- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.921
bn zele 20 yasındayım on muhasebe ısıylen ugrasıyorum
ısyerımden sıkayetcıyım
sureklı yalanlar uydurup bankaya ısgorusmesıne gdıyorum
aynı zmnda mıgrenım var hastayım
bı sevgılım var ama varlıgıyla yoklugu bır
bankadan dha haber gelmedı
bnden bu kdr
yarısmaya gebzeden katılıorum ayrıca
kiz meselaciktanteker teker yapsam herif istemez ki iki birden geldi mi yapcak biseyi yok
itiraz ediyorum hakim beyy ben tek yaptim bunlar cift geldii
birde bana demez mi 3 olursa ucuncuyu anana gondercez o baksin :26::26:
odun tam cam yarmasiiiiiiii
bocuk gormus hatun gibi kafasina kafasina vuracam akli basina gelsinn
valla hiç deme öyle canım zaman çok çabuk geçiyo bi bakıyosun günü gelmiş. bi de benim sorunum çok şeyi aynı anda aynı derecede beğenip neyi alacağıma karar verememek ya da çok seçenek içinden hiçbirini beğenmemekistiyorum ki hani büyük şeyleri aradan çıkarayım ıvır zıvır öyle çok içime sindi sinmedi derdi olmaz. daha kolay hallederim gibi geliyo. ben de muhtemelen gelinliği diktiricem canım ya da beğendiğim model üzerinde oynama yaptırıcam
aklına, gönlüne yatan varsa karar verme aşaman daha kolay olur. önceden gezdin nasılsa. hemencik hallolur. sıkıntı yapmayasın kendine.
ne zman çıkıyosun tatile?
anaaaam hatunlar niyeti bozdu 4-5 çocuktan bahsetmeye başladılar.
anaaaam hatunlar niyeti bozdu 4-5 çocuktan bahsetmeye başladılar.
evet zman geciyo ama paniğe gerek yok bnce istedgin seyler belli olunca en kolayı büyük esyaları almak bnce
diğer ufak tefek seyler cok zaman alır gibi gelıyo bana da
evet tatlım zaten begendğm istedgm seyler belli gidince hemen halldeicem inşallah en son da perdeler de halılar alıncak herşey gönlüme göre olacak inşallah
28 haziranda gidicem kuzum inşallah
arkadaşım doğurdu geçen gün bebeği görmeye gittik. aman aman diyo1. den sonra vazgerler bnce
nazrarım düğünleri yaptık da bi çocuk kaldı dimi
sendeki bu azimle muma çevirirsin adamı hiç merak etme can canama normalde erkekler daha çok çocuk taraftarıdır siz de tam tersi
evet zman geciyo ama paniğe gerek yok bnce istedgin seyler belli olunca en kolayı büyük esyaları almak bnce
diğer ufak tefek seyler cok zaman alır gibi gelıyo bana da
evet tatlım zaten begendğm istedgm seyler belli gidince hemen halldeicem inşallah en son da perdeler de halılar alıncak herşey gönlüme göre olacak inşallah
28 haziranda gidicem kuzum inşallah
ay bişey kalmamış.
ohh içine sineni al, güle güle, mutlu günlerde kullanın aşk yuvanızda
arkadaşım doğurdu geçen gün bebeği görmeye gittik. aman aman diyoben tekle kalırım diyo çok zorlanmış kızcağız.
valla ya, bide ikiz mikiz karıştırdınız. ay ne güldüm burda
yalnız bende araya kattım kendimi 3 cocuk diye lsdkhfshdfkhsfkshf
sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanımanaaaam hatunlar niyeti bozdu 4-5 çocuktan bahsetmeye başladılar.
ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanııkiz senin sevgilinin varligi yoklugu niye bir :26:
babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelımaynen canım işte biz bunlara eski toprak diyoruz
arkadaşım doğurdu geçen gün bebeği görmeye gittik. aman aman diyoben tekle kalırım diyo çok zorlanmış kızcağız.
vay anasını kalabalık aıle dıe buna denırcancazim onun sulalesi baya geniss kendi yuvamiz cekirdek aile olsun sessizlik olsun evde diyor
bir gun oturduk saydik sadece babasi tarafindan birinci derece 49 tane kuzeni var
anne tarafindanda 30 civari fln di yine birinci derece kuzen
artik daha otelere saymak istemedim cunku matematigimiz yetmez valla
masallah sizdede anne babalar cok cocukmus ne guzell yaaa
benim bir teyzem var birde halam var ahanda bukadarcik ikisininde birer oglu var etti sana 2 tane kuzencik
bende dogal olarak simdi buyuk bi aile istiyorum ama bakalim kismett istee
bıtane kadının 5ızlerı olucakmıs nette gordun munazarimm ne yapalim hasrett basimiza vurdu
senin ikizlerin olur belki bak gor
sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanım
ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı
babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelım
2 tane de az be. 3 iyi iyievet son 21 gün
sonra hem evime hem kocişime kavusucam allahın izniyle
cok zordur bnce ya o acıya tabikki deger bebeğinin mutlulugu ama bnm caanım cok tatlı oldugu için ben korkuyorum valla
2 tane yeter
tabisi 3. bizde 3 gardaşız
sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanım
ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı
babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelım
nazarimm ne yapalim hasrett basimiza vurdu
senin ikizlerin olur belki bak gor
cancazim onun sulalesi baya geniss kendi yuvamiz cekirdek aile olsun sessizlik olsun evde diyor
bir gun oturduk saydik sadece babasi tarafindan birinci derece 49 tane kuzeni var
anne tarafindanda 30 civari fln di yine birinci derece kuzen
artik daha otelere saymak istemedim cunku matematigimiz yetmez valla
masallah sizdede anne babalar cok cocukmus ne guzell yaaa
benim bir teyzem var birde halam var ahanda bukadarcik ikisininde birer oglu var etti sana 2 tane kuzencik
bende dogal olarak simdi buyuk bi aile istiyorum ama bakalim kismett istee
bn bu bas agrısıyla bıraz zor gderım o kdr yolu oda gelırmı blmıyorum kesın bellı deıl yanı canlarhmmm... anliyorum canimm
gorusecekmissiniz istee bol bol hasret giderirsiniz artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?