• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ay caniiimmm insallahi masallahi yok gibi duruyor
sevgilimede bir saat dert yandim sirf gicikligina dusuk not yaziyolar diye
bugunku sinava giren pek gicik birisiydi artikk Allahim ne yazdiysa alnima o olcak
elimden geleni yapiyorum :43:

hayırlısı doktorcum,üzme kndini.en kötü ihtimal öbür sınavda verirsin.:54:

yanii istee canimm gocen goctuu gocemeyenler dusunsun :1::1::1:
eskisi gibi degil artik zaten elimi kolumu sallaya sallaya gelip gidiyom turkiyeye
bi tek sevgilim gelemiyor bulgar vize istiyor cunku :2:
canimm nasil yaziyosam o sekil de konusuyorum valla cok sukur tek tuk oyle anlamini tam olarak bilmedigim kelimelerde cikiyor arada ama google cevirici saolsun imdadima yetisiyor :27:
sevgilime diyom milyonere gitcem yarismaya
bise bilmiyon ki diyor nasil hirslandiriyor
inat yapip basvurcam sonunda sizede selam gondercem kk dan dostlara kucak dolusu sevgileeerrr :12::21::21::21:

nikahı kıy en iyisi, o zaman daha kolay gelir sanıyorum :1::1: sen de sanırım gizli gizli geliyosun türkiye ye yanılıyor muyum? yani annem istemiyo dediğine göre kaçak göçek görüşüyosundur sevgilinle :ssz: biz çok yaptık öyle sevgiliyken ama en azından aynı ülkedeydik.

senden küçüklerde var he.
3 kardeşiz bizde bende ortancayım :27:

öyle canım ama çok yaş farkı yok aramızda en küçüğümüz 19 yaşında:27:

Aksamları basım cok agrıyor :37:
napcam bılmıyorum :26:

ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yok:1: baş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir:27::27:

bende tekimm :26: boynum bukukkk

oyy yazık sana gel sen de bi kardeşimsin bundan sonra:16: çok kızıyorum şöyle tek çocuk yapan ailelere valla kardeş candır kurban olurum üçüne de:16:

mrb arkadaslar ben yeniyim daha siteyi tam çözemedim.kimsede yardımcı olmuyor beni aranıza alacak birileri yok mu:((

buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence:34:

ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yok:1: Baş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir:27::27:
hehehhe ızdıvac programınada cıkarırsınız benı bu gdısle heyt bee ne gunleeree kaldın zele :27::27:

hayırlısı doktorcum,üzme kndini.en kötü ihtimal öbür sınavda verirsin.:54:

yavrucumm ben sinavi gectimde hoca gicikligina cokta yuksek bi not yazmadi
ama baskalari sirf sempatik geldi diye basit seyleri bilmeseler bile yuksek not verdi
bende sinavdan ciktigim gibi ates puskurtuyordum resmen gozlerimden alevler cikiyorduuu :95:

kızlarrrrrrrr:26::26: bizim sakar patron tuvaletteki musluğun başlığını wc çukuruna düşürmüş kaç saattir minik abdestimi tutuyorum patladım yaaa akşama kadar nerelere gidemm oyyy:84::84::84::84:

ben reçeteni yazıyorum zele; 1 adet sevgili istediğin gibi tüketebilirsin canım aç karna tok karna sıkıntı yok:1: baş ağrısı karın ağrısı her türlü ağrıyı giderir:27::27:

oyy yazık sana gel sen de bi kardeşimsin bundan sonra:16: çok kızıyorum şöyle tek çocuk yapan ailelere valla kardeş candır kurban olurum üçüne de:16:

buyur gel aramıza yardımcı olabileceğimiz bi şeyse hepimiz yardımcı olmak isteriz bence:34:

tabi birde arkadas olmak:)

kimse yok mu????

bende varımmmmm
iş yerinde sıkıldığımda oluyo, iş dışında sıkıldığımda oluyo malesef
Bende yeni üyeyiyim ve topiclerde gezerken birbirlerinin en son şuna üzülmüştün geçti mi o diyecek kadar samimi olan insanların yazılarına denk geldim merak ta ettim açıkcası, acaba arkadaş oldular haftasonları falan göröşüyolar mı diye:)

