- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.721
kıy vallaha sonuna kadar arkandayımmkolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallah
hadi bakalım kalanı da hayırlısıyla biticek inşallahbu arada öğrendim nikahı illa erkeğin bağlı olduğu yerde yapmak gerekiyo diye bi şey yok buraya gelince bile yapabilirmişiz belki nikahıma alırım bu gelişinde kız soyadım değişir öyle gelirim topiğe
nolduuu kiiiii :26:ahhh yıvrummm başıma gelenlerrr :106:
tam desteek.kolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallah
hadi bakalım kalanı da hayırlısıyla biticek inşallahbu arada öğrendim nikahı illa erkeğin bağlı olduğu yerde yapmak gerekiyo diye bi şey yok buraya gelince bile yapabilirmişiz belki nikahıma alırım bu gelişinde kız soyadım değişir öyle gelirim topiğe
naber canımmm bakıyorum 2014 te bir gelinimiz daha olacakmışş
olsunn canımmm ne güzelll Allah kavuştursun tez zamandaatam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur
en fazla nişanlı olcam.
düğüne daha var yevrm
nolduuu kiiiii :26:
ol anacım ol yavrumkıy vallaha sonuna kadar arkandayımm
şahidin olayım mı kızzz
nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallahtam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur
en fazla nişanlı olcam.
düğüne daha var yevrm
anam sat anasını şu herifin ne takıyon artık kafanadün akşam yazmıştım ya face den herşeyi kaldırmış falan hala ses yokk
günaydın marmelagünaydıııınnnnnnnnnn
boncuuuuhhhhhhh msjına bak
[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee
günaydın marmelanaber?
oyy kıyamam bebeem
ol anacım ol yavrum
nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallahya aslında benim aklımda burda nikahı yapıp yakın eş dostu çağırmak vardı bakalım nasıl yapıcaz bi netleştirelim sevgülümle aslında 13 eeylül istiyorum ama çok sıkışık olur 15 eylül düğün olucak insanları istanbuldan buraya getir götür 2 günde zor olur ayy boşverdim 13 ü biz hayırlısıyla üstesinden gelelim başka bi şey istemem
geldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.ol anacım ol yavrum
nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallahya aslında benim aklımda burda nikahı yapıp yakın eş dostu çağırmak vardı bakalım nasıl yapıcaz bi netleştirelim sevgülümle aslında 13 eeylül istiyorum ama çok sıkışık olur 15 eylül düğün olucak insanları istanbuldan buraya getir götür 2 günde zor olur ayy boşverdim 13 ü biz hayırlısıyla üstesinden gelelim başka bi şey istemem
[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee
cadı sılaaaa
oyyyy dün tozludan bi alışveriş yaptım
geçirdim valla
ahh ahhhh benimkide gidecek daha asker yolu gözlicem bukadar hasretlik yetmezmiş gibigeldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.
düğünde gelsinler yetr
aniiiii.
aşkiT askere ilk gittiğinde ne çok dinlerdiiim
Eki Görüntüle 749267
iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsiniyidirrr tospik snden naber
yavrummm 13 olsun istiyorsann nikahı aranızda kıyın insanlara git gel olmasn 2 günde...düğünüde istanbulda yaparsınız
benim sevgilimin abisi öyle yaptılarr ki hatta anası babası bile gitmedi gelinle damat tek gittiler nikaha yanlarında birer şahitte götürdüler olduda bitti maşallahh darısı bizim başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?