Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

geldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.
düğünde gelsinler yetr

aniiiii.
aşkiT askere ilk gittiğinde ne çok dinlerdiiim
Eki Görüntüle 749267
bence de gelen gelir gelmeyen gelmesin dert diilll

ahh ahhhh benimkide gidecek daha asker yolu gözlicem bukadar hasretlik yetmezmiş gibi

ben de asker yolu beklicem daha ama düşünmüyoruz şimdi bunları mutlu oluyoruz seviyoruz seviliyoruz yaşlanmıyoruz ama saçıma aklar düşmüş nişanlandıktan sonra 3 tel beyazım oldu düşünün nasıl stresli bi dönem

ne aldııııınnnn
immmeet abeeyy gondertttt
merak ettim

bi sürü bi sürü bişi aldm
şmdi heğiciğini bulamam ki
75tlyi geçnce kargo ücreti vermiyosn ya madem alıyorum dedm 80liralk alışverş yaptım valla

iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsin

oyyy ne güzeldir uzun zamandır da yemedm
aslında ben hiç sevmem marmelad falan şarkısı var bunun şarkıyı çok seviyorum ondan öyle koymuştum

anam sat anasını şu herifin ne takıyon artık kafana
mesaj atsa aramaya başlasa barışacak mısın?

bilmiyorumm , 2 yılımı verdimm bu kadar kolay olmamalı , bir resim silmekle hoop bitmemeli yaa o zaman boş yere mi o hayalleri kurduk boş yere mi ne biliyim boş yere mi o kadar şeyi çektimm :2: boş yere mi bekledim onu hep ,

ne içindi o zaman madem resim silmekle bitiyodu daha niye uğraştık ki bilmiyorummm offf

ben sana bi tart yuaparım seversin o zaman

aminn canımm saoll
canım siz nasıl isterseniz artıkk

Kizlarrrr benim de hic arkadasim yok yaaa
Turkiye'de cok arkadasim vardi, evlenip Fransa'ya geldim burada hic turk arkadasim yok
Tanismak isteyen eklesin beni

Son düzenleme:
selaaaam herkese kucak dolusu öpücüklerr

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Kizlarrrr benim de hic arkadasim yok yaaa
Turkiye'de cok arkadasim vardi, evlenip Fransa'ya geldim burada hic turk arkadasim yok
Tanismak isteyen eklesin beni

ekleyince bişi olmuyo canım
sadece öyle listende duruyor
sn tanışmak istiyorsan katıl knuşmaya

canımm evlendikten sonra askere göndermek daha zor olacak benim için
gitsin gelsin öyle evlenelim öbür türlüsüne dayanamam
hazır benimde okula daha 3 yıl var o arada 5 ay gidip gelivercek işte Allahın izniyle
streslidir eminimki tatlımmm ama mutlu sona doğru koşuyoruz okadarcıkta oluversin

Allah seni napmasın.
kaç parça aldın.
bakym sen beğenirsen bnde devam ederim

topu topu 5 ay..
hem hasretliğe alışıksın
beraber yeriiiizzzz.
ben hp şafak saycam zaten

canım uzak olmasına alıştım evet ama konuşmadığımız bir gün bile geçmedi ki şimdiye kadar
bir günü bırak çok işi varsa bile saat başı whatsApptan yazar hep
işi olsa bile telefonun diğer ucunda olduğunu biliyorum rahatım
yoksa görüşmesine zaten 5-6 ayda bir görüşüyoruz ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…