Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bi de hisara bakıcam anacım ondan sonra gel model beğenelim dicem nişanlıma alalım artık daha çeyiz yıkanacak eve serilecek o da ne kadar gereksiz bi işlem anlatamam yani ne güzel dizicem yerleştiricem yerine kurtulucam ama olmaz hem buradaki akrabalara gösterecem hem istanbulda nişanlımın akrabalrına göstericem

Çeyize illa bakılır ne almış, az mı almış çok mu almış, illa bi dedikodusu yapılır
zaten bi kere olcak şey. takma bile.
nerde yaşayacaktınız siz, istanbul dimi?:44:

masallah canim Allah bozmasin
babaniz icinde cok uzuldum hep baba hasreti cekmis biri olarak basiniz sag olsun
ben ne yaparimm
21 yasindayim bulgaristanda yasiyorum 3. sinif univ. ogrencisiyim
2 bucuk yillik bir iliskim var sevgilim turkiyenin en dogu kisimlarindan baya uzagiz birbirimize
hasretle dolu bir iliski yani anlicagin kismetse mezun olunca evlenmeyi dusunuyoruz
boyle iste baska birsey sormak istersen buyur

Çeyize illa bakılır ne almış, az mı almış çok mu almış, illa bi dedikodusu yapılır
zaten bi kere olcak şey. takma bile.
nerde yaşayacaktınız siz, istanbul dimi?:44:

evet canım istanbulda yaşıycaz. valla öyle çok gereksiz şeyler alıp evde nereye koyucam bunları diye dolanmak istemiyorum ihtiyacımız olan şeyleri alıcam aldığımı da en kalitelisinden alıyorum kim ne derse desin annem emek etmiş hazırlamış olmasa o dantel kenarlı çarşafları da almazdım ama işte çeyizde bulunması lazımmış

insallah tatlimm Allah mutlulugunuzu daim etsinn

ay pike sardırma işleri var bide, 3-4 tane yaptırıyorlar. çook gereksiz sırf gösteriş işte. yeter 1 tane. bir sürüye ne gerek var. yatmayız ki hem, ne güzel nevresimler var
oyyy çeyiz telaşı bi başka olur. seneye yandıımmm

oyy maşallah.. Allah bozmasın canımmm.. inşallah hayırlısıyla bitirirsin okulunu da sevdicene kavuşursun hangi bölüm okuyorsun bulgarıstanda ?

oyy maşallah.. Allah bozmasın canımmm.. inşallah hayırlısıyla bitirirsin okulunu da sevdicene kavuşursun hangi bölüm okuyorsun bulgarıstanda ?

aminnn canimm insallah Allah ayirmaz sevenleri kullar ayirmasin tatlimm
tip okuyorum canim
bir ki uc tippp kafa gitti benim
doktor olcaz canim Allahin izniyle sinavlardan sag salim gecebilirsem

insallah tatlimm Allah mutlulugunuzu daim etsinn

teşekkür ederim canım allah sizi de tez zamanda birbirinize kavuştursun inşallah

merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum bende muhabette katılmak istedim evliyim bir oğlum var çalışıyorum bir şirkette

merhaba hoşgeldin aramıza asie

vala iki tane var ben de dahasını istemem birini annem yaptırmış birini de kayınvalidem getirdi nişanda. pikesi nevresimi yatak örtüsü uyku seti bi sürü var yorgan alıyorsun bi de nevresimi taktın mı al sana uyku seti aslında ama ne bilim gereksiz mereksiz ama alıyorsun işte. aslında ben senin yerinde olsam yavaştan başlardım hazır çalışıyosun azar azar başla bak bana telaş içindeyim zamana yayamıyorum çünkü az bi zamanım kaldı. ayy ben daha hiç gelinlik bakmadım o en zoru

benim uykum mu geldi ne goz kapaklarim agirlasti

valla benim de aynı ama iş yapmam lazım epey savsakladım napım aklımda hep çeyiz nette hep bi şeyler ararken buluyorum kendimi

aminnn saol canim benim guzel dileklerin icin
he valla pinekledim bende altima yumurta koysam catlar civciv cikar heralde

oraya buraya verirken bana kalmıyor ki ağız tadıyla harcayamıyorum zaten eylül den sonra başlıcam Allah nasip ederse.
ben gereksiz hiç bişiy almıcam , gösteriş için alınıyor zaten bazı şeyler, amaaan banane ya yok derse desinler. milletin gözüne girmek için alıp sonra napıcam ki.

gelinliği son 2 ay kala halledersin. kasma bu kadar yahu

aminnn saol canim benim guzel dileklerin icin
he valla pinekledim bende altima yumurta koysam catlar civciv cikar heralde

ya bana ne demeli 9.30-10.00 arası işe geliyorum akşam 6 ya kadar otur otur totom büyüycek diye korkuyorum valla

aynen canım öyle gösteriş yapacak değilim lazım olanı alıyorum hem o kadar şeyi götürmek de kolay değil buradan tee oralara kadar:44:
gelinlik zor be güzelim yani bizim mevzu biraz karışık gelinliğin çok açık olmaması lazım ortasını bulmam gerek öyle bolero da kullanmam asla çok çirkin duruyo gelinlikte başka çözüm bulmam lazım şimdiden düşünüyorum işte çeyizden vakit kalınca

hoşbulduk arkadaşlar hangi konudan dalacağımı bilemedim

kaç yıllık evlisin mesela oğluşun kaç yaşında aa sen bi de evlisin iyi yakaladım seni yemek takımın tencere takımın hangi marka memnun musun mesela bunlar benim ilgi alanıma giriyo şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…