- Konu Sahibi prospectingkit
 - 

- #20.741

bence de gelen gelir gelmeyen gelmesin dert diilllgeldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.
düğünde gelsinler yetr
aniiiii.
aşkiT askere ilk gittiğinde ne çok dinlerdiiim
Eki Görüntüle 749267
ahh ahhhh benimkide gidecek daha asker yolu gözlicem bukadar hasretlik yetmezmiş gibi
ahh ahhhh benimkide gidecek daha asker yolu gözlicem bukadar hasretlik yetmezmiş gibi
ne aldııııınnnn
immmeet abeeyy gondertttt
merak ettim
iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsin
anam sat anasını şu herifin ne takıyon artık kafana
mesaj atsa aramaya başlasa barışacak mısın?
bi sürü bi sürü bişi aldm
şmdi heğiciğini bulamam ki
75tlyi geçnce kargo ücreti vermiyosn ya madem alıyorum dedm 80liralk alışverş yaptım valla
oyyy ne güzeldir uzun zamandır da yemedm 
aslında ben hiç sevmem marmelad falan şarkısı var bunun şarkıyı çok seviyorum ondan öyle koymuştum
selaaaam herkese kucak dolusu öpücüklerr
iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsin
piskom ben burada kına yapmayı düşünmüyorum ondan dedim hani istanbula zaten kimse gelmez o kadar yol da aman boşver gelmesinler zaten sevdiğim insanlar değil kuru kalabalıkdarısı tabiki size kuzucuk 
ben sana bi tart yuaparım seversin o zaman
selaaaam herkese kucak dolusu öpücüklerr
Kizlarrrr benim de hic arkadasim yok yaaa
Turkiye'de cok arkadasim vardi, evlenip Fransa'ya geldim burada hic turk arkadasim yok
Tanismak isteyen eklesin beni
canımm evlendikten sonra askere göndermek daha zor olacak benim içinbence de gelen gelir gelmeyen gelmesin dert diilll
ben de asker yolu beklicem dahaama düşünmüyoruz şimdi bunları mutlu oluyoruz seviyoruz seviliyoruz yaşlanmıyoruz ama saçıma aklar düşmüş nişanlandıktan sonra 3 tel beyazım oldu düşünün nasıl stresli bi dönem 
seni hep altta dikizlerken gördüm.
nihayet yazabildin.
hoşgeldin beray.
bi sürü bi sürü bişi aldm
şmdi heğiciğini bulamam ki
75tlyi geçnce kargo ücreti vermiyosn ya madem alıyorum dedm 80liralk alışverş yaptım valla
oyyy ne güzeldir uzun zamandır da yemedm 
aslında ben hiç sevmem marmelad falan şarkısı var bunun şarkıyı çok seviyorum ondan öyle koymuştum
merhaba :) hiç arkadaşımız yok diye geldik ama herkes burdada kendine arkadaş yapmış burdada dışlandık
Allah seni napmasın.
kaç parça aldın.
bakym sen beğenirsen bnde devam ederim
geldim vallaha :d nasılsınız iyimisinizz
topu topu 5 ay..
hem hasretliğe alışıksın
beraber yeriiiizzzz.
ben hp şafak saycam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?