım :80: çok arada kalmışsın cnm rahatla biraz ikiizde birbirinizden hareket bekliyorsunuz madem ortak bir arkadaşınız yokmu sizin aranızı bulsun böylece hem sen hemde o ilk adımı atmamış olur beraber adım atmış olursunuz belli ki seviyorsunuz ikinizde
Günaydın
Günaydııın
Günaydııınn.
Giyindim, süslendim. geldim yine ofisime.
Çook karışığım kafam çok karışık ne düşüneceğimi , ne yapacağımı bilmiyorum :2::2:,
Dün benden ses çıkmıyo diye herşeyi sildi kaldırdı diye düşünüyorum ama yine de mesaj atmadım hiç bir şey yapmak istemedim bilmiyorum öneceden olsa tutuşurdum hemen mesaj atardım ne bu falan diye ama atmak gelmedi içimden çünkü ilk o atsın istiyorum'' bak ne yaptım ettim yine sen mesaj attın benim umrumda olmadı sen pişman oldun '' durumuna gelmek öyle demesini istemiyorum , umrunda değilmiş gibi yapıyo ama aslında o da deliriyo benden bir mesaj görmek için yapıyo bunları ama gel gör ki kendi atamıyo
şimdi ne yapmalıyım böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum :44: ne bittiği ne devam ettiği belli değil en azından yarın gelipte bir konuşulması gerekmiyo mu bu konuların , anlamıyorum neyi bekliyo atmak için aslında çook kötüyüm ama iyi olmaya çalışıyorumm
Bana kzıcaksın böyle diyorum diye ama o senden ayrılmış eylül..
eylülom bi yola girdin bence bu şekilde devam etmelisin. yani madem en başından dedin ki tamam bu sefer ben koşmıcam peşinden o gelicek bana bekle bakalım o gelsin gelirse inan her şey değişicek ama gelmezse de bil ki hayırlısı oldu çünkü bi ömür kimsenin hakaretlerine katlanılmaz. ya düzelsin de gelsin ya da bırak böyle kalsın. bu zamana kadar çok alttan aldın sevdiğin için bırak bi kere de o alttan alsın senin için. yapsın bunu seni seviyosa merak etmesin incileri dökülmez. hem bak dedin ki hiçbi şey yapmak istemedim bekledim. ilk günkü eylülden eser yok artık en iyisini yaptın eylülom. sabır azerin dediği gibi varsa ortak bi arkadaşınız senin haberin yokmuş gibi bi konuşsun ama bana sorarsan hiç kimseyi bulaştırma.Günaydın Kızlarr :80::80:
günaydın tatlımm ama ben solmuş gülüüGünaydıııııııııııııııın kknın gülleri
Balım fotoğrafları ilişki durumunu fln mı kaldırmış
Hoşgeldin şekerliğimmmmGünaydıııııııııııııııın kknın gülleri
canım nasıl ayrılık ki bu ilişkiyi tek başına mı yaşıyodu da tek başına karar verdi benim haberim olmadan mı ayrıldık :44:
çok saçma hareketler yapıyo yaa ,iki tane resmi silmekle tüm yaşanmışlıklar unutuluyosa herşey unutsun o zaman anlamıyorum ben gerçekten nasıl iş bu ayrılsak bile bir son kez yüzyüze gelinip konuşulur böyle kendi kendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
günaydınnnnn bebikolarım
eylülom bi yola girdin bence bu şekilde devam etmelisin. yani madem en başından dedin ki tamam bu sefer ben koşmıcam peşinden o gelicek bana bekle bakalım o gelsin gelirse inan her şey değişicek ama gelmezse de bil ki hayırlısı oldu çünkü bi ömür kimsenin hakaretlerine katlanılmaz. ya düzelsin de gelsin ya da bırak böyle kalsın. bu zamana kadar çok alttan aldın sevdiğin için bırak bi kere de o alttan alsın senin için. yapsın bunu seni seviyosa merak etmesin incileri dökülmez. hem bak dedin ki hiçbi şey yapmak istemedim bekledim. ilk günkü eylülden eser yok artık en iyisini yaptın eylülom. sabır azerin dediği gibi varsa ortak bi arkadaşınız senin haberin yokmuş gibi bi konuşsun ama bana sorarsan hiç kimseyi bulaştırma.
Gurur? :44::44::44:
eylülcüm sen en kötüsüne hazırla kendini iyisi olursa ne ala hepimiz senin adına mutlu oluruz ama olmazsa da en azından kendini çok fazla yıpratmamış olursun. anlaştık mı bebek
Evet gurur , saçma sapan bir gurur , şu an deliriyo meraktan ama gururundan ve inadından mesaj atmıyo böyle saçma şeyler yapıyo
aynen öyle canım bekliyorum bir şey yapmıycam gerçekten içimden gelmiyo çünkü sonra ben yine uğraşmış olucam bu ilişki de tek emek veren ben gibiyidim son zamanlarda, madem seviyo dediğin gibi o zaman o çabalasın , gerçekten yoruldum tospaammm
içimden hiiiç bir şey yapmak gelmiyo uyumak istiyorum sadece bilmiyorum ne olacak iki resim silmekle bitiyosa ne ala o zaman
ortak arkadaşımız falan yok ablası var ona da atmam artık merak edipte ablası bir mesaj atabilirdi nasılsın eylül iyi misin gibilerinden o kadar konuşmuşluğumuz görüşmüşlüğümüz var ve madem durumları biliyo atmalıydı arayı bulmak için , ama karışmıyolar pek
inşallah sabrıma bekledğime değer canımm yaa ne bileyim bu sessizlik bekleyiş daha kötü sonuçlanmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?