• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

evet canım 24umde mezun olcam inşallah :nazar:
ben son senemde nikahı kıyalım düğünü mezun olunca yaparız diyorum ama bakalım hayırlısı
daha aileler bile tanışmadı ama ben kafamda kuruyorum iştee :1:
daha tanışma isteme nişan ceyiz nikah düğün ooooo :27::27::27:
birde turkiyeye tasinma durumu var kimseyi tanimicam evlendigimde bakalim neler olcak :16::16::16:

anam sen nikahı bile kıymışsın kafanda mezuniyetten önce:9: :9: sen bu gidişle her şeyi şıp şak yapıverirsin :1: aman en iyisi uzatmaya gerek yok aşk beklemeye gelmez. ben de şehir değiştircem evlenince nişanlım başka bi şehirde çünkü ama uçak var en azından özledikçe gelirim ailemin yanına onlar gelir idare ederiz diye düşünüyorum:16:

anaamm nerde bu milleeett:53::53::53:

yavrummmmm hepiniz bi yerlere kaçışmışsınız annamadumki ben de :44: ara ara bakıyorum işte tık mık yok kimse :25:

üni.ye gidiyorsun sanırım.
valla okulla ilişiğim kalmadığı için, ne zaman finaller falan bilemiyorum ben kapandı sanıyorum :52:
bizde zamanında tanımıyorduk kimseyi, konuşurken , yazışırken arkadaş olduk :16:
aktif olursan sende arkadaşlık kurablirsin.
sınavlarına da çalış sıkıca, bittikten sonra uğrarsın buralara.:6:

valla canim benim hayatimdaki sinavlar bitecek mi bir Allah bilir
tipta okuyorum Allahim sabir diyorum baska birsey demiyorum valla
turkiyede calisabilmek icin denklik te almam lazim
mezun olmakta olay bitmiyor ki sonra TUS geliyor
ne guzel sen mezun olmussun hayatini kurmussun calisiyorsun
valla yemin ediyorum ev hanimlarini kiskanmiyor degilim
calismakta cok gururlu birsey ama diger sekilde esine cocuklarina kendine insan daha cok zaman ayirabiliyor

anam sen nikahı bile kıymışsın kafanda mezuniyetten önce:9: :9: sen bu gidişle her şeyi şıp şak yapıverirsin :1: aman en iyisi uzatmaya gerek yok aşk beklemeye gelmez. ben de şehir değiştircem evlenince nişanlım başka bi şehirde çünkü ama uçak var en azından özledikçe gelirim ailemin yanına onlar gelir idare ederiz diye düşünüyorum:16:

yavrummmmm hepiniz bi yerlere kaçışmışsınız annamadumki ben de :44: ara ara bakıyorum işte tık mık yok kimse :25:

işlerim vardı 2-3 gündür, müsait oldukça girdim yazamadan çıktım bazen de.
ama buralar bomboş kalmış, önceden böyle miydi buralar hey gidi hey :ssz:

bundan sonra buralardayım. :51:

valla canim benim hayatimdaki sinavlar bitecek mi bir Allah bilir
tipta okuyorum Allahim sabir diyorum baska birsey demiyorum valla
turkiyede calisabilmek icin denklik te almam lazim
mezun olmakta olay bitmiyor ki sonra TUS geliyor
ne guzel sen mezun olmussun hayatini kurmussun calisiyorsun
valla yemin ediyorum ev hanimlarini kiskanmiyor degilim
calismakta cok gururlu birsey ama diger sekilde esine cocuklarina kendine insan daha cok zaman ayirabiliyor

oyyy, senin işin işmiş hakkaten :26:
sen nerelisin ki? :26:

:9::9: ayyy Allahta seni guldursunn ne guldumm amaaa :52::52::52:
ya ayriliklar cok koyuyor guzelim yaa ne yapim valla bazen diyom tepemm atti bascam nikahi otur dizimin dibinde o da olur askim diyor :1:
bende komsu ulkedenim bulgaristanliyim ucaklar var tabi ama sevgilim dogulu bakalim ilk once annemleri nasil ikna edecem
annem vermem der durur bende kacarim der dururum kiyametler kopar :52::52::52:
universitede bitecek daha oyy anam oyy :96:

yavrum dün akşam annemlere yemeğe gitmiştim unuttum ha şimdi hatırlatmaya yazıyorum :)
allahım yarabbiim. :27: valla sen bakana kadar sorcam banane. :27:
vaaaay beeeee. 1 ay kaldı ,11 gün kaldı. anaa bu hafta kınası var kızın derken evleniverdin, 2 hafta olcak nerdeyse dimi :52:

saol canim insallah cumlemizin hakkinda hayirlisi
sevgilim dogulu baya uzagiz birbirimizden :31:

Tez zamanda kavuşun inşAllah.

