- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.541
valla bi şey diyim mi zaman su gibi akıp gidiyo şimdi durup düşünüyorum üni. yıllarımda daha 5 yıl var diye hesaplıyordum nasıl geçecek zaman, ayrı ayrı şehirlerde nasıl sürdürecez düşün düşün çıkamazdım işin içinden sonra bi baktım mezun olmuşum eşyalarımı topluyoruz evimizdeki son fotoğrafları çekiliyoruz hatıra olsun diye. şimdi o günleri hatırlıyorum da dün gibi ailem olmaz dedi ben olur dedim oldu bi şekilde söz nişan derken düğün hazırlığı yapıyorum![]()
şöyle bi iki günlük izin alaydın bari en azından yavrum aslında askerden geliyo ya ailesi arkadaşı akrabası bilmem neyi dolar taşar şimdi akşam rahat olur doyarsınız birbirinize
sudecim hoş geldin tazecik bi gelin olarak yardım et banagünlük kullanım için yemek takımı bakıyorum ama karar veremedim bi türlü öğle arası bi bakıyım dedim ama hoşuma giden bi şey olmadı çok fazla hangi marka bakıyım var mı önerin?
Allah mutlu etsin canim ne diyim valla insallah bizde sorun yasamadan kavusuruz birbirimize

sevgilimin annesi biliyor bizi konusmuslugum yok tabi daha utaniyorum birazcikta
benim annemde biliyor ama bilmemezlikten geliyor

dogulu diye pek istemiyor sevgilimi olmaz diyor ama bir sekilde olduracaz iste napalim
