- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.501
cnm ben yaninda uzaniyodum zaten yattigi gibi uyudu valla insan bi sarilir ama dimi iki buklum oldu hemen uyudu
okadar zamanda gorusmuyoz ne bilim zoruma gitti valla sonrasinda zaten uyaninca 10dk bile uzatmadim yani
ama onun yapacagi yerde gittim yanina ben sarildim yuzume bile bakmiyordu cunku hic konusmadan yanima oturup basini omzuma koyup susabilirdide ama o gitti diger koltuga oturdu bende cok uzuldum valla ama sabahinda geri donecegim icin kus kalmak istemedim
bide bana uykucu diyor utanmadan sabahlari zor uyaniyorum diye kendi hic dayanamiyor oysaki uykuya![]()
durumunuz zor canım ama üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz ama şöyle daha uzun bi zaman diliminde hem o zaman uyku eziyeti çekmezsiniz

çok güzel bir topik olmuş açtım ama yabancı kaldım herşeyden bende yeni katılıyorum aranızaaaaaaa :)))
merhaba kızlar
ben de katılıyorum aranıza
hoş geldiniz kızlar

Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..![]()
üzüldüm gerçekten canım benim allah acil şifalar versin inşallah iyleştiği haberini de duyarız senden