Kızlar ; kandilimiz mübarek , tüm dualarımız kabul olsun inşAllah:16:

:9::9: ayyy Allahta seni guldursunn ne guldumm amaaa :52::52::52:
ya ayriliklar cok koyuyor guzelim yaa ne yapim valla bazen diyom tepemm atti bascam nikahi otur dizimin dibinde o da olur askim diyor :1:
bende komsu ulkedenim bulgaristanliyim ucaklar var tabi ama sevgilim dogulu bakalim ilk once annemleri nasil ikna edecem
annem vermem der durur bende kacarim der dururum kiyametler kopar :52::52::52:
universitede bitecek daha oyy anam oyy :96:

valla bi şey diyim mi zaman su gibi akıp gidiyo şimdi durup düşünüyorum üni. yıllarımda daha 5 yıl var diye hesaplıyordum nasıl geçecek zaman, ayrı ayrı şehirlerde nasıl sürdürecez düşün düşün çıkamazdım işin içinden sonra bi baktım mezun olmuşum eşyalarımı topluyoruz evimizdeki son fotoğrafları çekiliyoruz hatıra olsun diye. şimdi o günleri hatırlıyorum da dün gibi ailem olmaz dedi ben olur dedim oldu bi şekilde söz nişan derken düğün hazırlığı yapıyorum:16::16:

Son 7 :21::21:
valla her zman ki gibi 10/5:30 işteyim. İzin almıcam iş yerinden. İş çıkışı görüşücez yarimle. :16:

şöyle bi iki günlük izin alaydın bari en azından yavrum aslında askerden geliyo ya ailesi arkadaşı akrabası bilmem neyi dolar taşar şimdi akşam rahat olur doyarsınız birbirinize:16:

slm kızlar nasılsınız cümletenn

sudecim hoş geldin tazecik bi gelin olarak yardım et bana :25: günlük kullanım için yemek takımı bakıyorum ama karar veremedim bi türlü öğle arası bi bakıyım dedim ama hoşuma giden bi şey olmadı çok fazla hangi marka bakıyım var mı önerin?

allahım yarabbiim. :27: valla sen bakana kadar sorcam banane. :27:
vaaaay beeeee. 1 ay kaldı ,11 gün kaldı. anaa bu hafta kınası var kızın derken evleniverdin, 2 hafta olcak nerdeyse dimi :52:

Tez zamanda kavuşun inşAllah.

Kızlar ; kandilimiz mübarek , tüm dualarımız kabul olsun inşAllah:16:

insallah Allah cumlemizin gonlune gore versin
saol canim senin ve diger arkadaslarinda kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah

valla bi şey diyim mi zaman su gibi akıp gidiyo şimdi durup düşünüyorum üni. yıllarımda daha 5 yıl var diye hesaplıyordum nasıl geçecek zaman, ayrı ayrı şehirlerde nasıl sürdürecez düşün düşün çıkamazdım işin içinden sonra bi baktım mezun olmuşum eşyalarımı topluyoruz evimizdeki son fotoğrafları çekiliyoruz hatıra olsun diye. şimdi o günleri hatırlıyorum da dün gibi ailem olmaz dedi ben olur dedim oldu bi şekilde söz nişan derken düğün hazırlığı yapıyorum:16::16:

şöyle bi iki günlük izin alaydın bari en azından yavrum aslında askerden geliyo ya ailesi arkadaşı akrabası bilmem neyi dolar taşar şimdi akşam rahat olur doyarsınız birbirinize:16:

sudecim hoş geldin tazecik bi gelin olarak yardım et bana :25: günlük kullanım için yemek takımı bakıyorum ama karar veremedim bi türlü öğle arası bi bakıyım dedim ama hoşuma giden bi şey olmadı çok fazla hangi marka bakıyım var mı önerin?

gecen ay ablamın nişanı için izin aldım e birde eylül de alıcam:50: o yüzden izin isteyemem. Allahtan erken çıkıyorum.
Cumartesi ve pazarı dolu dolu geçircez inşAllahhh :21::21::21:

gecen ay ablamın nişanı için izin aldım e birde eylül de alıcam:50: o yüzden izin isteyemem. Allahtan erken çıkıyorum.
Cumartesi ve pazarı dolu dolu geçircez inşAllahhh :21::21::21:

inşallah canım ben napıcam bilmiyorum ailesi köye gidecekmiş işler hep nişanlıma kalıyo bakalım hangi ara gelecek de görüşücez:43:

Back
X