Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kıy vallaha sonuna kadar arkandayımm
şahidin olayım mı kızzz

tam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur

naber canımmm bakıyorum 2014 te bir gelinimiz daha olacakmışş

en fazla nişanlı olcam.
düğüne daha var yevrm

kıy vallaha sonuna kadar arkandayımm
şahidin olayım mı kızzz
ol anacım ol yavrum

tam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur

en fazla nişanlı olcam.
düğüne daha var yevrm
nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallah ya aslında benim aklımda burda nikahı yapıp yakın eş dostu çağırmak vardı bakalım nasıl yapıcaz bi netleştirelim sevgülümle aslında 13 eeylül istiyorum ama çok sıkışık olur 15 eylül düğün olucak insanları istanbuldan buraya getir götür 2 günde zor olur ayy boşverdim 13 ü biz hayırlısıyla üstesinden gelelim başka bi şey istemem

Son düzenleme:
[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee

yavrummm 13 olsun istiyorsann nikahı aranızda kıyın insanlara git gel olmasn 2 günde...düğünüde istanbulda yaparsınız
benim sevgilimin abisi öyle yaptılarr ki hatta anası babası bile gitmedi gelinle damat tek gittiler nikaha yanlarında birer şahitte götürdüler olduda bitti maşallahh darısı bizim başımızaa

geldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.
düğünde gelsinler yetr

[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee

aniiiii.
aşkiT askere ilk gittiğinde ne çok dinlerdiiim
Eki Görüntüle 749267

iyidirrr tospik snden naber
iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsin

piskom ben burada kına yapmayı düşünmüyorum ondan dedim hani istanbula zaten kimse gelmez o kadar yol da aman boşver gelmesinler zaten sevdiğim insanlar değil kuru kalabalık darısı tabiki size kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…