• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Zeloşum sevdiceğinle ne durumdasınız anlat bakalım

Bi de yağmur sıcağı var bu havadaki ağırlık insanı mahvediyor

iyi bi yağarsa serinler ortalık ne güzel:21:

oylee canim oylee cocukken ne guzeldi yaaa buyudukte noldu :27:
tatlim sen nerelisin bu arada

adanalıyım canım sıcak memleket yani:27: sen aslen nerelisin ?

iyi bi yağarsa serinler ortalık ne güzel:21:

adanalıyım canım sıcak memleket yani:27: sen aslen nerelisin ?

hicte gitmisligim yoktur adanaya guzeldirde oralar simdi :27:
tek basima bulgardan taaa mardine kadar yol teptim benim cirkini gorecem diye :52::52::52:
ben severim sicagi valla guneslencen denize girecen ohh miss tabi onada yasak var buyuk yerden oyle laf olsun diye anlatiyorum :1::1::1:
canim dedemler bulgaristanli artik dedemin dedesi nereliymis bilmiyorum pek ama bulgaristanda biliyosun eskiden osmanlinin topraklariymis
bulgarlar ayaklaninca bizde kaybedilmis topraklarda kaliveriyoruz oyle
osmanli kaybediyor topraklari bulgaristan oluyor
cok duymussundur bulgaristan gocmenleri turkiyede cok
kacan kurtuluyor iste
bizde ben daha hesapta yokken annemin cocuklugunda dedemlerde goc edeceklermis ama bulgar jandarmasi sinirlari kapatmis ananemlerde cikamamis sinir disina
sonrada annem teyzem buyuyor evleniyorlar iste kaliyoruz buralarda
boyle istee :1:

Gitme tabi kuzum o gelsin naza çek kendini:1:

Uzaklardan gelmiş gibisin Boncuğum:1:

gözümüz yollarda kaldı:61::61: naptın bakam:27:

kuzular, acilen postaneye gittim,e oralara kadar çıkmışken eve gitmesem ayıp olur dedim evime gittim :1::1:
çok yorulmuşum gibi acucuk uzandım :27: sonra ofise geldim birde ne göreyim, patronun oğluşu bilgisayarımı ele geçirmiş, oyun oynuyor:52: sessiz sessiz onu izledim.
gider gitmezde geldiiiimmm:10:

kuzular, acilen postaneye gittim,e oralara kadar çıkmışken eve gitmesem ayıp olur dedim evime gittim :1::1:
çok yorulmuşum gibi acucuk uzandım :27: sonra ofise geldim birde ne göreyim, patronun oğluşu bilgisayarımı ele geçirmiş, oyun oynuyor:52: sessiz sessiz onu izledim.

hosgeldinn nazarcikk :21:
bende soracaktim tam bu kiz nerelerde kaldi diye :1:

hicte gitmisligim yoktur adanaya guzeldirde oralar simdi :27:
tek basima bulgardan taaa mardine kadar yol teptim benim cirkini gorecem diye :52::52::52:
ben severim sicagi valla guneslencen denize girecen ohh miss tabi onada yasak var buyuk yerden oyle laf olsun diye anlatiyorum :1::1::1:
canim dedemler bulgaristanli artik dedemin dedesi nereliymis bilmiyorum pek ama bulgaristanda biliyosun eskiden osmanlinin topraklariymis
bulgarlar ayaklaninca bizde kaybedilmis topraklarda kaliveriyoruz oyle
osmanli kaybediyor topraklari bulgaristan oluyor
cok duymussundur bulgaristan gocmenleri turkiyede cok
kacan kurtuluyor iste
bizde ben daha hesapta yokken annemin cocuklugunda dedemlerde goc edeceklermis ama bulgar jandarmasi sinirlari kapatmis ananemlerde cikamamis sinir disina
sonrada annem teyzem buyuyor evleniyorlar iste kaliyoruz buralarda
boyle istee :1:

adanada da bulgar göçmeni arkadaşım var canım ama onlar göçmüş işte dediğin gibi:1: yine iyi ben baba tarafın türkiyededir okul için oraya gitmişsindir sanıyordum türkçeyi nasıl konuşuyosun bilmiyorum ama yazıyorsun en azından :1:

ohh ne güzel keşke benim de evim yakın olsaydı iş yerine hava değişimi iyi gelirdi arada böyle:ssz:

nolsun yavrucum sinir stres var iste
geldim bende siz burdayken accik stres atim
tatlim sabahtan sinavim vardi
bi geldim baktim herkes burda bir sen eksiksin merak ettim bendee :61::61::61:

iyi ettin bebeğim. inşAllah iyi notlar alırsın:16:
işim çıkmadığı müddetçe hep buralardayım :kkk:

herkese benden dondurmaaaaaaa..

:131::131::131::131::131:

adanada da bulgar göçmeni arkadaşım var canım ama onlar göçmüş işte dediğin gibi:1: yine iyi ben baba tarafın türkiyededir okul için oraya gitmişsindir sanıyordum türkçeyi nasıl konuşuyosun bilmiyorum ama yazıyorsun en azından :1:

ohh ne güzel keşke benim de evim yakın olsaydı iş yerine hava değişimi iyi gelirdi arada böyle:ssz:

çok iyi oluyor valla 45 dk kafa dinliyorum ohh,miss:51:
kaç kardeşsiniz siz bakıyım

yanii istee canimm gocen goctuu gocemeyenler dusunsun :1::1::1:
eskisi gibi degil artik zaten elimi kolumu sallaya sallaya gelip gidiyom turkiyeye
bi tek sevgilim gelemiyor bulgar vize istiyor cunku :2:
canimm nasil yaziyosam o sekil de konusuyorum valla cok sukur tek tuk oyle anlamini tam olarak bilmedigim kelimelerde cikiyor arada ama google cevirici saolsun imdadima yetisiyor :27:
sevgilime diyom milyonere gitcem yarismaya
bise bilmiyon ki diyor nasil hirslandiriyor
inat yapip basvurcam sonunda sizede selam gondercem kk dan dostlara kucak dolusu sevgileeerrr :12::21::21::21:

iyi ettin bebeğim. inşAllah iyi notlar alırsın:16:
işim çıkmadığı müddetçe hep buralardayım :kkk:

herkese benden dondurmaaaaaaa..

:131::131::131::131::131:

ay caniiimmm insallahi masallahi yok gibi duruyor
sevgilimede bir saat dert yandim sirf gicikligina dusuk not yaziyolar diye
bugunku sinava giren pek gicik birisiydi artikk Allahim ne yazdiysa alnima o olcak
elimden geleni yapiyorum :43:

Back
X