Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

o halde en iyisi dantelli bak. dirsekten biraz aşağıda. yani fakir kol. hem şık hem zarif. hemde çekici.

buyur mu buyur valla
mukmuk kimi gorsen tencere soruyon
gulme komsuna gelir basina derler ya cok guleyim bende basima gelsinn

bende sohbet etmk ıtıorum benıde aranıza alırmısınız sümüklülerrr

anamız gelmiş topiğimizin anası ama hemencecikj geri gitmiş

o halde en iyisi dantelli bak. dirsekten biraz aşağıda. yani fakir kol. hem şık hem zarif. hemde çekici.

evet o tarz modellere bakıyorum genelde hem düğünün kasımda olması bir nebze iyi olucak gelinlik açısından

buyur mu buyur valla
mukmuk kimi gorsen tencere soruyon
gulme komsuna gelir basina derler ya cok guleyim bende basima gelsinn

e napım güzelim tek derdim şimdi çeyizim seni de görürüz inşallah ama o zaman şanslı olursun şekerim tecrübelerimi hepinizle paylaşıcam çünkü

aa kasıma mı aldınız düğün tarhni, bilmiyordumm

insallah canimm insallah sorcam sana teker teker herseyi

aa kasıma mı aldınız düğün tarhni, bilmiyordumm

valla ben de aldık mı bilmiyorum ama aldık diye sayıyorum napım en geç tarihi düşünüyorum artık. erken olursa sevinirim belki diyerek
eylül olmuyo ikinci haftasından sonra yapabiliriz erkek tarfına öyle uygun oluyo ama ikinci haftasından sonra bize uymuyo ablamın doğumuna iki hafta kalıyo. ekim hiç olmaz en azından ablamın 40 ı çıksın. kalıyo kasım kendimi kasıma alıştırmaya çalışıyorum napım hiç istemiyodum kasımı aslında ağustosta ramazandan sonra yapsak en iyisi aslında ama daha kiracı evden çıkacakta boya badana yapılacak da eşyalarımız alınacak da pehhh o yüzden kasım diyorum artık

şirketi sen kurtarcan tabi, git işine giiitttt.

aaa delıı konusmaya bak sen

sizde danasıııı hihihiihih

gelirim gelirimm siz is cikisindan sonra girmiyorsunuz ama ben yatmadan bi yoklarim yine ne var ne yok diye
saol canim haydii gorusuruzz cumletenn kendinize iyi bakinn

tüm gün internet başında olunca evdeki bilgisayarı açasım gelmiyo açıkçası çok sıkılmadıkça bi de şimdi yeğenim bizde hiç açmam

2014 e sarkmadan evlenip barklancaksın ya ona şükret be, boşver. kasımsa kasım.
hayırlısı olsun de geç. kasıma alıştır kendini tabi belli olmaz, daha erkene alınırsa sevinirsin

gelirim gelirimm siz is cikisindan sonra girmiyorsunuz ama ben yatmadan bi yoklarim yine ne var ne yok diye
saol canim haydii gorusuruzz cumletenn kendinize iyi bakinn

zaten tüm gün pc'deim. akşamda sıkılınca telefondan bakıyorum..
sende kendine iyi bak balım, hoşçakal.

iki yıllık evliyim 11 aylık bir oğlum var yemek takımımdan memnunum güral porselen ama tencere takımım iyi değildi shferr almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…