Bende bana uyan kızlarla hanımlarla tanışıp arkadaş olmak isterim :)

kızlarrrrrrrr:26::26: Bizim sakar patron tuvaletteki musluğun başlığını wc çukuruna düşürmüş kaç saattir minik abdestimi tutuyorum patladım yaaa akşama kadar nerelere gidemm oyyy:84::84::84::84:
eee alsın o zaman bı zahmet elcagızlarıyla
:27::27::27:
Dısarı cık kız lokanta fılan yokmu cıvarda yada camıı

nikahı kıy en iyisi, o zaman daha kolay gelir sanıyorum :1::1: sen de sanırım gizli gizli geliyosun türkiye ye yanılıyor muyum? yani annem istemiyo dediğine göre kaçak göçek görüşüyosundur sevgilinle :ssz: biz çok yaptık öyle sevgiliyken ama en azından aynı ülkedeydik.

bizim oğlan tekne kazıntısı 13 yaşında:27:
yavrucumm ben sinavi gectimde hoca gicikligina cokta yuksek bi not yazmadi
ama baskalari sirf sempatik geldi diye basit seyleri bilmeseler bile yuksek not verdi
bende sinavdan ciktigim gibi ates puskurtuyordum resmen gozlerimden alevler cikiyorduuu :95:

Allaha havale et.uğraşma kimseyle. allah görüyor kuzum.:54:

hehehhe ızdıvac programınada cıkarırsınız benı bu gdısle heyt bee ne gunleeree kaldın zele :27::27:

esra erol ablama gideceksen eyvallah kuzum ama diğerlerini pek tutmuyorum:27::27: kışın ne güzel 5 te çıkıyordum program bitmeden evde oluyodum biraz izliyodum eğlenceli tipler vardı o sıra şimdi ne var ne yok takip edemiyorum. ama canlı odada sohbet ederken hemen kararını bildirmek yok kk daki bizlerden yorum istersin öyle yapıyolar oradakiler lojadaki arkadaşlarından yorum alıyolar sen de bizden yorum alırsın:1::1: güzel olur kız:27::27: ama seni öyle herkeslere vermeyiz damat adayı çok testten geçmeli :21::21:

tatlimm nikahi kiyacam da annemde sonra bana kiyacakk :52::52::52: okul varken tek bir ihtimal var o da son sene anca izin verirler oda yalvar yakar yaniii
canimm benim universite baska sehirde annemlerle yasamiyorum bir kiz arkadasimla daha kaliyorum o yuzden haberleri olmadan gidip geliyorum kisa sureligine yoksaa bilseeeeee hayatta izin vermezzz bikeresinde izin istedim yalan soylemeye gonlum el vermedi ama izin vermedii bende mecbur ne yapim askimdanda olecemm ciktim geldimm :21::16:
ilk bulusmamizi mardinde yaptik ben heyecandan oluyordum benimkide korkudan oluyordu yolda basima bi is gelcek diye
sag saglim bulustuk geri geldim sonra evime o da o zaman derin bi oohhh cektii :1::1::1: dahada bukadar yol gelmicen diyor bana :27:

esra erol ablama gideceksen eyvallah kuzum ama diğerlerini pek tutmuyorum:27::27: kışın ne güzel 5 te çıkıyordum program bitmeden evde oluyodum biraz izliyodum eğlenceli tipler vardı o sıra şimdi ne var ne yok takip edemiyorum. ama canlı odada sohbet ederken hemen kararını bildirmek yok kk daki bizlerden yorum istersin öyle yapıyolar oradakiler lojadaki arkadaşlarından yorum alıyolar sen de bizden yorum alırsın:1::1: güzel olur kız:27::27: ama seni öyle herkeslere vermeyiz damat adayı çok testten geçmeli :21::21:
once bankacı olım orda bankada calısan adaylarımı beklıyorum dıcem :D

Back
X