• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

valla bn senelerdır cekıyorum canım gecmıyor lanet agrı

hosgeldın :42:

allah şifa versin canım:34:

hosbuldum tatlimm :94:
he yaaa ozet olaydi eyiydi :1:

ossun olaya komple hakim oldun :27: ee nasılsın bakalım sınavların ne zaman başlıyo? oralarda havalar nasıl bizim burada hiç ders havası yok bence ben çalışmak bile istemiyorum :27:

mıgrenı bana sorun hayatımdan bıktım artık ya :43:

Allah sifasini verir insallahh
bi doktora gorunseniz acaba nasil olur gecmez tamamen ama en azindan agrilari bi sekilde kontrol edilir sizde rahatlamis olursunuz
insan bas agrisi cekerkende hic biseyden zevk alamiyor dogru duzgun
coookk gecmis olsunn

ossun olaya komple hakim oldun :27: ee nasılsın bakalım sınavların ne zaman başlıyo? oralarda havalar nasıl bizim burada hiç ders havası yok bence ben çalışmak bile istemiyorum :27:

canim bugun ilk sinavim gecti zaten cok sukur gecti ama notumdan pek memnun degilim
cok buyuk haksizlik yapiyolar:88:
bazilari turkum diye ayiriyor bile bulgar olunca basit seyleri bilmeseler bile veriyolar yuksek notlari :95:
sevgilimin kafasni sisirdim 1saattir biktim biktimm diye cemkire cemkiree :99:
omrumu yiyolar varyaa kanimi iciyolar sankii:43:

Allah sifasini verir insallahh
bi doktora gorunseniz acaba nasil olur gecmez tamamen ama en azindan agrilari bi sekilde kontrol edilir sizde rahatlamis olursunuz
insan bas agrisi cekerkende hic biseyden zevk alamiyor dogru duzgun
coookk gecmis olsunn

tskler kızlar bn doktora gttım zaten pazartesı gunu suan ılacta kullanıyorum fayda etmıyor bırturlu cehennem azabı yasıyorum resmen ya
bu aralar stres yaptım cok fazla ıs gorusmesı sınavlar derken hep kendıme etmısım kafaya takarak:50:

canim bugun ilk sinavim gecti zaten cok sukur gecti ama notumdan pek memnun degilim
cok buyuk haksizlik yapiyolar:88:
bazilari turkum diye ayiriyor bile bulgar olunca basit seyleri bilmeseler bile veriyolar yuksek notlari :95:
sevgilimin kafasni sisirdim 1saattir biktim biktimm diye cemkire cemkiree :99:
omrumu yiyolar varyaa kanimi iciyolar sankii:43:

canım merak etme turkiyede de okusaydın illa öyle hocalarla karşılaşırdın boş ver allah hakkını alsın de geç:34:

tskler kızlar bn doktora gttım zaten pazartesı gunu suan ılacta kullanıyorum fayda etmıyor bırturlu cehennem azabı yasıyorum resmen ya
bu aralar stres yaptım cok fazla ıs gorusmesı sınavlar derken hep kendıme etmısım kafaya takarak:50:

işte hep bu stres sıkıntı yüzünden geliyo başımıza ne geliyosa:25:

canim ne diyim bilemedim valla
hayat istee herkestede baska dertler baska tasalar
Allah daha beterinden korusun diyelim

abla sen en ıs yapıyordun kı ?
canım ben hemşireyim

bn bekarım cnm

dur bnde bakım
ya sudenaz bnmde ısmımı yazmısmııııı

cidden zor ya allah kolaylık versin. işte tam da bu yüzden evlenince benim çalışmamın daha doğru bi karar olacağını düşündük nişanlımla. kendimi biliyorum işten dönünce masa başı iş olmasına rağmen yemeğimi yiyorum atıyorum kendimi bi yere:27: bi de işin içine çocuk girince gel çık içinden. tabi eşinin de fonksiyonu önemli iş yapmasa bile çocuğu idare edebilmeli ki sen o arada bikaç işi hallet.

