- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.961
20 tane doktor 16 saatte dogurtmus kadını ole cıkmıs pıyasayababaannenin şanına 10 tane doğurabilen torun yakışır zaaten şekerim ama elini çabuk tut
işte muhasebeyi sevmiyosun ama tam muhasebeci kafası hemen altına odaklan
8 kilo heyy maşallah nasıl çıkıyo o bebek öylee
Merhaba hoşgeldin şekerim nasılsın daha öncede gelmiştin dimi tanışmıştık sankimerhaba kızlarr....
heyy maşallah cinsiyete bile karar verilmişsevgilin az uyanık değil tabi kızın derdi çok olur ondan kız istemiyo haniii
bende doğuluyum cnmkiz sevgilimde dogulu ordaki adetlerdede biraz fazla takmak takistirmak var
gecen yaz sevgilimin abisi evlendi gelinin iki koluda dirseklere kadar bilezik doluydu boynunda yakalarinda bir okadar daha
tabi ben renk vermiyorum bizimkine gormemisler gibi rezil olmim diye yoksa cenem fln duserdi yaniii
pek oyle altincida degilim hani ama okadar parildayan sariyada insanin gozleri kamasiyor yahuuuuu
evet ama ne tatlı olur ucuz dımı :)canimm onlar tatli mi tatli dogarlarda
Allah gostermesin bebislerin bazi organlari gelismemiste olabilir :26:
bnde erkek dogurcam ıns kızların derdı bıtmıyo beeBenimki kız istemiyo kız doğurmycam ben1 tane olsun benim olsun en fazla 2 tane yeter kızım çok çocukla kafayı bozarım ben
mesaim bitti sayın doğrganlaryarın görüşürüz hoşçakalın
20 tane doktor 16 saatte dogurtmus kadını ole cıkmıs pıyasaya
bn sımdı 20 yasındayyım sımdı baslasam 30 a kdr cocuk dogurmakla ugrassam anca yanı
altınseverım ben
Hosgeldınnn nabermerhaba kızlarr....
Kıyamam sana cnm benim gel yanaş azıcık sarılıcam içim titredi
Yediklerimizden fln değil o hassaslık. Annemiz babamız bize prenses gibi davranıyo el üstünde tutuyo ondan hiç zora gelemiyoruz. Önceden öylemiymiş doğurup doğurup tarlaya salarlarmış
20 tane doktor 16 saatte dogurtmus kadını ole cıkmıs pıyasaya
bn sımdı 20 yasındayyım sımdı baslasam 30 a kdr cocuk dogurmakla ugrassam anca yanı
altınseverım ben
Merhaba hoşgeldin şekerim nasılsın daha öncede gelmiştin dimi tanışmıştık sanki
Bizde böyle kızım sevgilim söylüyo ben doğuruyorum erkeğimin sözünden çıkamam
kadının canı cıkmıstr catalda durmaktan ya bacakları tutulur ınsanın bee16 saattt heyy massaAllahh
bebek esaslı tabı ılerde dev adam bıle olablır bu gdısle 8 kılo yanııı kadın nasıl cıkardı onu hakkaten20 tane doktor bi bebeğe karşıçocuk esaslı çocukmuş ortalığı ayağa kaldırmış bu büyüğünce başbakan bile olur
bende doğuluyum cnm
bıtane petrol kralının oglunu fılan bulcam bnde taksınlar altınları bol bol
bulent ersoy gbı dolanırım etrafta
evet ama ne tatlı olur ucuz dımı :)
bnde erkek dogurcam ıns kızların derdı bıtmıyo bee
ne bılım erkek ıstıom bendenerelisin tatlim tam olarak?
kizlarin nesi var bee
ne guzel kelebekler gibi giydirirsiniz tokasidir sacidir oyy yavrummm
Allah iki meyvedende tattirsin canlarr cumlemizeee
kadının canı cıkmıstr catalda durmaktan ya bacakları tutulur ınsanın bee
bebek esaslı tabı ılerde dev adam bıle olablır bu gdısle 8 kılo yanııı kadın nasıl cıkardı onu hakkaten
nerelisin tatlim tam olarak?
kizlarin nesi var bee
ne guzel kelebekler gibi giydirirsiniz tokasidir sacidir oyy yavrummm
Allah iki meyvedende tattirsin canlarr cumlemizeee
Insallah once koca lazım tabı oda bı bende yoksbebegin hayali bile cok güzel ama dogurması cok zordur eminim allah hepimizin yardımcısı olsun valla
inşallh nasip olur anne olmak da nasıl bi guydu oldugunu anlarız
pestılı cıkmıstır bencesağlam kadınmış maşallah :44:
Insallah once koca lazım tabı oda bı bende yoks
bebegin hayali bile cok güzel ama dogurması cok zordur eminim allah hepimizin yardımcısı olsun valla
dha bı ıs gorusmesnden haber gelmıyo kocamı bulcam bıde oy anam oy:26:olur olur daha yasın genc
bebegin hayali bile cok güzel ama dogurması cok zordur eminim allah hepimizin yardımcısı olsun valla
O zmn bizim kızları da kanka yaparız olur mu:13:
bnde erkek dogurcam ıns kızların derdı bıtmıyo bee
Aynen bende iğne görünce bile bayılıyorum bütün gün oturuyorum ama eve gidince ayy offf sızlanıp duruyorum. Eskide yaşasaymışız ne olurmuşuz bilmemyazık bana cidden ömrüm hasretle geçti ama az kaldı kavuşucam inşallah sevdiceğime
aslında çok haklısın ömrümüz boyunca tarla mı gördük çapa mı yaptık hayvan mı baktık bırak ineği danayı kedi bile bakamıyorum ben
kadın dediğin böyle olur helal sana tam bir türk kadınıohhh alnından öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?