- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.661
eveettt :103::103:
hahahah bak o da güzel ama, değişik duygular yahutazecik evliler, çok mutlu olun inşAllah.
canımmmm darısı başına inşallahhhh
Sudenaz'm cevap yazmıştım ama kutun dolu
uyduruk paketlere bakma sende . hisaınkiler cok güzel. ( bana bak sanki hisarda çalışıyorum, satmaya çalışıyorum resmen)
bu topicde kepçe muhabbeti vardı bi ara. senin kepçen var mı çeyizinde onu söyle bakim
bi de hisara bakıcam anacım ondan sonra gel model beğenelim dicem nişanlıma alalım artık daha çeyiz yıkanacak eve serilecek o da ne kadar gereksiz bi işlem anlatamam yani ne güzel dizicem yerleştiricem yerine kurtulucam ama olmaz hem buradaki akrabalara gösterecem hem istanbulda nişanlımın akrabalrına göstericem
hastanede çalışıyorum. şuan doktorum toplantıda olduğu için böyle nette takılıyorumm. yeni evliyim bu gün eşimle 2. ayımızı doldurduk eli boş gelme diye tembihledimkesin uyuzluk yapıp eli boş gelicek 1 5 yıldır tanıdığım biriydi ama ağustosun bilmemkacında nişanlandık nisanın 6sında da evlendik düğün süreci cok heycanlı ve koşturmaca gectığınden pek bsey anlamadım birde düğünden 2 hafta önce arabayla cok ciddi bi kaza atlattım. toparlanmam hem psikolojik hemde fiziki açıdan biraz zor bi süreç oldu ama mutluyum. en azından babamın yokluğundan sonra bu kadar mutluluk bünyeme fazla bile geldi diyebilirm.. siz ne yapar ne edersiniz.
Çeyize illa bakılır ne almış, az mı almış çok mu almış, illa bi dedikodusu yapılır
zaten bi kere olcak şey. takma bile.
nerde yaşayacaktınız siz, istanbul dimi?:44:
hisara da bakarız canım aslında paket alıp hepsinden kurtulasım vardı sonra vazgeçtim paket adı altında kıytırık şeylere para vermeye lüzum yok her şeyi işinin ehlinden alıcam inşallah. tam da ütü bakıyodumbuharlı temizleyiciye denk geldim ve ondan da çeyizde bulunmasına karar verdim çok şey var çokkkk
canımız sağ olsun şekerim kazanırız bi daha napalım gençken yiyip içicez gezicez tozucaz anasını satım yaşlanınca ne yiyebiliyosun ne gezebiliyosun hele bi de çocuk olayına hemen gireceğimiz için yaşıycaz ilk zamanlarımızı doya doya inşallah
evet canım istanbulda yaşıycaz. valla öyle çok gereksiz şeyler alıp evde nereye koyucam bunları diye dolanmak istemiyorum ihtiyacımız olan şeyleri alıcam aldığımı da en kalitelisinden alıyorum kim ne derse desinannem emek etmiş hazırlamış olmasa o dantel kenarlı çarşafları da almazdım ama işte çeyizde bulunması lazımmış
masallah canim Allah bozmasin
babaniz icinde cok uzuldum hep baba hasreti cekmis biri olarak basiniz sag olsun
ben ne yaparimm
21 yasindayim bulgaristanda yasiyorum 3. sinif univ. ogrencisiyim
2 bucuk yillik bir iliskim var sevgilim turkiyenin en dogu kisimlarindan baya uzagiz birbirimize
hasretle dolu bir iliski yani anlicagin kismetse mezun olunca evlenmeyi dusunuyoruz
boyle iste baska birsey sormak istersen buyur
merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum bende muhabette katılmak istedim evliyim bir oğlum var çalışıyorum bir şirkette
oyy maşallah..Allah bozmasın canımmm.. inşallah hayırlısıyla bitirirsin okulunu da sevdicene kavuşursun hangi bölüm okuyorsun bulgarıstanda ?
merhaba arkadaşlar bende yeni kayıt oldum bende muhabette katılmak istedim evliyim bir oğlum var çalışıyorum bir şirkette
insallah tatlimm Allah mutlulugunuzu daim etsinn
ay pike sardırma işleri var bide, 3-4 tane yaptırıyorlar. çook gereksizsırf gösteriş işte. yeter 1 tane. bir sürüye ne gerek var. yatmayız ki hem, ne güzel nevresimler var
oyyy çeyiz telaşı bi başka olur. seneye yandıımmm
benim uykum mu geldi ne goz kapaklarim agirlasti
teşekkür ederim canım allah sizi de tez zamanda birbirinize kavuştursun inşallah
merhaba hoşgeldin aramıza asie
vala iki tane var ben de dahasını istemem birini annem yaptırmış birini de kayınvalidem getirdi nişanda. pikesi nevresimi yatak örtüsü uyku seti bi sürü var yorgan alıyorsun bi de nevresimi taktın mı al sana uyku seti aslında ama ne bilim gereksiz mereksiz ama alıyorsun işte. aslında ben senin yerinde olsam yavaştan başlardım hazır çalışıyosun azar azar başla bak bana telaş içindeyim zamana yayamıyorum çünkü az bi zamanım kaldı. ayy ben daha hiç gelinlik bakmadım o en zoru
valla benim de aynı ama iş yapmam lazım epey savsakladım napım aklımda hep çeyiz nette hep bi şeyler ararken buluyorum kendimi
teşekkür ederim canım allah sizi de tez zamanda birbirinize kavuştursun inşallah
merhaba hoşgeldin aramıza asie
vala iki tane var ben de dahasını istemem birini annem yaptırmış birini de kayınvalidem getirdi nişanda. pikesi nevresimi yatak örtüsü uyku seti bi sürü var yorgan alıyorsun bi de nevresimi taktın mı al sana uyku seti aslında ama ne bilim gereksiz mereksiz ama alıyorsun işte. aslında ben senin yerinde olsam yavaştan başlardım hazır çalışıyosun azar azar başla bak bana telaş içindeyim zamana yayamıyorum çünkü az bi zamanım kaldı. ayy ben daha hiç gelinlik bakmadım o en zoru
valla benim de aynı ama iş yapmam lazım epey savsakladım napım aklımda hep çeyiz nette hep bi şeyler ararken buluyorum kendimi
aminnn saol canim benim guzel dileklerin icin
he valla pinekledim bende altima yumurta koysam catlar civciv cikar heralde
oraya buraya verirken bana kalmıyor ki ağız tadıyla harcayamıyorum zateneylül den sonra başlıcam Allah nasip ederse.
ben gereksiz hiç bişiy almıcam , gösteriş için alınıyor zaten bazı şeyler, amaaan banane ya yok derse desinler. milletin gözüne girmek için alıp sonra napıcam ki.
gelinliği son 2 ay kala halledersin. kasma bu kadar yahu
hoşbulduk arkadaşlar hangi konudan dalacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?