- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.701
şimdi benim nüfus cüzdanım olmadan evlilik başvurusu yapamaz dimi nişanlım? prosedür nasıldır öğrenmek lazım.Koskoca 2 ayda neler olmaz ki yavrum zaten nişanlın geliyo yarın o gelsin dahada hızlandırırsınz hazırlıkları o orda sen burda bitirirsiniz işleri hiç canını sıkma bitanem
Ya ben küçüklüğümden beri şimdide dahil olmak üzere her sabah süt içiyorum ama boyum ortada bence senelerce süt içince boyunuz uzar diye bizi kandırdılar
hayırlısı be gülümçok iyimser olma kötüye hazırla kendini diyebilirim sadece
alıcağım ıvır zıvırlar var daha canım ama dert ettiğim alışveriş değil. onlar 1-2 günde halledilecek şeyler. mobilya beyaz eşya perde halı bunlar alınacak daha ama bunları da dert etmiyorum yine 2 güne hallolur. ama işte düğün yeri belli değil henüz ondan sonra gelinlik mevzusu var daha. sonracığıma bu taşınma mevzuları çok sorun düşünsene 1 ev değil şimdi kendi evlerini taşıcakalar sonra nişanlımın iş yeri sonra bizim kendi evimiz kurulacak çok yoğun üstünden kalkılır mı diye bi telaş sardı beni
şimdi benim nüfus cüzdanım olmadan evlilik başvurusu yapamaz dimi nişanlım? prosedür nasıldır öğrenmek lazım.
nazarımm senin ablan yeni evlendi nasıl işliyo prosedür bilgin var mı?
ben de çok süt içerim hatta yaz sıcakalarında kola içmem gider soğuk süt içerim ama sadece 165 cm uzadımama kemiklerim sağlam bence
şimdi benim nüfus cüzdanım olmadan evlilik başvurusu yapamaz dimi nişanlım? prosedür nasıldır öğrenmek lazım.
nazarımm senin ablan yeni evlendi nasıl işliyo prosedür bilgin var mı?
ben de çok süt içerim hatta yaz sıcakalarında kola içmem gider soğuk süt içerim ama sadece 165 cm uzadımama kemiklerim sağlam bence
hadi bakalım inşallah canım bi gazladınız beni var ya şimdi biraz rahatladımkısmet canımm bakalım artıkk
yetişir yetişir üzülme canımm kaynananın evini boşver sen kendi evine odaklannişanlın gelince hemen hallederisiniz herşeyi zaten bir hızla hevesle başlandı mıı çabucak hallolurr
valla hiç ilgilenmedim o muhabbetle, nikaha gittim geldim
ama senin n.cüzdanın olmadan olacağını hiç sanmıyrum :44:
1 günde hallettiler tüm işlerini ertesi gün nikah kıyıldı.
hadi bakalım inşallah canım bi gazladınız beni var ya şimdi biraz rahatladım
dostum bu bi harikaymışyıldırım nikahı gibi bi şey olmuş sanırım
Biz de çıkışta öyle dedik.
Yıldırım nikahı yaptılar deyip deyip güldük.
Onlar nikahı düğünde yapmayı düşünüyodu aslında ama eniştemin iş yeri düğün yapana 2.500 tl veriyormuş.
düğünden evvel 2.500 tl ile bi kaç bişi alırız diye düşünüp bastılar nikahı, haklı olarak.
İYİ YAPMIŞLAR TATLIM allah tamamına erdirsin onlarınkini de hayırlısıylaseni de tez zamanda telli duvaklı gelin olarak görelim topikte
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.
Seneye olcak bakalım bişeyler.
2014 e girelim bi an önce
inşallah nazarım belki 2014 gelini olursun hee olmamıAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.
Seneye olcak bakalım bişeyler.
2014 e girelim bi an önce
ne varmış 15 gün sonra yavruşu 15 gün geçsiiiiiinnnn
Offf Poofff Koofff
off deme püf de püf deme üff deee lambaya püf deee eylüllll dövücem seni kız biraz onun gibi olsana yavrum
inşallah nazarım belki 2014 gelini olursun hee olmamı
ne varmış 15 gün sonra yavru
inşallahh canımmm bakalımmm
piskooo nerelerde kaldın psikoloğumm :2:
kolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallahufff içim sıkılıyo kızz boşlukta gibiyimmne yapacağımı bilmiyorum hayattan bıktımmm
o iş yaş.
15 gün sonra 3.ayı bozcazz:98:
naber canımmm bakıyorum 2014 te bir gelinimiz daha olacakmışşpiiiiiiiisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?