çalışmak gibisi yok canım aslında şimdi halılar falan yıkandı ev silinip yayılacak işte bu akşam biter hepside baya acıldım bak önemli olan eşinle uyuşman sağolsun hep yardımcıdır.

canım merak etme turkiyede de okusaydın illa öyle hocalarla karşılaşırdın boş ver allah hakkını alsın de geç:34:

sevgilimde diyor iste Allaha birak ama ne yapim tatlimm yaa nasil stres oluyorum
birde mezun olunca ben turkiyeye gelcem denklik almam lazim seviye tespit sinavina gircem diplomami turkiyeye getircem
bunlarin hepsi etken birde dusuk not veriyorlarsa benim turkiyede kendime is bulmam zorr yada meslek olarak guzel bir yerlere varabilmem de zorlasiyo
bakarlar derler bu pek basarili degil felan offff oooofff Allahimmm

çalışmak gibisi yok canım aslında şimdi halılar falan yıkandı ev silinip yayılacak işte bu akşam biter hepside baya acıldım bak önemli olan eşinle uyuşman sağolsun hep yardımcıdır.

çok şükür canım eşin destek olmasan zaten bu tempoya dayanamazsın. allah mutluluğunuzu uyumunuzu daim etsin:16:

sevgilimde diyor iste Allaha birak ama ne yapim tatlimm yaa nasil stres oluyorum
birde mezun olunca ben turkiyeye gelcem denklik almam lazim seviye tespit sinavina gircem diplomami turkiyeye getircem
bunlarin hepsi etken birde dusuk not veriyorlarsa benim turkiyede kendime is bulmam zorr yada meslek olarak guzel bir yerlere varabilmem de zorlasiyo
bakarlar derler bu pek basarili degil felan offff oooofff Allahimmm

düşünme öyle canım sen elinden geleni yap çalış gerisine çare yok hocanın insafına kalıyo maalesef. var öyle hocalar taktı mı takıyo bi şey diyince bu sefer daha beter takıyo benim okul böyle yarım dönem uzayacaktı başka bi üni.de yaz okulunda aldım o dersi de kurtuldum.

düşünme öyle canım sen elinden geleni yap çalış gerisine çare yok hocanın insafına kalıyo maalesef. var öyle hocalar taktı mı takıyo bi şey diyince bu sefer daha beter takıyo benim okul böyle yarım dönem uzayacaktı başka bi üni.de yaz okulunda aldım o dersi de kurtuldum.

napalim tatlimm bende elimden geleni yapiyorum istee hersey Allahtan
sen neler yapiyosun bakalim nasil gidiyor?

sağol canım ya allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah sizde bi ömür mutlu olursunuz

amin canım inşallah

napalim tatlimm bende elimden geleni yapiyorum istee hersey Allahtan
sen neler yapiyosun bakalim nasil gidiyor?

iyi diyelim iyi olsun canım:ssz: herkesin derdi telaşı ayrı biliyosun ama dil alışmış bi kere iyiyim demeye:ssz:

Bugün çok mu sıcak ne:51:

evet çok sıcak hatta şu akvaryumun içine dalıp balıklarla yaşamayı düşünmüyo değilim en azından haziran, temmuz ve ağustos bitene kadar:ssz: gerçi eylülde sıcak bizim buralarda:ssz:

canim ne diyim bilemedim valla
hayat istee herkestede baska dertler baska tasalar
Allah daha beterinden korusun diyelim
amın cnm
basagrısı ınsanı hayattan sogutuyor walla

haklısınnn:43:

amın cnm
basagrısı ınsanı hayattan sogutuyor walla

haklısınnn:43:
Zeloşum sevdiceğinle ne durumdasınız anlat bakalım

amin canım inşallah

iyi diyelim iyi olsun canım:ssz: herkesin derdi telaşı ayrı biliyosun ama dil alışmış bi kere iyiyim demeye:ssz:

evet çok sıcak hatta şu akvaryumun içine dalıp balıklarla yaşamayı düşünmüyo değilim en azından haziran, temmuz ve ağustos bitene kadar:ssz: gerçi eylülde sıcak bizim buralarda:ssz:
Bi de yağmur sıcağı var bu havadaki ağırlık insanı mahvediyor

amin canım inşallah

oylee canim oylee cocukken ne guzeldi yaaa buyudukte noldu :27:
tatlim sen nerelisin bu arada

Back
X