- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.741
gunaydın balımmm ceza bttı cok sukurBen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın balımmm ceza bttı cok sukurBen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz![]()
Bende sini yiriim
Askerimle çok iyiyz Allah bozmasınkaldı 5 güncük. Çarşamba akşamı geliyor yarim.
![]()
Çok az kaldııııııAy heyecanlandım bana noluyosa
![]()
neşeniz bol olsun bakalım canım bende ıyıyım hergün gelıyom yazmaya üşenıyom cok yorgun hissedıyorum kendımıArım balım peteğim gülüm dalım çiçeğim ben iyiyim sen nasılsın![]()
vaay eski müdavim, hoşgeldiin. nasılsın ablacım![]()
Allah ın buyuklugune cok ınanıyorum ıns hakettgım yerlerde olurum
zaten baska ıslerde bakıyorum bı banka yokkı calısmak ıcın nerden ne gelırse ıste canım
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz
Günaydın cnm benim bende özledim geldim bugün naber
Cnm benimmmmBende seni özledim bak sözünü dinleyip gledim
Eeee napıyosunuz bakalım okuyamadım geçmiş sayfaları bilmem gereken bişey var mı![]()
Kedi mi? Iyyk. :120: Hiç sevmeem. istediği kadar sevimli (!) olsun. Kedi görünce adeta kaçıyorum yahu. Hiç sevemedim.![]()
slm kızlar nasılsınız
gunaydın balımmm ceza bttı cok sukur![]()
neşeniz bol olsun bakalım canım bende ıyıyım hergün gelıyom yazmaya üşenıyom cok yorgun hissedıyorum kendımı
geldım bebem iyidir canım be sen nasılsın askerin gelecekmiş hayırlısı olsun bakalım bol bol hasret giderin gezin
benım adımı da yazmısmıbirimiz bişey yapacaksa hepimiz heyecanlaıyoruz. birimiz evlenecekse biz evleniyomuş gibi oluyoruz ya
ayy lunnaaaa bak şey dicektim unuttum. hani sudenaz ayakkabılarının altına isimlerimizi yazdı ya. herkesin silinmiş bi benim adım kalmış
bir ayağına nazarboncuğu bi ayağına Bahar yazmış kızcağız ama yoookk, adım duruyorr. Face'de de resmi gördüm tam ortada adım ama silinmemişşşş böhüüüüü![]()
inşallah kuzum sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
ben de aynı sıkıntılar çeyiz telaşındayım canım kararsız kaldığım noktalar var nişanlım gelsin beraber halledicez artık
işte tam da buyum öldürseler elimi süremem korkuyorum el kadar kediden. keşke sevebilsem ama yapamıyorum bi türlü
ben iyiyim evli mutlu bebeli insan sen nasılsın![]()
keşke demiyorum hiç. gerek yok. bana bak, kedi düşmanıyım resmeeeninşallah kuzum sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
işte tam da buyum öldürseler elimi süremem korkuyorum el kadar kediden. keşke sevebilsem ama yapamıyorum bi türlü
ben iyiyim evli mutlu bebeli insan sen nasılsın![]()
benım adımı da yazmısmı![]()
evet bakınıp gidiyorsun, şimdi bu kaçar gider diye selam vermeye üşeniyorum bende
valla abla bende çok iyiym, malum askerim geliyor ben iyi olmıyım da kimler iyi olsun dimi
8 günümüzü doluuu doluu geçircez inşAllah![]()
iyi canım ya ne olsun hergün aynı iş ev cocuk ve bahar yorgunluğu sizler nasılsınız bakalım
Şu diline sahip çık ceza alma ya özlüyorum seni
gunaydın balımmm ceza bttı cok sukur![]()
Aaa tam ortada nasıl silinmemişkibirimiz bişey yapacaksa hepimiz heyecanlaıyoruz. birimiz evlenecekse biz evleniyomuş gibi oluyoruz ya
ayy lunnaaaa bak şey dicektim unuttum. hani sudenaz ayakkabılarının altına isimlerimizi yazdı ya. herkesin silinmiş bi benim adım kalmış
bir ayağına nazarboncuğu bi ayağına Bahar yazmış kızcağız ama yoookk, adım duruyorr. Face'de de resmi gördüm tam ortada adım ama silinmemişşşş böhüüüüü![]()
Bugünlerde ben de hep yorgun uykusuzum tatlım havalardan herhaldeneşeniz bol olsun bakalım canım bende ıyıyım hergün gelıyom yazmaya üşenıyom cok yorgun hissedıyorum kendımı
ablammm hosgeldınzelem canım ceza almışsın ama cabuk atlamışsın boşver gelmişsin bak
haklısın canıminşallah kuzum sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler![]()
hemde nasssıııllllevet canım ya kendımı cok yorgun hissediyorum yazmaya üsenıyorum neden bılmıyorum ya boşver beni sevindim canım ya askerinin gelmesıne özlemişsindir sen onu oda senı simdi bol bol vakit gecirin arada gene zaman var gelıncede inşallah evlenırsınız hemen
Şu diline sahip çık ceza alma ya özlüyorum seni
Aaa tam ortada nasıl silinmemişkiAmaaan boşver kızım eğlence işte
Bugünlerde ben de hep yorgun uykusuzum tatlım havalardan herhalde
evet öyle herhalde canım yaŞu diline sahip çık ceza alma ya özlüyorum seni
Aaa tam ortada nasıl silinmemişkiAmaaan boşver kızım eğlence işte
Bugünlerde ben de hep yorgun uykusuzum tatlım havalardan herhalde
benim de düğün telaşım var işte hazırlık yapıyorum canımzor olmuyor mu hem iş hem çocuk ev eş yani her şeyi tam yapabildiğine inanıyo musun?
hoşbuldumm evet evliyim canım sen
Hosgeldınnn evlısın heralde ?
ablammm hosgeldın
evet ceza aldım ama gerı dondum
naber nasılsın
haklısın canım